• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hmm hadi hayırlısı bakalım bugün öğrenirsiniz insallah :emir_bebek::emir_bebek:
kız mı yoksa nazlanıp göstermediğine göre :nazar::nazar:
kayranını anlamı bu " Allahtan gelen iyi haber,müjde;ihsan,lütuf ":16:
kulaga da hoş geliyo bilemedim :16:

ay yoook gene göstermemiş sıpa ya delircezzzz :9::9::9:

kayra söylemesi de güzel anlamıda güzel :21:

ayy aman nazar degmesin cok memnunum :nazar::nazar:
çok güler yüzlü :nazar:
bebişimin her şeyini ayrıntılı bi şekilde gösteriyo falan :emir_bebek::emir_bebek:
birkaç arkadasım da dogum yaptı bu doktorda memnun kaldılar :16:
insallah biz de sonuna kadar hep memnun olur öyle ayrılırız :49::49:

oo süperrr. şanslısın. inşAllah tosbiğede anlayışlı, merhametli bi doktor denk gelir :31: ( tabi son ki doktorunu değiştirirsse)

15.haftasında bacakları kapalıymış hep, akşam bi daha gidicek :1:

nazarım arkadaşımın bebeği 19. haftaya kadar göstermedi kız en son artık çıldırıcaktı :1: öğrenmeden gitmem burdan demiş baya uğraşmış dr en sonunda dönmüş bebek öyle öğrendi cinsiyeti. böyle olmaktan korkuyorummmmm:18::18:

günaydınlarrrr herkeseeee:3::3: buralar niden mavilenmiş ki:44:
günaydın minnoş :3:

kk baaaağğğğğyanlarının gözleri yorulmasın diyeymiş :33:

nazarım arkadaşımın bebeği 19. haftaya kadar göstermedi kız en son artık çıldırıcaktı :1: öğrenmeden gitmem burdan demiş baya uğraşmış dr en sonunda dönmüş bebek öyle öğrendi cinsiyeti. böyle olmaktan korkuyorummmmm:18::18:

eyvahlar olsun:1:

sanırım bizimkide öyle bişey olcak inatçı :27:

bence kız olcak, erkek düşünüodum başlarda ama git giide kız demeye başladım , ay inş kızdır yaaa :46: :131::125:

günaydın minnoş :3:

kk baaaağğğğğyanlarının gözleri yorulmasın diyeymiş :33:

eyvahlar olsun:1:

sanırım bizimkide öyle bişey olcak inatçı :27:

bence kız olcak, erkek düşünüodum başlarda ama git giide kız demeye başladım , ay inş kızdır yaaa :46: :131::125:

benim gözüm yorulmuyodu pembiş pembiş bakıyoduk neyse değişiklik güzeldir:27::27:
kız yine senin ablan şanslıymış istediği zaman ultrasona girebiliyo ben olsam dr müsait oldukça giderim yanına illa gün içinde pozisyon değiştiriyodur o ana denk gelir belki:27::27: ayy bana 16. haftada gittiğimde söylemezse isterse surat yapsın gidicem o 10 gün içinde yine olmadı şikayet edecem sonra dr değiştircem hıh:19:
belli olmaz canım belki rahatına düşkün bi erkek olacak gerçi kız arkadaşımın ki kız olacakmış. erkekler biraz daha kımıl kımıl oluyo bence benimki de kız uyuyo ne zaman gitsem:27::27:

benim gözüm yorulmuyodu pembiş pembiş bakıyoduk neyse değişiklik güzeldir:27::27:
kız yine senin ablan şanslıymış istediği zaman ultrasona girebiliyo ben olsam dr müsait oldukça giderim yanına illa gün içinde pozisyon değiştiriyodur o ana denk gelir belki:27::27: ayy bana 16. haftada gittiğimde söylemezse isterse surat yapsın gidicem o 10 gün içinde yine olmadı şikayet edecem sonra dr değiştircem hıh:19:
belli olmaz canım belki rahatına düşkün bi erkek olacak gerçi kız arkadaşımın ki kız olacakmış. erkekler biraz daha kımıl kımıl oluyo bence benimki de kız uyuyo ne zaman gitsem:27::27:

doktor müsait olsa ablam müsait olmaz ki :1: zaten kendi doktoru yokmuş, başka doktora gitmiş.

bebeğe trip atıyo şimdide gitmicem bida büyüsün dursun diyo :9::9::9::9::9:

haftaya gider yine heralde. inş bu sefer gösterir. üstelik çikolata baklava yediği halde böyleymiş :27::27::27:

ya seninki bana oğlanmış gibi geliooooo:17:

Back
X