• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aaa ciddimisin tatlım çook sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet. bende cok sevindim . günde 2-3 kere konuşup + mesajlaşırdık ablamla. bebiş de olacağını duyunca her dk mesajlaşıyoruz artık.:1:

gecen hafta bizdeydi. karnım ağrıyo iki üç gündür dedi. kalktık saat 10 da hastaneye gittik. kendi hastanede çalışıyo ama bi doktora görünmemiş akıllım :1: kadın doğumcu muayene etti hemen. kan tahlili yaptırdı . kan değerleri yüksek cıkmış. :46:

ama yinede ne olur ne olmaz. korkuyoruz birazcık

evet. bende cok sevindim . günde 2-3 kere konuşup + mesajlaşırdık ablamla. bebiş de olacağını duyunca her dk mesajlaşıyoruz artık.:1:

gecen hafta bizdeydi. karnım ağrıyo iki üç gündür dedi. kalktık saat 10 da hastaneye gittik. kendi hastanede çalışıyo ama bi doktora görünmemiş akıllım :1: kadın doğumcu muayene etti hemen. kan tahlili yaptırdı . kan değerleri yüksek cıkmış. :46:

ama yinede ne olur ne olmaz. korkuyoruz birazcık

Çok güzel bişey ya teyze olucaksın :16::16::16::16:
Kan değerleri normale döner tatlm ya bide hamile olduğunda zaten kan değerleri yükselmiyo mu görümceminde yüksekmiş o da hamile:26:

Günaydın pamuk şekerler:32::32:

Aaa nerde ne işi benim niye haberim yok:27: Hayırlısı olsun balım. İnşallah bu iş istediğin gibi içine sinen uzun süreli bi iş olur :29:

Günaydın bitanem hoşgeldin nasılsn:23:

Nasıl ya normal ağda mı peki yüzünüzü tahriş etmiyo mu bende siyah noktadan çok dertliyim:31:

Günaydin tatlimmm, hosbulduk :21: iyiyim canimm sen nasilsin?:54:

Sagolun canlarim muhasebe isi
Boncukk gozun aydin canim

canlarımm ballarımm nasılsınızz özledim hepinizi..
Bronzuumm tebrik ederimmm , anne olmadan anne yarısı olmak bazen anneden öte olmak harika bir duyguu çok sevndim çok :16:

Çok güzel bişey ya teyze olucaksın :16::16::16::16:
Kan değerleri normale döner tatlm ya bide hamile olduğunda zaten kan değerleri yükselmiyo mu görümceminde yüksekmiş o da hamile:26:

Boncuğum kırmızı da tebrik ediyo:54:
hamile olduğundan dolayı kan değerleri yüksek işte. :1:

teşekkürlerimi ilet kırmızı'ya :16:

Hosgeldin canim :)
ay süper habermis, gözünüz aydin olsun, Allah ablana bebisi sagl saglim kucagina almayi nasip etsin insallah :nazar::emir_bebek::16:
teşekkürler gma.love. amin inşallah :16: bu arada detaylı tanışamadık senle.
Sagolun canlarim muhasebe isi
Boncukk gozun aydin canim
balım, çok teşekkür ederiz. seninde yeni işin hayırlı ve daimi olsun inşallah :46:
canlarımm ballarımm nasılsınızz özledim hepinizi..
Bronzuumm tebrik ederimmm , anne olmadan anne yarısı olmak bazen anneden öte olmak harika bir duyguu çok sevndim çok :16:

ball. cook cok teşekkürler. bende heyecanlıyım, nasıl bişey olacak acaba :1: sanki benim cocuğum olacakmış gibi hissediyorum hakkaten. 1 haftadır bebişi düşünüyoruz yahu :1:

balım, çok teşekkür ederiz. seninde yeni işin hayırlı ve daimi olsun inşallah :46:

ball. cook cok teşekkürler. bende heyecanlıyım, nasıl bişey olacak acaba :1: sanki benim cocuğum olacakmış gibi hissediyorum hakkaten. 1 haftadır bebişi düşünüyoruz yahu :1:

ben ilk anne olduğumda 13 yaşlarındaydım, teyze olmadım ki ben anne oldum :16:
Böyle alıp kucağıma verdiler bende kalbimin en güzel köşesine koydumm onu :1:
Sonra 17 imde tekrar anne oldum :1: Onu daha bir sevdim daha çok sahiplendim :1:
Oda aynı şekilde beni :1:
Rabbim sana da sağlıklı bir yeğen nasip etsin kuzucumm ..
Can onlar candan bir parçalar :1:

evet canim tanisamadik daha :31:. Ben kisaca kendimden bahsedeyim. 23 yasindayim, yeni gelinim :16:, özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum, almanya da yasiyorum. Ya sen?

ben ilk anne olduğumda 13 yaşlarındaydım, teyze olmadım ki ben anne oldum :16:
Böyle alıp kucağıma verdiler bende kalbimin en güzel köşesine koydumm onu :1:
Sonra 17 imde tekrar anne oldum :1: Onu daha bir sevdim daha çok sahiplendim :1:
Oda aynı şekilde beni :1:
Rabbim sana da sağlıklı bir yeğen nasip etsin kuzucumm ..
Can onlar candan bir parçalar :1:
Oyyy, Allah bağışlasın :16:

Amin canım inşallah.

Sen anlat bakayım neler oldu yeni sevgiliyle?

evet canim tanisamadik daha :31:. Ben kisaca kendimden bahsedeyim. 23 yasindayim, yeni gelinim :16:, özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum, almanya da yasiyorum. Ya sen?

bende 22 yaşındayım . ön muhasebeciyim. bu sene nişan yapıcaz Allah nasip ederse :21:

Çok memnun oldum, ekibimize hoşgeldin :1:

Oyyy, Allah bağışlasın :16:

Amin canım inşallah.

Sen anlat bakayım neler oldu yeni sevgiliyle?

bende 22 yaşındayım . ön muhasebeciyim. bu sene nişan yapıcaz Allah nasip ederse :21:

Çok memnun oldum, ekibimize hoşgeldin :1:

ne sevgilisi balım ya :1:
çoktan bitirdim sonra en yakınım dediğim insanla gördüm :53:

Back
X