• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

:D

sen zaten çalışmayı da düşünmüyosun. fena mı :33:

Evet çalışmayı düşünmüyorum ama bi çocukla bile baş etmesi çok zor ben 2-3 çocukla ne yaparım bilmiyorum. Tabi Rabbim yokluğunu aratmasın o zmn ne düşünürüm ne hissederim bilmiyorum. Şimdi şakayla karışık konuşuyorum işte:1:

Evet çalışmayı düşünmüyorum ama bi çocukla bile baş etmesi çok zor ben 2-3 çocukla ne yaparım bilmiyorum. Tabi Rabbim yokluğunu aratmasın o zmn ne düşünürüm ne hissederim bilmiyorum. Şimdi şakayla karışık konuşuyorum işte:1:

o günler gelene kadar fikrin kaç kere değişir :1:

Günaydın güzellikler. :16:

Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...

Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...

Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim. :1:

Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz :16:

Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Allah gönlünüze göre versin herseyi :)). Tarihi belirlemenize cok sevindim, zaman cabuk gecer merak etme, bi bakmissin dügün günü geldi catti :). Bize 6 ay olucak nerdeyse, daha dün bu alti ay ne cabuk gecti diyorduk Kocisle.

Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Allah gönlünüze göre versin herseyi :)). Tarihi belirlemenize cok sevindim, zaman cabuk gecer merak etme, bi bakmissin dügün günü geldi catti :). Bize 6 ay olucak nerdeyse, daha dün bu alti ay ne cabuk gecti diyorduk Kocisle.

Sağol canımıniçi, inşAllah hayırlısı böyledir. :16:

Tarihimizi haziran diye konuşuyorduk aslında , kısmen belliydi ama gerçekten çok fazla nişanlı kalmak zorunda kalcaktık :26:

Hem Ağustos'a kadar biraz daha toparlarız çeyiz işini :21:

Evlenen herkes öyle diyor nedense :9:

Aynen canim kafan daha rahat olur. Bende erkenden baslamistim, herseyimi almistim bi yemek takimimi evlenmeye yakin aldim, cok rahat oluyor böyle :)

Aynen canim kafan daha rahat olur. Bende erkenden baslamistim, herseyimi almistim bi yemek takimimi evlenmeye yakin aldim, cok rahat oluyor böyle :)

Ben yemek takımını baya önce almış oldum :27: ama o baya masraflı oldu aradan çıktı en azından kafamı kurcalamıyo şimdi. şuan aklımda olan sadece elektrikliler var :36:

Günaydın güzellikler. :16:

Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...

Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...

Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim. :1:

Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz :16:

canımmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı uğurlu olsun inşALLAH. şaka maka geldiniz demekki bu günlere he ... afferim kız size.... göz açıp kapatıncaya kadarda gecer zaten o sürede hemencecik gelir ağustos :46::46::46::46:

Günaydın canlarımmmm
Boncuğum tarihi koymanıza çok çok çok sevindim kuzum göz açıp kapayana kadar gelir o gün:21:

Back
X