• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayırl ıolsun canım vardiyalı çalışmak zor iş allah yardımcısı olsun
hülya ablacım:3: nasılsın gelmiyosun hiç hoşş bu kızlarda gelemez oldu beni yalnız bırakıyolar :19::19:
iyiyim tatlım, sen nasılsın :8:

sağol ablacım.

işinden çok memnun. e kadroya girdi ya bide, hevesle gidiyo :21:

iyiyim ben de kuzum kalktığım gibi geldim işte birazdan kalkar evi toparlarım çok bi işim yok zaten bugün:27: yatış yapicam:27::27:

sevgilin için de sevindim valla inşallah daha iyileri de olur çabucak alır seni :16::16:

hülya ablacım:3: nasılsın gelmiyosun hiç hoşş bu kızlarda gelemez oldu beni yalnız bırakıyolar :19::19:

iyiyim ben de kuzum kalktığım gibi geldim işte birazdan kalkar evi toparlarım çok bi işim yok zaten bugün:27: yatış yapicam:27::27:

sevgilin için de sevindim valla inşallah daha iyileri de olur çabucak alır seni :16::16:

İnşallaaaaaahhh :16: sağolasın canım.

yatmaktan sıkılınca kalkar yaparsın 5 dk :27:

hayırl ıolsun canım vardiyalı çalışmak zor iş allah yardımcısı olsun

ayy evet bende bı ara vardıyalı calısmıstım 4 ay dayanabıldım zor hele bayan ıcın cok daha zor
dengesını bozuyor ınsanın
ama sartları ıyı boncugun sevdıcegının calıstıgı ısın oyle hatırlıyorum
sartlar ıyı olunca her turlu katlanılır:1:

kıııızzz
işin yok maden neredesin sen bakıyımmm :27:

ben burdayımmm sen nerdesinnnnnnn:27::27:

kalktım evi toparladım tel.de çene çaldım annişimle ablamla geldim yine:1::1:

:17::17::17: kesintiliyim hala utandım şimdi cidden:26:

hee iyi evi topladıysan sıkıntı yk

şimdi ikindiyi kılmaya gidiyorum gelince çene çalarız kuzum hadi al abdestini sende kıl ikindi namazını :16:

inşallah kuzucum :54: anlat bakalım nasıl gidiyo en heyecanlı dönemlerin:31: sen de çeyiz topiği açıcak mısın neler aldın nişandan sonra düğüne çok beklicek misiniz meraklardayımm:27::27:

İŞTE BÖYLE SORULARLA GEL BANAKİ ÇENE ÇALABİLELİM BİRACICIK :1::1:

kuzum çok heeyecanlı olduğumu söyleyemeyeceğim açıkçası... :/
saçma sapan bi sebepten takıştık ve bir gündür konuşmuyoruz
yok niye soğuk konuştun bilmemne falan
yani sebep bile yok ortada
bende aramıyorum oda :ssz::1:
ya ben çeyiz topiği açmak isterdim ama çok oluyor tüm eşyalarımı alalı onun için artık geç sanırım :1::1::1:
en fazla 1 yıl bekleriz kuzum 2015 de düğün yaparız diye konuştuk ama hayırlısı hiç belli olmuyor bu işler cidden.. hep hayırlısı diye dua ediyorum bakalım ne olacak:27:

sen ne yapıyorsun kuzum erken hamilelik topiğinde bi yazını gördüm ama geçmişe gitmeye üşendim hayırdır varmı bi durum noluyoruz:1::27::27::27::27:

Back
X