yok kuzum almadık..bizdede normalde 1 beyaz eşya alınır son zamanlarda almıyo kızlar ama

neyse efendim ben biliyosun bulasık makinesini hiiiiiiiiiiiiiiiiic istemiyorum gecen bohca götürdügümüzde annem dahil akrabalar burnumdan getirdiler beni odaya kapatıp baskı kurdular zaten baban alıcak bırak alsın rahat edersin diye sonra düşündüm 1 gün sonra buradada danıstım kızlara neyse..yine o aksam aynı kadro akrabada yemekteyiz tamam dedin makine alın anammmm bide demezlermi ne biz alıcakmısız erkek tarafı almalıymısız onlara ne kalıyomus hele yengem en cokda o saydırıyo

dedim siz dediniz alıcaz diye bende kalbiniz kırılmasın diye tamam dedim istemedigim halde ama ben biliyodum daha bastan burnumdan getirdiniz dedim sanki yengemler alıyo aptal kadın ya
bugünde sabah bi kalktım annemin akradası kızı ve kızının kızı sabahın 07:45 inde onlarka uyandım

kahvaltıda sordu annemin arkadası ne alcanız diye bende dedim suna abla böyle böyle kadın aaaaaa olurmu tabi kız alır damada yüklemek ne ayıp dedi annem tabi alıcaz dedi ama istemiyorum

böyleeede uzun işte bak yine bi sordun bin laf duydun valla