• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Mutlu Senelerrr kizlarrrrr:3::3::3:
Dilekleriniz bu sene gerceklesir insallah:46:
Saglikli ve Huzurlu bi yil diliyorum sizlere :116::116:

Son düzenleme:
iyi ki hmen gelicem dedim :37:

bi dünya iş çıktı başıma, anca rahatladım :19:

merhabaa kızlarr burdasınızdır diye geldim ama yoksunuz bak ama benim canım sıkkın moralim bozuk ağlıyorum halaa:14::14: dün gitti annemler öyle çabuk geçti ki zaman anlamadım sanki bi geldiler hemen gittiler:14::14: çok zor oluyomuş böyle ben bi ömür hasret kalıcam anneme babama :14::14: çok üzgünüm gerçekten:14::14:

ahh canım benım yaaa kıyamamkı sanaaaaa.....
olsun bak kocan yanında artık o senın en güçlüdayanağın ona şükretki seni hiç üzmüyor hep mutlu ediyor. ve bence çok anlayışlı bir kocan var her istediğinde seni ailenin yanına gönderir. o yüzden fazla sıkma canını.. ailende senin mutluluğun ile mutlu oluyordur sonuçta.:16:

Bronzum,lunnam,incim,tospaam,piskom,gelinim

unuttuğum yoktur inşallah :18:

Yeni yıl hepimize sağlık huzur mutluluk getirsin canlarım

yeni yılınız kutlu olsun :54:

oyy cnm benımmm

hepimiz için sağlık mutluluk huzur aşk bereket dolu bir yıl nasip etsin Allah inşallah :16::16:

Hoşgeldin Lili :3:

Teşekkr ederim iyiym, sen nasılsın :29:

Sıradan bi gündü, sevdiceğimle dışardaydık. 10 gibi eve döndüm , 12 ye 10 kala uyumuşum :27:

Senin nasıldı?

ayyy
bende evdeydim
saat 10 gibi uyku bastırdı dedimki şu kenarda biraz kıvrılayım..

ana bir uyandımki sabah ezanı okunuyor nasıl kıvrıldıysam artık bööyle oldum :53::53: :52:

Ben ilaç firmasında çalışıyorum canım, satış pazarlama asistanıyım, satıştaki arkadaşların bölgelerini masraf tabloları ile ilgileniyorum we aynı zamanda şirketin resepsiyonuna bakıyorum :126::126:
Sen ne iş yapıyordun cnm, belkim daha önce söyledin ama ben unuttum, bayağı unutkanlık wardır bende :26:

ayyyy

hep ilaç firmasında çalışmak istemişimdir :16:

Back
X