• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende de aynı tas aynı hamam :27::27:
araba alıyoruz inşallah bu hafta içinde bu var değişiklik:8:
usta soför olcam bende :10::10:
Aa öyle mi hayırlı olsun, güle güle kullanın :21:

hangi model alıyosunuz

Ben ilaç firmasında çalışıyorum canım, satış pazarlama asistanıyım, satıştaki arkadaşların bölgelerini masraf tabloları ile ilgileniyorum we aynı zamanda şirketin resepsiyonuna bakıyorum :126::126:
Sen ne iş yapıyordun cnm, belkim daha önce söyledin ama ben unuttum, bayağı unutkanlık wardır bende :26:

Ön muhasebeciyim ben :25:

muhasebeyi hiiiç sevmiyorum

lojistik okudum, kendimi muhasebe de buldum :19:

uhuuuuuuuu uhuuuuuu:3:
Huuu huuuu majestee görüşmeyeli nasılsın, o nasıl bi tiptii yaa diloo görünce napcekk acepp :9::9:
Aa öyle mi hayırlı olsun, güle güle kullanın :21:

hangi model alıyosunuz

Ön muhasebeciyim ben :25:

muhasebeyi hiiiç sevmiyorum

lojistik okudum, kendimi muhasebe de buldum :19:
Benim bi kaç arkadaşım war buna sewgilimde dahil, öğretmenlik mezunular ama öğretmenlik yapmıyorlarr :ssz:
Bende gazeteci olmak çok istemiştim ama olmadı batsın bu dünya :ssz:

hoşgeldin majeste :3:

hoşbuldk bronzzz napiyosn nasıl gectı yılbasın:46:
Huuu huuuu majestee görüşmeyeli nasılsın, o nasıl bi tiptii yaa diloo görünce napcekk acepp :9::9:

Benim bi kaç arkadaşım war buna sewgilimde dahil, öğretmenlik mezunular ama öğretmenlik yapmıyorlarr :ssz:

begenmeyecegı %100 :1:

sevgilin ne iş yapıyo?

sevgilin ne iş yapıyo?

Özel bi şirkette idari işler sorumlusu cnm, Allahtan işi iyi..
Hani demiyo öğretmenlik okudum ama yapamıyorum kendi mesleğimi demiyo memnun çünkü işinden..
iyikide yapmıyo öğretmenlik, beden eğitimi öğretmenlerine genellikle okuldaki kızlar aşık oluyor..
Ay birde lisede öğretmenlik yaptığını düşünsene, katill olurdumm benn :27::27:

Özel bi şirkette idari işler sorumlusu cnm, Allahtan işi iyi..
Hani demiyo öğretmenlik okudum ama yapamıyorum kendi mesleğimi demiyo memnun çünkü işinden..
iyikide yapmıyo öğretmenlik, beden eğitimi öğretmenlerine genellikle okuldaki kızlar aşık oluyor..
Ay birde lisede öğretmenlik yaptığını düşünsene, katill olurdumm benn :27::27:

la hoca tipsiz bile olsaa illa kızın biri aşık olur illlllaaaa:9: var çünkü böyle tipler.

e bide beden öğr.:30:

sakıncalııı:9:

iyiyim kuzum desem yalan olur psikolojimin ağzına ediyorum son bikaç gündür:27::27: gece 3 te falan uyuyabildim anca ama az kaldı düzelicem:emir_bebek:

ama sen çok stres yapıyosun,olmaz ki öyle:20:

bi gevşe,bi rahatla ,bi relax ol:21:

beklediğin sonuc olmazsada kendini üzme sakın.

hayırlısı Allah'tan:40::16:

la hoca tipsiz bile olsaa illa kızın biri aşık olur illlllaaaa:9: var çünkü böyle tipler.

e bide beden öğr.:30:

sakıncalııı:9:

Ewett sakıncalııı :30:
Kızz övmek gibi olmasınn yakışıklı benimki yaa :26:
Amann amann boşverrr iyi ki yapmıyorrr
:27::27:

Son düzenleme:
Back
X