• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yok canim benim, ben dogma büyüme almanyadayim, ailemde yanimda cok sükür, ben sadece Türkiyeye hasret kaliyorum ona yaniyorum. Senede bi defa anca gidip gelebiliyorum, bütün akrabalar da hep Türkiyedeler.
ayy benim hiç memleket özlemim yok sırf sevdiklerimi özlüyorum:1:
Adım mı geçmiş benim burdaaaaa:3:

geçmez mi:52::52: nerelerdesin bakıyımmm ? demek ki kulaklarınızı çınlatmak işe yarıyomuş:27::27:

onda tutarsa ayyyy çin takvimine inanıcam galiba:18::18: hayırlısı yaa bi de diyolar ki küçük çocuklara sorun onlar genelde doğru hissedermiş ben de 4 yaşındaki yeğenime sordum kızım mı olsun oğlum mu kızın olsun diyo :27::27: içimi rahatlatıyorum onunla:27:
inanma onlara be. saçma sapan şeyler. kız olcak bak gör :8:

kızlar çocukları kız, erkeklerde erkek ister :27:

geçen gün bi video izledim. bi çocuğun iki kız kardeşi var. annesi hamile. pasta keserken cinsiyetini açıklıyolar. oğlan başlıyo ağlamaya yine kız kardeşi olcak diye :9::9::9::9::9::9:

Sagol canim benim :54:
ne demek canım sende sağol :16:
Adım mı geçmiş benim burdaaaaa:3:

A-aaaaaa şoşırdımmmm , sen gelir miydiiiiiiiiinn :19:

Yerimm ben onu biz şimdiden kız erkek isimleri düşünmeye başlayalım:21::21:

Amin kuzum. Senin evlilik nasıl gidiyo bebiş yok mu daha:emir_bebek:

Cok sükür canim iyi gidiyor, hersey yolunda:nazar::
Bebis yok kuzum, cok istiyoruz aslinda ama zamani var daha, hayallerimizi gerceklestirip herseyi yerine oturtturalim istiyoruz, sonrada Rabbim hayirlisiyla bizede bi bebis nasip eder insallah. Allah istegen herkese nasip etsin:16:

inanma onlara be. saçma sapan şeyler. kız olcak bak gör :8:

kızlar çocukları kız, erkeklerde erkek ister :27:

geçen gün bi video izledim. bi çocuğun iki kız kardeşi var. annesi hamile. pasta keserken cinsiyetini açıklıyolar. oğlan başlıyo ağlamaya yine kız kardeşi olcak diye :9::9::9::9::9::9:

ne demek canım sende sağol :16:

A-aaaaaa şoşırdımmmm , sen gelir miydiiiiiiiiinn :19:
Birileri bana trip mi atarmışşşş ama ben senin boncuk gözlerinden öper yanaklarından ısırırım:27:
Cok sükür canim iyi gidiyor, hersey yolunda:nazar::
Bebis yok kuzum, cok istiyoruz aslinda ama zamani var daha, hayallerimizi gerceklestirip herseyi yerine oturtturalim istiyoruz, sonrada Rabbim hayirlisiyla bizede bi bebis nasip eder insallah. Allah istegen herkese nasip etsin:16:
Çok doğru düşünüyosunuz kuzum. Sizin için en doğru en hayırlı zmnda olur inşallah. Ama çokta ertelemeyin hıı:9:

Birileri bana trip mi atarmışşşş ama ben senin boncuk gözlerinden öper yanaklarından ısırırım:27:

Çok doğru düşünüyosunuz kuzum. Sizin için en doğru en hayırlı zmnda olur inşallah. Ama çokta ertelemeyin hıı:9:

peki haksız mıyım? :19: biz yetiiiiiiiimmmmmmm, biz öksüüüüüzzzz kaldık :25:

bn sizin için tekrar boncuk oldum belki esksi gibi gelirsiniz diye :25:

:27::27::27::27:

nasılsın şekerparem, özlettin kendini? ne var ne yok

peki haksız mıyım? :19: biz yetiiiiiiiimmmmmmm, biz öksüüüüüzzzz kaldık :25:

bn sizin için tekrar boncuk oldum belki esksi gibi gelirsiniz diye :25:

:27::27::27::27:

nasılsın şekerparem, özlettin kendini? ne var ne yok

Daha sık uğramaya çalışıcam bebeğim merak etme sen:54:
Ehh iç güveysinden halliceyim sen nasılsın güzelim

Back
X