• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bi tane agir suslu bi yatak ortum var bebegim digerleri gunluk daha cicili seyler bi tane de satenim var su an hala suslu olani kullaniyorum misafir gelince degis fln olmasin diye :1:

Diğerleri derken kaç tane var ki o kadar çok ihtiyaç var mı yatak örtüsüne:26: Bende bi tane süslü var bi tane annem yaptırıyo dantelli satenli bişey bi de kadife alayım diyorum günlük kullanım için yetmez mi onlar. Sonuçta her zmnda ihtiyaç duyulmaz gibi geliyo bana

sAĞOL bebeğim..
5 yaşında işte, hepsi bi anda çıkacak aradan işte bakalımm..
Sabah 7'de olcaz hastanede..
İçini ferah tut bebeğim hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah
bana kim kahve yapcak şimdi :3:

images
İstediğin kahve olsun kuzum

Birbirimize sahip çıkmamız lazım boncuğum. Bak yarın yok bu arkidişler yine birbirimizde fayda var:27:

Tosbik sınırsıza geçmiş ya, hergün burdayım diyor, bekleyelim görelim :33:

eski sayfalara baktım, ne güzel muhabbetlerimiz olmuş yahu :16:

Diğerleri derken kaç tane var ki o kadar çok ihtiyaç var mı yatak örtüsüne:26: Bende bi tane süslü var bi tane annem yaptırıyo dantelli satenli bişey bi de kadife alayım diyorum günlük kullanım için yetmez mi onlar. Sonuçta her zmnda ihtiyaç duyulmaz gibi geliyo bana

Canim cok degil Bana da bi tane annem yaotirmisti satenlib tane suslu ben almistim bi tane de xicicili gunluk almistim bi tane de hediye geldi yoksa uc taneydi benim de yeter yani ayy sonra yer bul o kadar seye evde:27:

Tosbik sınırsıza geçmiş ya, hergün burdayım diyor, bekleyelim görelim :33:

eski sayfalara baktım, ne güzel muhabbetlerimiz olmuş yahu :16:
Sayfamız ne kadar kalabalık olursa o kadar neşeli oluyordu tatlm. Bi de burda 10 kişide olsak birbirimizin herşeyini biliyoruz yorum yapabiliyoruz. Şimdi herkes kayıplarda:ssz:
Ask olsun bebegim gel ben sana kopuklu kopuklu yaparim ki

banadağğğğğğğğğğğğğğğğğ

Sayfamız ne kadar kalabalık olursa o kadar neşeli oluyordu tatlm. Bi de burda 10 kişide olsak birbirimizin herşeyini biliyoruz yorum yapabiliyoruz. Şimdi herkes kayıplarda:ssz:

banadağğğğğğğğğğğğğğğğğ

evt,yetişemezdiimm..

krmızyla görüşüyo musun

evlendi,hiç gelmedi:ssz:

Back
X