• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

misafiri gelicek bana söylemiyor misafirin bizim için geldiğini düğünümüze gelememişler şimdi kv ye gelmek istemişler hem ona da evi için hayırlı olsuna gelmiş oldular. o gün de yukarı çıktım yanına misafirim gelecek dedi ama siz de gelirsiniz ya da sizin için geliyolar falan demedi. ben de indim aşağı evime. akşam eşim geldi anası o söylemiş misafirlerin bizim için geldiğini yarın siz de gelin. çıldırdım kriz geçirdim resmen. ertesi gün pazar günü aradı beni kv tam duşa geçiyorum gelmiyo musunuz dedi evet dedim gelicez ama yine bana söylememişsin oğluna söylemişsin böyle yapınca üzülüyorum haberin olsun. eveledi geveledi bizde öyle değil benim kv me misafir gelicek olsa kendim giderim yanına falan dedi. ben de yapıştırdım cevabı valla bi pazar günümüz var sonuçta bizde artık bi aileyiz ve başka bi program yapmış oluyoruz kendimize bana erkenden söylesen daha iyi olur. kadına bak madem söylemene gerek yok niye oğluna söylüyosun:47::47::47: neyse tamam sana pasta yaptırıcaktım yetişmez artık yıkanır gelirsiniz iyi dedim kapattık teli. 5 gibi çıktık yukarı eltimi de çağırmış onlar da bizden 10 dk önce gelmiş. oldu canım tek gelinin bendim ben yapıcam sana her şeyi hıh:19::19: hiçbi şey olmamış gibi sarıldı öptü:20:

mantıklı:1::1: ayyy karar veremedim ne alsam ne alsam:31:

ayyyyyyy cidden çok sinir bozucu

sonunda çatırdadı desene

misafiri gelicek bana söylemiyor misafirin bizim için geldiğini düğünümüze gelememişler şimdi kv ye gelmek istemişler hem ona da evi için hayırlı olsuna gelmiş oldular. o gün de yukarı çıktım yanına misafirim gelecek dedi ama siz de gelirsiniz ya da sizin için geliyolar falan demedi. ben de indim aşağı evime. akşam eşim geldi anası o söylemiş misafirlerin bizim için geldiğini yarın siz de gelin. çıldırdım kriz geçirdim resmen. ertesi gün pazar günü aradı beni kv tam duşa geçiyorum gelmiyo musunuz dedi evet dedim gelicez ama yine bana söylememişsin oğluna söylemişsin böyle yapınca üzülüyorum haberin olsun. eveledi geveledi bizde öyle değil benim kv me misafir gelicek olsa kendim giderim yanına falan dedi. ben de yapıştırdım cevabı valla bi pazar günümüz var sonuçta bizde artık bi aileyiz ve başka bi program yapmış oluyoruz kendimize bana erkenden söylesen daha iyi olur. kadına bak madem söylemene gerek yok niye oğluna söylüyosun:47::47::47: neyse tamam sana pasta yaptırıcaktım yetişmez artık yıkanır gelirsiniz iyi dedim kapattık teli. 5 gibi çıktık yukarı eltimi de çağırmış onlar da bizden 10 dk önce gelmiş. oldu canım tek gelinin bendim ben yapıcam sana her şeyi hıh:19::19: hiçbi şey olmamış gibi sarıldı öptü:20:

mantıklı:1::1: ayyy karar veremedim ne alsam ne alsam:31:

tospikcim seni çook iyi anladım,aynısından bitane de bende var napcaz biz bunlarla bilmiyimm :47:

Kızlaaaar size çok önemli bişey sorucam bone china mı porselen mi bi akıl verin bana hangisi daha iyi ve hangi markanın yemek takımı daha iyi:44::44:

ayyyyyyy cidden çok sinir bozucu

sonunda çatırdadı desene
aynen öyle bebeğim ama iyi oldu en azından akıllanır bundan sonra diye umuyorum :27::27:
Selamlaaaaaar hürmetleeeeer güzel hanımlar:21:

hürmetler bizden gelin adayı:27::27:
bence porselen ve eğer ki uzun yıllar makinede rahatlıkla kullanmak istiyosan porland veya kütahya porselene bak derim özellikle porland favorim kahvaltı setim porland ağırlığıyla bile fark atıyo ve üzerindeki deseni diğerlerinden cidden fark ediyo sağlam:128::128::128:

hayranların dimi:27::27: ayhh çalıştığım zamanları hatırlattın yine o anlayışsız mükelleflere dil döktüğüm canım nefesimi tükettiğim en sonunda tükenip patrona havale ettiğim günlerr heyy gidi günler heyyyy:27::27:

Back
X