• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

19. turizm rehberliği :ssz:
Aaa ne güzel okul oraya buraya götürüyomu sizi ders niyetine tatilde yapıyomusunz
sandık dediğim kocaman bi şey değil eski usul gibi değil canım beyaz ufak bi sandık işte. allah allah değişiyo bak demek ki bizde de erkek tarafı alıyor bohçaları sarıp içine koyuyolar işte. ayy aman teferruat işte olmasa da olurdu biz yine çok severdik birbirimizi:16:
gardolabı düzeltirken bi kutu buldum bana yaptığı sürpriz kutu vardı içinde sonra benim iki aylık hasretimiz boyunca her gün ona yazdığım notlar, her güne bi çentik atmışım ahhh ahh nasılda geçmiş zaman:16: belki de bugün iy:16: hissetmemin sebebi onları tekrar okumam:31:
ayy benim uçuğum burnumda çıkıyo dudağımda değil allahtan grip değilim yoksa burnumu silmek işkenceye dönüşüyo:ssz:
Kuzum nişan bohçasında şunun gibi bişey aldılar bilmiyorum ki onu mu diyosun
KAPITONELI-NISAN-SANDIGI-KREM-RENK__62883923_0.jpg

Kocamaaaaaan maşallah size:nazar::nazar:
Zaten her cümlenden birbirinze ne kadar aşık olduğunuz belli cnm benim. İnşallah böyle bi ömür huzurlu mutlu olursunuz
kızz deli ne öğrenci olması geriye dönmek yok demiyo ki ev hanımı olayım :27::27:

Hahahhh doğru dimi evet ya ne öğrenciliği ev hanımı olucam ben:1::1::1:

Öğrencilik gibisi yok ta ondan :ssz::ssz::1:
21 yaşına kadar öğrenci oldum 24 yaşına kadar iş hayatım oldu ve henüz taze sayılacak bi ev hanımıyım üçünü kıyaslıyorum da vallahi de ev hanımı billahi de ev hanımı olmak gibisi yokmuş:27::27:
Aaa ne güzel okul oraya buraya götürüyomu sizi ders niyetine tatilde yapıyomusunz

Kuzum nişan bohçasında şunun gibi bişey aldılar bilmiyorum ki onu mu diyosun
KAPITONELI-NISAN-SANDIGI-KREM-RENK__62883923_0.jpg

Kocamaaaaaan maşallah size:nazar::nazar:
Zaten her cümlenden birbirinze ne kadar aşık olduğunuz belli cnm benim. İnşallah böyle bi ömür huzurlu mutlu olursunuz

Hahahhh doğru dimi evet ya ne öğrenciliği ev hanımı olucam ben:1::1::1:

evet bebeğim buna benzer bi şey benimkisi de:31: benim yatak odası da beyaz olduğu için güzel uydu şifonyerin yanında duruyor. amin kuzucum amin cümlemizin inşallah:16::16:

dimi en güzeli ev hanımlığı rahat iş :27::27:

21 yaşına kadar öğrenci oldum 24 yaşına kadar iş hayatım oldu ve henüz taze sayılacak bi ev hanımıyım üçünü kıyaslıyorum da vallahi de ev hanımı billahi de ev hanımı olmak gibisi yokmuş:27::27:

O da senin düşüncen canım :31: :ssz:

evet bebeğim buna benzer bi şey benimkisi de:31: benim yatak odası da beyaz olduğu için güzel uydu şifonyerin yanında duruyor. amin kuzucum amin cümlemizin inşallah:16::16:

dimi en güzeli ev hanımlığı rahat iş :27::27:
Banada en güzeli ev hanımlığı geliyor kuzum iple çekiyorum ama bi taraftanda ya bütün gün evde sıkılırsam diye korkuyorum:50:

Banada en güzeli ev hanımlığı geliyor kuzum iple çekiyorum ama bi taraftanda ya bütün gün evde sıkılırsam diye korkuyorum:50:

yok kız ben de sıkılır mıyım falan diye düşünüyodum ama hiç öyle olmuyomuş zaten 11 e kadar uyuyorum:27::27: kalkıyorum evi toparla bi saatimi alıyo bazen daha çok temizlik yaptığım günler sonra geliyorum kk ya sizle iki muhabbet iki gırgır bakıyorum yemek yapma saati gelmiş yemeği hazırlıyorum bazen tatlı yapıyorum pihuvv akşam oldu zaten e kociş de gelince sevmeler sarılmalar gece oluyor :16:

cınımmmmmm:38:

napysun , topladın mı evi temzlik yaptın mı? menüde ne var ?anlattttttt:52:

dün kardeşim bizdeydi kuzucum sabah gitti o bugün memlekete gidiyor :31: onu uğurladıktan sonra gardolabı indirdim sildim içini ufak değişiklikler yaptım evi de şöyleeee bi şarjlı süpürgeyle çektim az bulaşık vardı makineye attım geldim buralara:27::27: bugün yemek yapmıcam dünden yemeğim var tavuk çorbam, barbunyam, köfte ve şehriyeli bulgur pilavım var:27::27: sadece dün köftelerin hepsini kızartmamıştım onları kızartıcam sıcak sıcak yemek daha iyi oluyor:23: bugün pek yormuyorum kendimi daha önemli işlerim var:27::27:

Back
X