• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet morinci haklı tosbik özellikle folik asit almalısın çok ince ayarlarda var onları doktorunuz söylemiştir zaten hamile kalma olsalığının yüksek olduğu dönemler gibi mesela sonraaaaa mesela ağır işler yasak ...... stres yok vs
ablacım yaa doktora gitmedim dha hiç zaten ikinci denemeye başlıcaz bu ay daha erken diye kendi çapımızda deniyoruz işte:17:
zaman çok çabuk geçiyor çıtırlarım evleniyorsunuz hamilede kalıyorsunuz ama önemli olan bunları yaşarken güzel yaşamak herşeyin kıymetini bilin çok yaşlı gibi konuştum ama benim duygusallığım üzerimde canımda sıkkın o yüzden sanırım inşallah hepinizin gönlüne göre olur herşey....

yaaa ama lütfen böyle konuşma abla dediğimize bakma hatta hülyaa bile derim ben :52::52: yeter ki iyi hisset hem insanın yaşı önemli değil öneml olan ne hissettiğin ne hissetmek istediğin daha sık gel neşelenelim hep beraber :21:

hoş geldin bebeğim dal bi yerden topik topiğin çekinme:27::27:
bencede hemen düzene sokmalısın olmaz böyle sağlık demek yatış demek değilki deli :1::1::1:
oooh ooohhh hanımefendi rahatına düşkün tabiiisi :1::21:
ama olmaz olsada çocuk sağlıklı olmaz allah korusun senin dinç ve sağlıklı olman lazım
zaten namaza adetten sonra başlarsan sabah namazı çok güzel ayıltıyor insanı hem ruh hem beden olarak süper başlarsın güne öyle öyle düzene oturur herşey

bak yaaa olayı nasıl yine namaza bağladım :35::1::1::1:

kızzz ne biliyim yatışa bağladım bu ara aman yorulmıyım aman şöyle yapmıyım:27::27: gerçi kursa başlıyom hat sanatı öğrenicem iki haftadır erteliyorum ama bu hafta gidicem inşallah c.tesi günü:31:

iyi yapıyosun canım valla gerekirse hep uyar beni bari sen söyleye söyleye alışırım ben de düzene oturturum. eşimin kahvaltısını hazırlıyorum işe ugurluyorum sonra direk yatağa giriyorum artık allah ne verdiye 11-12 :17::17:

ablacım yaa doktora gitmedim dha hiç zaten ikinci denemeye başlıcaz bu ay daha erken diye kendi çapımızda deniyoruz işte:17:

yaaa ama lütfen böyle konuşma abla dediğimize bakma hatta hülyaa bile derim ben :52::52: yeter ki iyi hisset hem insanın yaşı önemli değil öneml olan ne hissettiğin ne hissetmek istediğin daha sık gel neşelenelim hep beraber :21:

yok tatlım be abla demen sorun değil ne istersen diyebülürüsün emmi bile :)
benim sorunum büyük çok çok büyük
bebiş konusundada hayırlısı olsun tatlım doktorlar derki bebek istemeye başaldıktan sonra 1 yıla kadarda olmaması normal eğer bir yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa işte o zaman doktora görünün derler.

kızzz ne biliyim yatışa bağladım bu ara aman yorulmıyım aman şöyle yapmıyım:27::27: gerçi kursa başlıyom hat sanatı öğrenicem iki haftadır erteliyorum ama bu hafta gidicem inşallah c.tesi günü:31:

iyi yapıyosun canım valla gerekirse hep uyar beni bari sen söyleye söyleye alışırım ben de düzene oturturum. eşimin kahvaltısını hazırlıyorum işe ugurluyorum sonra direk yatağa giriyorum artık allah ne verdiye 11-12 :17::17:

ama çıkcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ssz:

çekelim kulaklarını :4: :1:

tosbik. hıııııımmm,seni seniiiiiiiiiiii:20: :1:

sigara içen yok dimi bizden

yok valla sigara içmiyorum ben :31: dün koçiş yalvardı bi paket alıyım sen verikçe içerim diye ama yokkkkkk yokk yokkk:20::20: söz verdi içmiyo hiç artık bi daha içmicek hem diyo sağlıklı beslen hem sigara istiyo benden. savunması da şu o kadar sigara içen erkek var onların çocuğu olmuyo mu:19: bana ne bi kere söz verdin dedim müslümanın sözü senettir :23: can evinden vurdiimmm oniii:27::27::27:

hee ne güzel bak öyle uğraşlara başla. herşey olabilir yeterki boş olma :1::23::23:
ama ben senın yerinde olsam dini bilgileri öğrenmeye çalışır o konuda gendimi geliştirir yetiştiririm ne bileyim arapça kursuna giderdim mesela
şuanda çok istiyorum ama malesef haftasonu olan bi arapça kursu yok :/
hem öğrenmeyi istediğin şeyler bunlar. hem zamanını kıymetli bilgiler öğrenerek geçirirsin hemde daha fazla ertelemekten kurtulursun birşeyleri
:27:

ooo sen yeterki uyar de bana kuzum bıkmam yılmam seni alim yapana kadar uğraşırım :36::33::1:

bebiş konusundada hayırlısı olsun tatlım doktorlar derki bebek istemeye başaldıktan sonra 1 yıla kadarda olmaması normal eğer bir yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa işte o zaman doktora görünün derler.
keşke paylaşsan elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız emin ol hem bi şey yapamasak bile içini dökmek seni rahatlatır:26:
bakalım allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum :emir_bebek:
ama çıkcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ssz:

ama tüm gün kayıplardaydın neyse yarın erken gel olur mu:54:

ya okadar bütyk ne sorunun var :14:
anlat bize cidden rahatlarsın akıl akıldan üstündür belki çaresi vardır
hem hayatta herşey insanlar için. sıkma canını lütfen

yok valla sigara içmiyorum ben :31: dün koçiş yalvardı bi paket alıyım sen verikçe içerim diye ama yokkkkkk yokk yokkk:20::20: söz verdi içmiyo hiç artık bi daha içmicek hem diyo sağlıklı beslen hem sigara istiyo benden. savunması da şu o kadar sigara içen erkek var onların çocuğu olmuyo mu:19: bana ne bi kere söz verdin dedim müslümanın sözü senettir :23: can evinden vurdiimmm oniii:27::27::27:

aaaaaaaaaaaa

afferim kız sana iyi etmişsin öylede etmeye devam et
tebrik koydum sana bak :46::27::27::27:
sende az değilsin heee:1::52:

Back
X