- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Kazanırsa bireysele yükselcek canım Allahın izniylehayırlısı canım aslında en güzeli memurluk ama benimkinin maalesef memurlukta gözü yok yani meslek itibariyle mimarlığı memurlukla sınırlandırmak hoşuna gitmiyo bi ara karşıda belediyeden teklif aldı maaşı da iyiydi bana göre kabul etmedi ama memurluk sınavına da girsin istiyorum askerlik için en azından.
kazanırsa hangi departmanda çalışacak canım? gişe zor tabi yaa anlatıyodun bi sürü işi yığıyolar yazık.
rica ederim kuzum iyi yapıyosun listen olursa ilerde çeyize başlayınca kolaylık olur sana da ne aldığını bilirsin ne alacağını bilirsin ben liste yapmıştım hatta fiyatlarını da yazmıştım hep yanına ama üşengeçliğim kaç aydır evliyim bi oturup toplamını çıkaramadım![]()
Aynen aynen fiyatlarını bende yazıyorum yanına
şuana kadar yazdıklarım sadece düdüklü tencere ütü çelik tencere seti ve seramik üçlü tava seti
Ama tabi daha şimdiden almam
aslında keşke tek başına olabilsem ama masraf çok canım yaa bide koca evin kirasını ben versem olmuyotek başına zor olur cünkü o yüzden merak ettim.
böyle yine ayrı odalardayız birbirimize zararımız yok bi nevi ama karakterinden pek hoşlanmıyorum
insanların arkasından konuşmayı çok seven birisi kısacası iki yüzlü ama beraber yaşamaya başlayınca anladım da
mecbur katlanıyorum yoksa kira bulmak yeniden eşya taşımak çok zor