Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

muhtemelen kısa dönem gider lisans mezunu diye ama şimdi zamanı değil el kadar bebekle ne yaparım yaparım hani şöyle 2-3 yaşında olur dillenmiş olur derdini anlamak daha kolay ne biliyim zor gerçekten evlendikten sonra askerlik daha beter bi şey ama mecbur herkes gibi o da gidecek.

dimi sınavdan çıkmasını beklerken bana eğlence çıktı işte:1:

:16::16::16:
ablan bu hafta gidiyodu dr dimi? ayy çok heyecanlı yaa benim daha iki haftam var ben de 12. haftama girmiş olcam inş cinsiyet söyler:18:

evet bu hafta gidicekti bakalım.

Seninki her halukarda 5 ay gidicekti zaten dimi . şanlısın o konuda. :72:

Dün haric hafta sonum cok güzel gecti tatlim. Cuma günü annemle birlikteydim, cumarteside ablamin yanina gittik hersey süperdi. Dün de rahatsizlandim, migdem baya kötüydü, ortalikta salgin var :50:. Ama bugün cok sükür daha iyiyim.
Gözün aydin canim 10. Haftaya girmissin sende, bebisini hayirlisiyla sag saglim kucagina alirsin insallah :nazar::emir_bebek:.

geçmiş olsun canım yaa çok şükür ki bugün daha iyiymişsin. ben de iki gündür sabahları hapşır hapşır bi hal oldum gün içinde bi şey yok uyanınca art arda 4-5 defa hapşırıyorum anlamadım:50:

amin canım inşallah:16:

akıllı kocam yedek subaylığı işaretlemiş o yüzden biraz korkuyorum aslında ama inşallah kısa dönem gider yaa:31:

ablandan mutlaka haberdar et beni yavrum:27::27:

Korkma korkma. aslanlar gibi 5 ay yapıp yanınıza dönecek :72:

Ayıp ettin, hemen buraya yazıcam canım burda olmazsamda *whatsapp :23:

geçmiş olsun canım yaa çok şükür ki bugün daha iyiymişsin. ben de iki gündür sabahları hapşır hapşır bi hal oldum gün içinde bi şey yok uyanınca art arda 4-5 defa hapşırıyorum anlamadım:50:

amin canım inşallah:16:

Cok sagol canim benim:54:.
Tatlim alerjin felan olmasin, belki ondan bu kadar hapsiriyor olabilirsin:44:

Korkma korkma. aslanlar gibi 5 ay yapıp yanınıza dönecek :72:

Ayıp ettin, hemen buraya yazıcam canım burda olmazsamda *whatsapp :23:

inşallah canım tek dileğim o bakalım hayırlısı inşallah ben de asker yolu beklicem kaçış yok:72::31:

süper olur canımcım:27: eğer erkekse kesin söyler bence tabi pozisyonu uygunsa bugün külüpten bi arkadaşım dr gitmiş 12 haftasında erkek demiş :31:

inşallah canım tek dileğim o bakalım hayırlısı inşallah ben de asker yolu beklicem kaçış yok:72::31:

süper olur canımcım:27: eğer erkekse kesin söyler bence tabi pozisyonu uygunsa bugün külüpten bi arkadaşım dr gitmiş 12 haftasında erkek demiş :31:

kendinii göstermiş demek miniş :1:

bende sabırsızlanıyorum, yeğenim kız mı erkek mi diye :27: erkekse Aliş diye sevmeye başlıcam çünkü :1:

kendinii göstermiş demek miniş :1:

bende sabırsızlanıyorum, yeğenim kız mı erkek mi diye :27: erkekse Aliş diye sevmeye başlıcam çünkü :1:

inşallah öğrenir bana da umut olur :9: ben sanki gidince öğrenicekmişim gibi geliyo bana yavrum anasından saklamıcak :27::27: dimi ben şimdi kız gibi sevmek istiyorum ama saygısızlık etmemek için henüz annecim diye seviyorum ama eşim ister istemez ağzından oğlum diye kaçırıyo allah söyletiyomuş :27::27:

ayyy gece öldürdü beni gülmekten uyuduk saat 3 buçuk uyandı bende uyandım aşkım erkekler de aşerir mi dedi :27::27: gece gece canı bi şey çekmiş ama bi türlü söylemedi şimdi canım çeker diye:27::27:

inşallah öğrenir bana da umut olur :9: ben sanki gidince öğrenicekmişim gibi geliyo bana yavrum anasından saklamıcak :27::27: dimi ben şimdi kız gibi sevmek istiyorum ama saygısızlık etmemek için henüz annecim diye seviyorum ama eşim ister istemez ağzından oğlum diye kaçırıyo allah söyletiyomuş :27::27:

ayyy gece öldürdü beni gülmekten uyuduk saat 3 buçuk uyandı bende uyandım aşkım erkekler de aşerir mi dedi :27::27: gece gece canı bi şey çekmiş ama bi türlü söylemedi şimdi canım çeker diye:27::27:

ablama mesaj attım. 2 hafta sonra dedi gidicem doktora dedi :44:

ay biriniz oğlan istiyo biriniz kız :52: bakalım ne olcak.

gecenin bi vakti canı ne cekti acaba yuhhh :27:

ablama mesaj attım. 2 hafta sonra dedi gidicem doktora dedi :44:

ay biriniz oğlan istiyo biriniz kız :52: bakalım ne olcak.

gecenin bi vakti canı ne cekti acaba yuhhh :27:

anammmm bende iki hafta sonra gidicem ona kesin söylenir de bana:1::1: bilemiyorum :27: ayyy new çektik beaa:1:

sağlıklı olsun da her türlü gideri var yavrumuzun ama bu merak hele bende :18: sabırsız mıyım ne hemen 38. haftaya gelmek istiyorum sonra iki haftayı beklerim diyorum:27::27:

söylemiyo o söylemiyince benim de aklıma binbir türlü şey geldi daha beter yani:27::27: sabah dedim iyiki ben hamileyim yoksa süründürürdün beni canım onu çekti canım bunu çekti diyee:27::27:

anammmm bende iki hafta sonra gidicem ona kesin söylenir de bana:1::1: bilemiyorum :27: ayyy new çektik beaa:1:

sağlıklı olsun da her türlü gideri var yavrumuzun ama bu merak hele bende :18: sabırsız mıyım ne hemen 38. haftaya gelmek istiyorum sonra iki haftayı beklerim diyorum:27::27:

söylemiyo o söylemiyince benim de aklıma binbir türlü şey geldi daha beter yani:27::27: sabah dedim iyiki ben hamileyim yoksa süründürürdün beni canım onu çekti canım bunu çekti diyee:27::27:
erkeklerin kahrı hiç çekilmezdi valla:27: hastaolunca bile mızmızlar :19:

38.hafta mı :27: canım sen ne kullanıyosun ya :27:

hülyaa ablaaa:3::3: nerelerdesin daha yeni kulağını çınlatmıştım, nasılsın?

aaa hülya abla mı gelmiş, hani nerdeeeee :30:

erkeklerin kahrı hiç çekilmezdi valla:27: hastaolunca bile mızmızlar :19:

38.hafta mı :27: canım sen ne kullanıyosun ya :27:

aaa hülya abla mı gelmiş, hani nerdeeeee :30:

aynen babamdan biliyorum:27::27: kafa yapan güzel şeyler yavrum:21::21: heyecanlı bıdık modundayımmmm:52::52:

ayy şimdi aşağda duruyodu gördüm ben yazdım gitmiş:44::44:

Back
X