• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayyy düşman başına vermesin benimkini insanı içten içe kemiren cinsten sanki iyiymiş gibi görünüp çileden çıkaran cinsten :47::47:

ne ettin bakimmm:27::27: çok acıktım kız daha kahvaltı yapmadım:25::25:
Postaneye gittim geldim bebişim
akşam oldu zaten daha yemiim en iyi şimdi kv döktürüyodur:27::27: kapıya geldi evi toparlarken bahane tabi bi şeyler istiyo gibi yapmış işte şöyle yapıyorum böyle yapıyorum yetişicek mi acaba sır hani diyim de ben yardıma gelirim. hımmm kolay gelsin dedim gönderdim. akşamüstü giderim bitirmiş olur anca bi salata doğrarım:27::27:

Yardıma gelse gibi geliyodur kadına. Ayy bi git bari tospik. İnsanlık sende kalsın

hiç insanlık yapasım yok canım valla hele ona yok yanii bakışlarına tahammül edemiyorum vallahi:ssz: hani nerde o çok sevdiği gelini onu çağırsın o da davetli sonuçta:ssz:

Orası öyle de. Ne bileyim ay böyle şeylere içim hiç el vermez.Sen bilirsin yine de.

Şaşa çiçekte mi karar kıldı? :1:

piskodan hiç haber var mıııııııııı
tospaa ne yaptıı hamile kaldı mııııı
bronzz özledim kuzummm
lady ne yapıyor dizilere tam gaz devam mııı
diğerleri ne alemdeee
herkes nasılll

piskodan hiç haber var mıııııııııı
tospaa ne yaptıı hamile kaldı mııııı
bronzz özledim kuzummm
lady ne yapıyor dizilere tam gaz devam mııı
diğerleri ne alemdeee
herkes nasılll

:9::9:
Eveet dizilere devam durmak yok yola devaaam :72: :27::27::27::27:

Sen nasılsın canım ?
Çıkıcam birazdan evden bakıyım bi dedm yazdığını gördm :54:

:9::9:
Eveet dizilere devam durmak yok yola devaaam :72: :27::27::27::27:

Sen nasılsın canım ?
Çıkıcam birazdan evden bakıyım bi dedm yazdığını gördm :54:

eh işte cnm malum bankadaki yolaylardan dolayı biraz yorgun yılgın kırgın şokta falanım :):))
nereye çıkıyorsun bakalım sevgiliylemı buluşacaksın :1:

erkeciyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::27:

günaydıncıyımmmmmmmmmmmmm:27::27::27:

anacuğumla babacuğumm memleketten geliyo :52::52: pazara kadar bendeler:32::32:

mutluyummmmmmmmmmmm heyecanlıyımmmmmmmm:21::21:

en çok morincimle piskomu merak ediyorum yaa annemler gelmeden gelin de anlatın kız naptınız. ikinizin de aşk hayatı heyecanlı bu ara :27::27: hele piskomun ki vuhhuuuuuvvvv:27::27::23::23::23::27::27: gel anlat çabık çatlıyoz burda :37:

saol canım :54: aynen öyle ilk gelişleri ve ben çok mutluyum:52::52: inşallah kv anlayışlı olur da zırt pırt durmaz yanımızda şimdiden onu düşünüyorum:31:

ne güzel :10:
yok be o kadar da degil anlayıslı olur heralde ana kızı yalnız bırakır hasret giderirsiniz :16:
o gelirse siz de kacarsınız dısarı cıkarsınız :27::27::27:

en çok morincimle piskomu merak ediyorum yaa annemler gelmeden gelin de anlatın kız naptınız. ikinizin de aşk hayatı heyecanlı bu ara :27::27: hele piskomun ki vuhhuuuuuvvvv:27::27::23::23::23::27::27: gel anlat çabık çatlıyoz burda :37:

noldu kız psikoya olayı kacırdım :ssz:
sevdiceğiyle mi görüşecek yoksa :52::52:

Back
X