• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

şişme yatak alıcam ona bakıyorum şimdi bazısı çok pahalıymış ucuzları da var ama gözüm korktu niye ucuz diye:44: benim yatılı misafirim bol oluyo bence bi tane şart hem yer kaplamaz havasını alınca minik olur :31:

rahat olur mu ki :44::44::44:

Allah hepimizin içine istek versin ve nasip etsin.

Bende bi zamandan sonra kapanırım diye düşünüyorum. yoksa bu şekilde nereye kadarrrrrr..... :25:
Aminn canım inşAllah bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı:31:
Allah nasip ederse cocuklarımı doğurduktan sonra kapanırım heralde yani inşAllah
Benimki tam ne istiyor bilmiyorum ama taze gelinken daha kapanmayı düşünmiyorum açıkçası:26:

benimki de öyle diyo ama ben henüz o adımı atamadım olmuyo istesem de başka şeyleri düşünüyorum ve erteliyorum:26:
bende aynen öyleyim valla komple giyim tarzını değişmek lazım
uzun uzun kabanlar elveda kotlar bazen ben yapamam diyorum kapansamda sadık kalamam buna gibime geliyor
ama kapandıktan sonrada açılmak o daha kötüsü o yüzden bende çok muallaktayım:31:

tost sadece kaşarlı yiyebiliyorum eşim bi sandviç yapmış içine basmış yeşilliği kendi yemek zorunda kaldı. bazen meyve suyu içebiliyorum canım o kadar. ilacı ben unutsam eşim hemen dikiliyo başıma içene kadr:1::1:
he iyi enişte bey dikilsin başında yoksa olmaz öyle yemem içmem
neyse ben çok konuşmim benim kaderimde ne var belli değil gerçi annemin hiç bulantısı olmamış ama belli mi olur:1::1:

Allah nasip ederse cocuklarımı doğurduktan sonra kapanırım heralde yani inşAllah
Benimki tam ne istiyor bilmiyorum ama taze gelinken daha kapanmayı düşünmiyorum açıkçası:26:

uzun uzun kabanlar elveda kotlar bazen ben yapamam diyorum kapansamda sadık kalamam buna gibime geliyor
ama kapandıktan sonrada açılmak o daha kötüsü o yüzden bende çok muallaktayım:31:

Aslında bu düşüncemizde yanlış biliyor musun. hala erteliyoruz :18:

bu konuya hiç girmeyelim bence :18:

rahat olur mu ki :44::44::44:
bilemiyorum canım ama yorumları okudum herkes iyi diyo bel ağrıları için bile kullananlar varmış:44:

tabi canım öyle oyuna çevirenler var bi açıl bi kapan çok yanlış o yüzden insanın iyice düşünüp öyle karar vermesi gerekiyo. kotlara ben şimdi de veda ettim keten giyiyorum genelde giyiyosam da üstüne mutlaka uzun bi şeyler giymemi istiyo:31:

he iyi enişte bey dikilsin başında yoksa olmaz öyle yemem içmem
neyse ben çok konuşmim benim kaderimde ne var belli değil gerçi annemin hiç bulantısı olmamış ama belli mi olur:1::1:

ona hiç güvenme yavrum:27::27: annem 4 tane doğurmuş sadece kardeşimde bulantısı olmuş. ablam iki tane doğurdu ilkinde olmadı ikincisinde oldu:31:

keşkee ahhh dün aklıma geldi ne yemekler ne tatlılar döktürürdüm şimdi fısss ne yapıyorum ne yiyorum:5:

hergün buralara gelip kıııızzzzlar akşama hangi tatlıyı yapsam diyodun :9:

hadi kalk git gene yap :9:

ben çıkıyorum canlarım.

yarın görüşürüz.

piskom çarpılmak marpılmak ne biçim laf kız. Allah korusun :18: Tövbe bismilllah . :1:

öpüyorum çok. İyi akşamlar :10:

hergün buralara gelip kıııızzzzlar akşama hangi tatlıyı yapsam diyodun :9:

hadi kalk git gene yap :9:

ben çıkıyorum canlarım.

yarın görüşürüz.

piskom çarpılmak marpılmak ne biçim laf kız. Allah korusun :18: Tövbe bismilllah . :1:

