- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
ilki kız olursa , erkeği bulana kadar devam![]()
Hııı tabi tabi napıcam sonra o kadar çocukla ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilki kız olursa , erkeği bulana kadar devam![]()
Hııı tabi tabi napıcam sonra o kadar çocukla benBakmak için yardıma gelirsen yaparız tabi teyzesi
![]()
sen zaten çalışmayı da düşünmüyosun. fena mı![]()
Evet çalışmayı düşünmüyorum ama bi çocukla bile baş etmesi çok zor ben 2-3 çocukla ne yaparım bilmiyorum. Tabi Rabbim yokluğunu aratmasın o zmn ne düşünürüm ne hissederim bilmiyorum. Şimdi şakayla karışık konuşuyorum işte![]()
o günler gelene kadar fikrin kaç kere değişir![]()
Aynen öyle bebeğim. Senin çıkış saatin değişti mi şimdiye kadar uçmuş olman lazımdı
Gününüz aydin olsun $ekerparelerim![]()
Günaydin canim benim, iyiyim cok sükür :). Ise geldim simdi. Sen nasilsin tatlim?
Canim telden giriyorum, msjini alinti yapamadim, nasil oldugunu cözemedim daha :/
Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Allah gönlünüze göre versin herseyi :)). Tarihi belirlemenize cok sevindim, zaman cabuk gecer merak etme, bi bakmissin dügün günü geldi catti :). Bize 6 ay olucak nerdeyse, daha dün bu alti ay ne cabuk gecti diyorduk Kocisle.
Aynen tatlim, ceyizini falan rahatca toparlarsin, strese girmeden herseyi rahatca yaparsiniz :). Sen calisiyormuydun?
Aynen canim kafan daha rahat olur. Bende erkenden baslamistim, herseyimi almistim bi yemek takimimi evlenmeye yakin aldim, cok rahat oluyor böyle :)
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim.
Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz![]()