• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen öyle bebeğim ama iyi oldu en azından akıllanır bundan sonra diye umuyorum :27::27:

hürmetler bizden gelin adayı:27::27:
bence porselen ve eğer ki uzun yıllar makinede rahatlıkla kullanmak istiyosan porland veya kütahya porselene bak derim özellikle porland favorim kahvaltı setim porland ağırlığıyla bile fark atıyo ve üzerindeki deseni diğerlerinden cidden fark ediyo sağlam:128::128::128:

İnşallah gelin olduğum günleride görürüz:1:
Bone chinayı çok övmüşlerdi tatlım aklım kaymıştı açıkçası ama bilindikten şaşmamak lazım. Bugün gittim porselen yemek takımımı aldım. Kaç gündür bakıp duruyodum aldım rahatladım:1::1: Tavsiyene uyup kütahya porselen aldım tatlım. Bi an önce kullanmak istiyorum:1:

ben her geldiğimde kimseyi bulamıyom yaaa zaten
kızlara sesleniyorum umarım iyisinizdir ,
bu arada adalet bakanlığı icra katibi alacakmış yakınlarınıza iletirsiniz
birde yardımınızı ihtiyacım var
eşimin doğum günü 24 ü hediye almam lazım ama kravat, kupa bardak, kalem , parfüm , kazak vs dışında farklı birşeyler alak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var... pahalı değil ama yaratıcı farklı birşeyler :((

ben her geldiğimde kimseyi bulamıyom yaaa zaten
kızlara sesleniyorum umarım iyisinizdir ,
bu arada adalet bakanlığı icra katibi alacakmış yakınlarınıza iletirsiniz
birde yardımınızı ihtiyacım var
eşimin doğum günü 24 ü hediye almam lazım ama kravat, kupa bardak, kalem , parfüm , kazak vs dışında farklı birşeyler alak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var... pahalı değil ama yaratıcı farklı birşeyler :((

Ben sana nişanlımın doğumgününde yaptıklarımı yazayım ablacım
İkimizin fotoğrafını yastığa bastırdım
Yine ikimizin fotoğrafının olduğu çikolatalar yaptırdım( çok beğenmişti)
Uçan balonların kurdelesine fotoğraflarımızı astım
Pant. gömlek aldım
Bide ailesinden herkese bi harf tutturup fotosunu çektim hepsini bastırıp tekrar fotosunu çektim toplamında iyiki varsın yazıyordu onu çerçeveletip verdim en çok onu beğenmişti hatta ağladı beni duygusal odunum:1::1::1:

son fikir hoşuma gittide onu yapabilirmiyim ki acep organize iş

Tatlm ben almanyadaki kız kardeşine 2 yaşındaki yeğenine bile yaptım whatsaptan gönderdiler fotoğrafları öyle zor bişey değil. Ama ortayada onun fotosunu koymayı unutma ben onu yapmadığıma pişman olmuştum

İnşallah gelin olduğum günleride görürüz:1:
Bone chinayı çok övmüşlerdi tatlım aklım kaymıştı açıkçası ama bilindikten şaşmamak lazım. Bugün gittim porselen yemek takımımı aldım. Kaç gündür bakıp duruyodum aldım rahatladım:1::1: Tavsiyene uyup kütahya porselen aldım tatlım. Bi an önce kullanmak istiyorum:1:

pişman olmayacaksın canım eltim de 4 senedir kullanıyor hala yeni gibi:31: hayırlı olsun mutlu sofralarınız olsun inşallah:16:

Back
X