• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aaaaaaaa çok sewindim buna vallaa :32::32:

Bdv de olay war şu bekaret konusu..
Ama olaylar karıştı, konuyu saptıranlar war kavga ediyorumm :27:

heeeee şu bekret diye dalga geçtikleri konumu
dün akşam okudum bende onu çok sıkcıı bir hal almaya başlamıştı en son demekki iyice batırdılar desene :37:

heeeee şu bekret diye dalga geçtikleri konumu
dün akşam okudum bende onu çok sıkcıı bir hal almaya başlamıştı en son demekki iyice batırdılar desene :37:

Sorma ya en yakın arkadaşıma laf atıyor yaşadığı bi olayla ilgili ne alaka dimiiii mall işteee !!!
Sen nasılsın cnm görüşmeyelii :29:

Sorma ya en yakın arkadaşıma laf atıyor yaşadığı bi olayla ilgili ne alaka dimiiii mall işteee !!!
Sen nasılsın cnm görüşmeyelii :29:

konuya tekrar gimedim hiç kuzum aman boşver sıkma canını cidden birde bayan bayana destek olacak daha çok köstek olunuyor birçok konuda o yüzden ben genelde yazmıyorum yazamıyorum daha doğrusu :/
iyi olmaya çalışıyorum canım çok şükür... hayat herşeye rağmen devam ediyor :74:

gündemimiz taşınma konusu bu aralar :1:

konuya tekrar gimedim hiç kuzum aman boşver sıkma canını cidden birde bayan bayana destek olacak daha çok köstek olunuyor birçok konuda o yüzden ben genelde yazmıyorum yazamıyorum daha doğrusu :/
iyi olmaya çalışıyorum canım çok şükür... hayat herşeye rağmen devam ediyor :74:

gündemimiz taşınma konusu bu aralar :1:

Ya topikte dewamlı iletişim halinde olduğum bi arkadaşım war..
Biz orda konu sahibinin açtığı konu hakkında yorum yaparken..
Pat bize laff geldi şahıstann..
Ordan başladı işte..
Ban yicez sanırım öyle göüzküyor, mune birazdan gelir..

Ewini mi taşıyorsun cnm..
Benim haberim yoktu da :26:

Çarşamba bugün nasıl olayım cuma gününe 2 gün kaldı kuzu ya..
İstanbulda yağmur pek göremiyos dimi ama hava kapalı hep içim karardı
:ssz:

Aramızda kalsın BronZZ'un 3 günü warr daha :27:
Benmde 3 günüm varrrrr:47::47::47:
İyiyim canım benim . burdada hava değişik. soğuk ve rüzgarlı hafiften güneş var
Burda dün geceden beri feci yağmur var kesin bi çok yer su altında kalmıştır akşama habererde görürsünüz bizi:1:

Ya topikte dewamlı iletişim halinde olduğum bi arkadaşım war..
Biz orda konu sahibinin açtığı konu hakkında yorum yaparken..
Pat bize laff geldi şahıstann..
Ordan başladı işte..
Ban yicez sanırım öyle göüzküyor, mune birazdan gelir..

Ewini mi taşıyorsun cnm..
Benim haberim yoktu da :26:

hadi ya :))

girmeyin böyle dalaşlara kuzum yaa. boşu boşuna topiktena yrı kalıyorsunuz :26::27:

evet biz taşınıyoruz allah izin verirse

sen nasılsın cnm ne yapıyorsun

Benmde 3 günüm varrrrr:47::47::47:

Burda dün geceden beri feci yağmur var kesin bi çok yer su altında kalmıştır akşama habererde görürsünüz bizi:1:

benım orada olduğum sene o meriç nehrinin kenarındaki tüm tükkanlar su altında kalmıştı ay neydi o yaaa fena oralar 2008 senesiydi heeeey gidi günler :27:

Back
X