- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
Olabilir hic sasirmam vallanisani da surpriz yapmisti bu seferde gelinlikli fotolarla gelir
![]()
bencede. bide ay yanlışklıkla oldu demişti tarihi yanlış yazmıştı , bize yemiştik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir hic sasirmam vallanisani da surpriz yapmisti bu seferde gelinlikli fotolarla gelir
![]()
bencede. bide ay yanlışklıkla oldu demişti tarihi yanlış yazmıştı , bize yemiştik![]()
Hahh işte kulaklarım çınladı geldim valla![]()
Yok yok evlenmedim kimse gelmeyince benimde hevesim kaçmıştı gelmiyodum. Bi bakayım dedim içime doğmuş gibi iyikide bakmışım
Lunnaaaaaaaaadogru soyle bakiyim bi ktarafin kasindi da mi geldin
![]()
Aaa öyle mi yapmıştm hiç hatırlamıyorum kız![]()
İyi etmişsin vallahi. buralardan ekmek çıkamyınca işine döndün dimi![]()
bi ara bende öyleydim. ama cabuk sirkelendim. bronzzz yeter bu kadar iş didim. sen mi kurtarcan didim.
size koştummm
ama burayı bomboş, terkedilmiş buldum![]()
Oylee yavrum gelmezseniz dedikodunuzu da yapariz olqbilecek dugun senaryolari da yazarizValla içime doğdu galiba bi bakayım topiğe ne var ne yok dedim baktım dedikodumu yapıyosunuz![]()
Evet . dur sayfayı bulup göndercem![]()
Oylee yavrum gelmezseniz dedikodunuzu da yapariz olqbilecek dugun senaryolari da yazariz![]()
Salgına yakalanmış. :2:
Fenaymış.
İşe gitmemiş.
nABERRR bebeğimmmm![]()
pekiUğraşma boşver balım ya
tamam kuşumOyy gecmis olsun dileklerimizi de ilet canim olur mu:26:
nABERRR bebeğimmmm![]()
Bende görcem evini![]()
Aynen işe döndüm valla. Patronunda gözleri yaşarıyo beni böyle görünceSen burdaysan bende burdayım artık balım
![]()
Ona whatstan gonderdim bebegim hem de Ne zorluklarlannnn
Benim salak tel cani isteyince foto alir, paylasir istemedigi zaman gostermez ben de hazir kiz kardesim evde ondan cektim gonderdim![]()
Bilirsiniz ki aİmle sey edennn sey eder iste![]()