günaydın kızlar, dün girip yazamadım. ama bebişin kalbi atıyo çok şükür onu da zorla gösterdi dr. önceki tahlillerimi istemişti ya onları gösterdim idrarında bakteri var karnın o yüzden ağrıyodur dedi tekrarlayalım testi iyi tekrar edelim dedim ama ben o testi 7. haftmda yaptım o zamanda ne su içiyodum ne de yemek yiyebiliyodum eski doktorum bol su içmemi önermişti ilaca gerek görmedi. o da olmaz bakteri varsa düşüğe erken doğuma sebep olur falan saydı iyi dedim yaptık testi çok şükür temiz çıktı, biliyodum temiz çıkacağını çünkü neredeyse saat başı su içmeye zorluyorum kendimi kaç zamandır. bi kalp atışını duymak istiyorum dedim ben gebeliğim boyunca hiç kusmadım 4. ayıma girdim başladı hiç öyle bi şey duymadım dedim bi de üstüne karın ağrısı olunca endişeleniyorum haliyle dedim. öyle zoraki iki saniye kalp atışını gösterdi. neymiş o aylık kontrol yapıyomuş. yani ben anormal bi durum olunca doktoruma muayene olamıcak mıyım? nasıl bi mantık ki sen bu işin uzmanısın korku içindeyim görüyosun gözümün yaşı akmaya müsait hamile psikolojisini bilmen gerekiyo senin beni sakinleştirmen merak etme bebeğin iyi demen gerekiyo sanki sadakayla muayene ediyolar.
büyk şehir istanbul bi sürü kadın var müşterileri hiç bitmez biliyolar o yüzden umurlarında değil hiçbi şey.
tospiğim geçmiş olsun

bebeğin iyiyse cok da kafana takma tatlım doktoru falan ya

olmadı baska birine gidersin

bu sana denk gelen doktorlar da neyin kafasını yasıyo anlamadım ki

bu sürecte nasıl bi psikolojide oldugumuzu onlardan iyi kimse anlamaz ama sana da hep gıcıkları denk geldi anlasılan