• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Dediğim gibi kuzum elle tutulur bişey yok ama sanki çoook kötü bişey olmuş gibi mutsuz bitkin hissediyorum kendimi bahar depresyonu mu oldum acaba:ssz:

Evet nedir hastalığım boncuk hanım. Burdan oraya nasıl bi enerji nasıl bi msj verdim acaba:9:

:28:

bahar depresyonu.

(kopya çektim :27:)

Dediğim gibi kuzum elle tutulur bişey yok ama sanki çoook kötü bişey olmuş gibi mutsuz bitkin hissediyorum kendimi bahar depresyonu mu oldum acaba:ssz:

Evet nedir hastalığım boncuk hanım. Burdan oraya nasıl bi enerji nasıl bi msj verdim acaba:9:

Bazen bende de oluyor, cok kötü ya :50:.
Sana burdan pozitif enerji gönderiyorum tatlimm:16::32:

Kizlar ben kactim, sonra görüsürüz, kendinize iyi bakin musmutlu kalin:54:

Aramız iyi maşallah :nazar:

Cinsiyeti belli değil.

Herkes erkek diyor, bende erkek diyorum ama kız olmasını istiyoruz annemle :9:

Aaa benim aklımda kız diye kalmış. Öyle istedim demekki:9: Ne yalan söyleyeyim kız bebekleri daha çok seviyorum:16:
Aman maşallah kuzum hep böyle iyi mutlu olun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Aaa benim aklımda kız diye kalmış. Öyle istedim demekki:9: Ne yalan söyleyeyim kız bebekleri daha çok seviyorum:16:
Aman maşallah kuzum hep böyle iyi mutlu olun inşallah:nazar::nazar::nazar:

ben kız olsun diyip duruyorum ya kız sandın heralde :1:

kızlar daha şirin oluyo dimi, giydiriysun süslüyosun, oynuysun filan :16:

*

İnşallah canım , hepimiz sevdiceklerle mutlu olalım :16:

ben kız olsun diyip duruyorum ya kız sandın heralde :1:

kızlar daha şirin oluyo dimi, giydiriysun süslüyosun, oynuysun filan :16:

*

İnşallah canım , hepimiz sevdiceklerle mutlu olalım :16:

Bende şimdiden okula giderken kızımın saçını nasıl değişik modeller yaparım diye düşünüyorum:9:

Bende şimdiden okula giderken kızımın saçını nasıl değişik modeller yaparım diye düşünüyorum:9:

:52:

sana gülüyorum ama ben erkek arkadaşının olup olmadığını dahi sürekli sıkıştırp sorcam . bunları bile düşünüyorum :52:

Back
X