öpüyorum çok. İyi akşamlar :10:

dimiğğğğğğ böhüüüüüü:43::43::43:

güle güle yavrum yarın görüşürüz inşallah:54::54:

bilemiyorum canım ama yorumları okudum herkes iyi diyo bel ağrıları için bile kullananlar varmış:44:

tabi canım öyle oyuna çevirenler var bi açıl bi kapan çok yanlış o yüzden insanın iyice düşünüp öyle karar vermesi gerekiyo. kotlara ben şimdi de veda ettim keten giyiyorum genelde giyiyosam da üstüne mutlaka uzun bi şeyler giymemi istiyo:31:
bende geçen gün taytlara veda ettim yani ettirdiler:27:
ettirenler utansın:63::63::66::66::66:
ona hiç güvenme yavrum:27::27: annem 4 tane doğurmuş sadece kardeşimde bulantısı olmuş. ablam iki tane doğurdu ilkinde olmadı ikincisinde oldu:31:
heee oldu o zamannnn
ee daha daha nasılsınn:27::27:

ahahahaaa:27::27: tayt mı o da ne:27::27: o kadar uzağım:27::27:
ya piskom kalkıp yemek yapmak istiyorum ama ahhh ahh :31:

yanlış alıntı yevrummm:1::1:
anaaaa sen diyince farkettimm:1::1:

he valla bu aralar hep kendim kaşınıyom:27::27:
internetten bi tayt beğenmiştim benimkine gösterdimm
bunu mu aldın sen dediii:18::18:
yok dedim ama ne kızıyon yanındayken tayt giymiştim hatta markete çıktık öyle beraber
o zaman mont vardı üstünde diyor(montumda popomdan bir karış aşağda yani)
öyle baldır bacak kapattığı yok:ssz::ssz::ssz:
neyse bana diyor hem ben vardm yanında ayrıca dahada tayt giyersen seni o taytla asarım diyorr:52::52::52::52: yerseeennnnnn:35::35:

anaaaa sen diyince farkettimm:1::1:

he valla bu aralar hep kendim kaşınıyom:27::27:
internetten bi tayt beğenmiştim benimkine gösterdimm
bunu mu aldın sen dediii:18::18:
yok dedim ama ne kızıyon yanındayken tayt giymiştim hatta markete çıktık öyle beraber
o zaman mont vardı üstünde diyor(montumda popomdan bir karış aşağda yani)
öyle baldır bacak kapattığı yok:ssz::ssz::ssz:
neyse bana diyor hem ben vardm yanında ayrıca dahada tayt giyersen seni o taytla asarım diyorr:52::52::52::52: yerseeennnnnn:35::35:

ihihihihii:1::1: tayta elveda diyo artık kim daha dişli bilemiyorum:27::27: gerçi benim bildiğm pisko az değil:52::52:

benimki çığır açtı kıskançlıkta çizme bile giyemiyorum:52::52::52: çizme giymek istiyosam uzun etek giyicekmişim o çizme görinmicekmiş:27::27:

ihihihihii:1::1: tayta elveda diyo artık kim daha dişli bilemiyorum:27::27: gerçi benim bildiğm pisko az değil:52::52:

benimki çığır açtı kıskançlıkta çizme bile giyemiyorum:52::52::52: çizme giymek istiyosam uzun etek giyicekmişim o çizme görinmicekmiş:27::27:
ahahahah hakkaten çığır açmışş çizme ne alaka yaa görünse nolcak görünmese nolcakk:1::1:
tayta okadar zaafım yok zaten ha tunikle çoooookk güzel oluyor yada dize kadar bi elbisseyle mesela
ama onuda istemiyorrrrr amaaaaaaannn çokta fifiii zaten alttan alttan esiyor:52::52:

lafı geçti bi ara bu uzun etek gibi görünen bol paçalı pantolonlara bayılıyorum ama burda bulamadım bedenime göre dedim
buluşunca alırız sana burdan dedii:1::1: ne olursa olsun içinde "bol" kelimesi geçiyorsa hemen alır bayıla bayıla:33::33:

ahahahah hakkaten çığır açmışş çizme ne alaka yaa görünse nolcak görünmese nolcakk:1::1:
tayta okadar zaafım yok zaten ha tunikle çoooookk güzel oluyor yada dize kadar bi elbisseyle mesela
ama onuda istemiyorrrrr amaaaaaaannn çokta fifiii zaten alttan alttan esiyor:52::52:

lafı geçti bi ara bu uzun etek gibi görünen bol paçalı pantolonlara bayılıyorum ama burda bulamadım bedenime göre dedim
buluşunca alırız sana burdan dedii:1::1: ne olursa olsun içinde "bol" kelimesi geçiyorsa hemen alır bayıla bayıla:33::33:

karışıcak yaaa her şeye bulur o ben saçımı kelebek tokayla da tutturup dışarı çıkamam hee ona bile karışır:27::27: ben aldım canım onlardan kurtarıcım oluyo çoğu zaman kısa bi kazak gömlek neyse iyiceksem alttan onu giyoyorum bol diye kızmıyo:34:

Slmmm kızlarrrr:3:
yarımmm saatten biraz az kaldı paydoss etmeye

dayann lilyanaa dayannn :95::95:

karışıcak yaaa her şeye bulur o ben saçımı kelebek tokayla da tutturup dışarı çıkamam hee ona bile karışır:27::27: ben aldım canım onlardan kurtarıcım oluyo çoğu zaman kısa bi kazak gömlek neyse iyiceksem alttan onu giyoyorum bol diye kızmıyo:34:
valla ben çok seviyorum onları çoook güzel duruyor bence:21:

Back
X