• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Canlarimmmmmmm:3: ben cok mutluyummmmm annemle cikip cikip geziyoruz zaman nasil geciyo
Anlamiyorum haliyle foruma giremiyorum ama siz de aklimdasiniz. Keske annemler biraz daha
Kalsa boyle her sey cok guzel :16: gecmisi okuyamadim bi haber vermek icin girdim ama İnsallah
Piskom sag salim mutlu bi sekilde donmussundur evine morincim zaten haberler iyi :nazar::nazar:
Diger kizlarcigim ayni diye umuyorum :1: ama hepinizi cok opuyorum :54:

ahahaha kilo aldı bile canım daha simdiden :1:
göbek yaptı kocişim:27::27: tabi ben o kadar güzel yemek yapınca karsı koyamıyo napsın :23::23:

fevkaladenin fevkinde :27::27:
senden naber :12:

günaydın morincim :3:
ne var ne çok :24:

iyiyim canımmmmm bugun bi mutluluk var bende kelebe gibiyim uçuyorum haftanın son günü tatil izin yeni bir yıl birsürü mutluluk varrr seviyorum seviliyorum ilgi alaka sonsuz maşAllah anzar değmesin bize :16:

iyiyim canımmmmm bugun bi mutluluk var bende kelebe gibiyim uçuyorum haftanın son günü tatil izin yeni bir yıl birsürü mutluluk varrr seviyorum seviliyorum ilgi alaka sonsuz maşAllah anzar değmesin bize :16:

maşallah maşallah allah nazardan saklasın hepimizin mutlulugunu :nazar::32:

GÜNAYDIN SEVGİ KELEBEĞİMMM HOŞGELDİİİİİİİİİİNNNN

maaşşallah sübhanallah :nazar::1:

cok şükür bende süperim
:nazar::nazar: ne güzel herkes mutlu pozitif enerji yayıyoruz kk ya :64::70:

Back
X