• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

valla tatlım bilmiyorum ki birden çok mu yüklendin acaba..
bende saç bakımına başlicam ama eve gitçem önce saçımı kestircem öyle yapçam
gerçi geçen hafta kestirmeden direk ampul kırdım sürdüm ama kestikten sonra dahada yoğun uğraşmayı düşünüyorum
sen sinameki ce bemiks mi yapçaksın

iyidir bre yavrum
sen neler yapıyosun:21:
bugün faceye girdin mi yaa sen akşam ben facemi dondurdum ama gerçekten dondu mu acep:27::27:

girdim sabah. face de mi sorun var bende mi bilmiyorum. öğleden sonra faceye giremiyorum ya donuyoooo :26::26::26:

valla tatlım bilmiyorum ki birden çok mu yüklendin acaba..
bende saç bakımına başlicam ama eve gitçem önce saçımı kestircem öyle yapçam
gerçi geçen hafta kestirmeden direk ampul kırdım sürdüm ama kestikten sonra dahada yoğun uğraşmayı düşünüyorum
sen sinameki ve bemiks mi yapçaksın

iyidir bre yavrum
sen neler yapıyosun:21:
bugün faceye girdin mi yaa sen akşam ben facemi dondurdum ama gerçekten dondu mu acep:27::27:

Ben kestirdim bi kere yaptm sinemaki bi de markette bioblass sarmaşk özlü şampuan gördm hızlı uzatma döküntü karşıtı yazıyodu onu aldm sinemakiyi yaptktan snra onla yıkadm ama deli kaşınıyo kfa derimi soyasım geliyooo:52::52:

Ben kestirdim bi kere yaptm sinemaki bi de markette bioblass sarmaşk özlü şampuan gördm hızlı uzatma döküntü karşıtı yazıyodu onu aldm sinemakiyi yaptktan snra onla yıkadm ama deli kaşınıyo kfa derimi soyasım geliyooo:52::52:

alerji mi yaptı ki

ahahahah:9::9::9:
yavrum çok yüklenmişsin bioblasın içinde ne var bilmiyorum ama
maske yapçaksan mesela normal bir şampuanla yıka üşenipte maske yapmadığındada bioblasla yıkarsın..
ben geçende okumuştum forumda sarımsaklı şampuan yapasım var:52::52:

he bide çok kaşınıyo dayanamıyorum diyosan 2 litrelik suya 1-2 kaşık elma sirkesi ekle o suyla saçını durula

Son düzenleme:
ahahahah:9::9::9:
yavrum çok yüklenmişsin bioblasın içinde ne var bilmiyorum ama
maske yapçaksan mesela normal bir şampuanla yıka üşenipte maske yapmadığındada bioblasla yıkarsın..
ben geçende okumuştum forumda sarımsaklı şampuan yapasım var:52::52:

Valla bilemedim yaa bi daha da kullanmadm ama kaşıntm geçmedi

Anlayamadm kuzum ya bazı yerlerde de kaşınması uzadığı anlamına geliyo yazmslar böyle bi kaşınma yok amaaa:52::52:

Kullanmaya tırstm sonra şampuanı:18:

binbir türlü şey var içlerinde yapar valla. ay bide tatlı kaşınıyodur ki dimii :9:

geçmişler olsun canım :9:

Valla bilemedim yaa bi daha da kullanmadm ama kaşıntm geçmedi
canım benim orda varmı bilmiyorum isminide hiç duydun mi bilmiyorum da eczanelerden kinin suyu diye sorabilirsin istersen belki vardır:26:
böyle küçük 200ml lik fısfısli bir şişede... benim normalde eskiden kepek sorunum vardı
şimdi o gitti çok şükür ama arada kaşıntı tutuyor ve genellikle saçımı arkadan toplayınca mesela o saçımı bağladığım yer çok kaşınıyo
bu kinin suyunu kullanıyorum bazen kanatana kadar kaşıyorum çünkü:50::50::50:
tamamen geçmesede rahatlatıyo hiç yoktan:31:

Camım o şampuanda çok iyi kafanın derisini kaşınması saćının uzadığı anlamına gelir :27: ayrıca sadece o gün değil her yıkadıgında kullan canım :34:

bir süre önce istemiştim veririm sende verirsen demişti
şart mı koşuyon la diyip sinir oldum vermiyorum dedim o da iyi sen bilirsin dedi kaldı öyle:ssz:

hıııııııııııııı :26:

olmaması için bi sebep yok. muhtelemen onaylamıyor piskom :26:

Camım o şampuanda çok iyi kafanın derisini kaşınması saćının uzadığı anlamına gelir :27: ayrıca sadece o gün değil her yıkadıgında kullan canım :34:
ayy sizi başka topiclerdede gördüm genelde bdv de ama konu dışı olcak diye yazmıyordum
şu köpeğinize elimi çeneme koyup dakikalarca izlemişiliğim var:21::21:
her sarınıp yattığındada yüzümde istemsiz salakça bir gülümsemeeee:1::1:
bu arada o şampuan gerçekten işe yarıyor mu yaa insanları kandırmak için üretilen bir kimyasal daha gözüyle bakıyodum ben hep:26:

hıııııııııııııı :26:

olmaması için bi sebep yok. muhtelemen onaylamıyor piskom :26:
bilemiyorum kuzum yaa ona yapmasını söyledim yaptı resim çek göster dedim gönderdi
ama bana istek gelmedi:26: neyse zaten hevesimde kalmadı
ama kadınlar hisseder ya birşeyler var bu işin içinde
onada söyledim bunu kendim istemesem zaten ben teklif etmezdim dedi
doğru kendi söyledi yapalım diye ama var yinede birşey beni huzursuz eden çıkar yakında:31:

bilemiyorum kuzum yaa ona yapmasını söyledim yaptı resim çek göster dedim gönderdi
ama bana istek gelmedi:26: neyse zaten hevesimde kalmadı
ama kadınlar hisseder ya birşeyler var bu işin içinde
onada söyledim bunu kendim istemesem zaten ben teklif etmezdim dedi
doğru kendi söyledi yapalım diye ama var yinede birşey beni huzursuz eden çıkar yakında:31:

ya ben seninkine karşı çok şüpheciyim biliyo musun? anlattıklarından dolayı tabi ki. :31:

Back
X