• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nasılsın şekerim:12:

simit bize basit geldiğinden yedirmemiştir.
grçi simit pek değerlendi :36: ekmekten pahalı olacakmışşşş.simitte yenmez.

#diRenmaRTı :27::27:
asdfghasddasdasd:9::9::9::9::9::9::9:
öldüm laaa
anammm yavrum benim söyle sana boğaz turu yaptırsın vapura binin binmeden önce hemen simidinizi alın biraz yee biraz martılara at:16::16:
kız bu soğukta vapur turu yapılır mı sümüğümüz değil beynimiz bile donar denizin ortasında
yaz gelsin hele biz tatilimize gidek vapurada bineriz inşAllah:16::16:
bikere binecektik çok doluydu ben istemedim:26:

puhahahhaa:52::52: sadece ayaküstü mü :23:

ımm,başka ne lazım pekisi,:36:

faydaları nelerdir :26:

:52::52:
boncukkkkkkkkkkk kızzzz en sonunda dövdürceksin beni kocama tımam suss aç google amcana sor:27::27:

Merhaba aranıza katılablrmiyimmmm :3:
merhaba damla:3:
Evet canım özel yaptırdım :27::27:

benim hiç özel avatarım olmadı:25: aslında avatarım da yoktu bronz çok ısrar etti de kendime avatar baktım çok üşeniyorum yenisini ara bul :27::27:

benim hiç özel avatarım olmadı:25: aslında avatarım da yoktu bronz çok ısrar etti de kendime avatar baktım çok üşeniyorum yenisini ara bul :27::27:

Ee canım forumda istek yapıla topikler var. Ya da hazır avatarların bulunduğu ordan bak al :9::9:

boncukkkkkkkkkkk kızzzz en sonunda dövdürceksin beni kocama tımam suss aç google amcana sor:27::27:

merhaba damla:3:

slmm nassnzz :8::34:::40:

asdfghasddasdasd:9::9::9::9::9::9::9:
öldüm laaa

kız bu soğukta vapur turu yapılır mı sümüğümüz değil beynimiz bile donar denizin ortasında
yaz gelsin hele biz tatilimize gidek vapurada bineriz inşAllah:16::16:
bikere binecektik çok doluydu ben istemedim:26:

ne kıymetli toton var kız nolcak aylardır hasret oldugun sevgilin yanında ısıtır o seni:27::27: bak bana dışarda kar kış kıyamet gündüz markete gitmeye üşenirim hemen evin karşısında ama haftasonu kocişim çıkalım dedi mi beş dk da hazır olurum ayağa dikilirim:27::27:

Ee canım forumda istek yapıla topikler var. Ya da hazır avatarların bulunduğu ordan bak al :9::9:
kız biliyom bronz link verdi ona bile bakamadım bikaç sayfadan sonra:27::27: vazgeçtim sonra her şey kalsın oldugu gibi:27:
iyiyiz sen nasılsın accık tanıtsana kendini yabancı kalmayalım:27:
bak bu----> :26: biliyorum ama mallıktan soruyorum,smileyi:27::27:

süper.:21:

Allah zihin açıklığı versin canım

her türlü giderin var bende yavrummmmmm:27::27:

kız biliyom bronz link verdi ona bile bakamadım bikaç sayfadan sonra:27::27: vazgeçtim sonra her şey kalsın oldugu gibi:27:

:17::17:aslında ben masumum biliyosun diğmmiiiii:36:

Çok şükür canım iyiyim sen ? :21::21::21:

tabikidee :32:
ben namıdeğer Damla321_ :1:
20 yaşndymm aöl okuyrmm 3 hafta sonra sınavm varr :30::30::14::1:
bekarım çalışyrmmm:1::1:
snde tanıtsnnn:17::1::34:

ne kıymetli toton var kız nolcak aylardır hasret oldugun sevgilin yanında ısıtır o seni:27::27: bak bana dışarda kar kış kıyamet gündüz markete gitmeye üşenirim hemen evin karşısında ama haftasonu kocişim çıkalım dedi mi beş dk da hazır olurum ayağa dikilirim:27::27:
la dövme dövmee :83::83: hele bakalım ev ne taraflarda olcak çok uzak değilse bizi zahmete sokmicaksa bi turlarız
ama martılar kusura bakmasın kırk yılda simit alcak aşkım azcık vercem onlara:27::27:

kızlaaaarrrr :52::52:lafa tutuyonuz beni saat kaç olmuşş
hadi ben vitrin bakınmaya gidiyom
kalın sağlıcaklaaa:54::54:

Back
X