• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Canımm burada yapacak olmasına çok sevindim seninle görüşebilme ihtimalim olduğu için ama askerliği bu kadar ertelemenize bebeğin ve senin için çok çok daha sevindim planladığınız gibi olur inşallah:21:

Bu gidişle kırmızınınkini seninkinden önce öğrenicez hee çok nazlandı bu kız:1::1: Rabbim gönlüne göre versin kuzum

inşallah kuzum bi kabul edilsin içim çok rahat edicek her gün dualarımda, rabbim kabul etsin:16:
kızzzz deme öyleee yüreciğime indirme zaten sabah eşim uyanmış bugün dr git artık, cinsiyeti öğrenelim. cık cık :20::20: didim gitmem çarşambaya kadar beklicem sonra öğrenmeden gelmem o doktorun yanından dedim:27::27:

üstüne gidiyorum bi de ne merak ediyosun zaten kızımız olcak diyorum o da başlıyo hayır oğlumuz olcak diye:27::27:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim:16:

Hamileliğin nasıl geçiyor bulantın ağrın var mı bi de senin kaç aylık kaç kilo aldın görümcem için soruyorum bunları:1:

amin canim bnm insallah :nazar:
cok sukur iyi gidiyo canm fazla bulantim olmadi benim hafif oluyodu ilk aylarda onu da atlattik cok sukur
5 aylik olduk artk allaha sukur :16:
ve ben 5 kilo aldim :1:
bi de hareketlerini hissetmeyye basladim artik harika bi duygu oldu hamilelik :16:

inşallah kuzum bi kabul edilsin içim çok rahat edicek her gün dualarımda, rabbim kabul etsin:16:
kızzzz deme öyleee yüreciğime indirme zaten sabah eşim uyanmış bugün dr git artık, cinsiyeti öğrenelim. cık cık :20::20: didim gitmem çarşambaya kadar beklicem sonra öğrenmeden gelmem o doktorun yanından dedim:27::27:

üstüne gidiyorum bi de ne merak ediyosun zaten kızımız olcak diyorum o da başlıyo hayır oğlumuz olcak diye:27::27:

Kızınızda olsa oğlunuzda olsa ikinizinde yüzünde aynı mutluluk sevinç olacağına %100 eminim canım benim :16:
Bu arada kv ile arayı düzeltmişsiniz nasıl sevindim anlatamam daim olur inşallah:21:

amin canim bnm insallah :nazar:
cok sukur iyi gidiyo canm fazla bulantim olmadi benim hafif oluyodu ilk aylarda onu da atlattik cok sukur
5 aylik olduk artk allaha sukur :16:
ve ben 5 kilo aldim :1:
bi de hareketlerini hissetmeyye basladim artik harika bi duygu oldu hamilelik :16:

Hamileliğini rahat geçirmene çok sevindim kuzum maşallah:nazar:
5 kilo muu sen hiç almamışsın kız:1: İnşallah bende az alırım hani böyle sadece karnı çıkan hamileler oluyo ya bayılıyorum hayranım onlara:16:
Benm görümcem 5.5 aylık 14 kilo almış bana çok geldi de ondan sana da bi sorayım dedm:26:

Ayyy hareketlerini mi hissediyosun bu muhteşem bişeydir ya Rabbim hayırlı vakitte banada nasip etsin inşallah:emir_bebek:

5 kilo muu sen hiç almamışsın kız:1: İnşallah bende az alırım hani böyle sadece karnı çıkan hamileler oluyo ya bayılıyorum hayranım onlara:16:
Benm görümcem 5.5 aylık 14 kilo almış bana çok geldi de ondan sana da bi sorayım dedm:26:

Ayyy hareketlerini mi hissediyosun bu muhteşem bişeydir ya Rabbim hayırlı vakitte banada nasip etsin inşallah:emir_bebek:
14 mûüü cok almis ya cok mu zayifti hamile kaldiginda
doktorlar toplam 9 ayda 12 15 kilo almayi oneriyorlar ama bilemedim
bnde hayranim o sadece gobegi cikan hamilelere ama benimki pek oyle degil baska yerlerden de aliyorum :1:
dunyanin en heyecanli seyi olsa gerek paha bicilmez bisey gercekten :16:
rabbim herkese nasip etsin insallah

Kızınızda olsa oğlunuzda olsa ikinizinde yüzünde aynı mutluluk sevinç olacağına %100 eminim canım benim :16:
Bu arada kv ile arayı düzeltmişsiniz nasıl sevindim anlatamam daim olur inşallah:21:

ona ne şüphe kuzum yeter ki sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil allah sağlık verdikçe 5 e kadar yolu var kızı bulurum illaki :27::27:

evet canım, bebek iyi geldi:16: millet evlilğini kurtarmak için çocuk düşünür ben kv ile arayı düzelttim çocukla:27:

amanınnnn çok fazla almış canım görümcen benim ablam bütün hamileliğini 13 kiloyla bitirdi. ben de şimdi 4 aylık oldum 4.5 kilo almışım doktorum bana ayda bi kilo dedi ama son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş bebek 7. aya kadar bi kilo oluyomuş 7 den sonra hızlı büyüyo o da annede:1:

14 mûüü cok almis ya cok mu zayifti hamile kaldiginda
doktorlar toplam 9 ayda 12 15 kilo almayi oneriyorlar ama bilemedim
bnde hayranim o sadece gobegi cikan hamilelere ama benimki pek oyle degil baska yerlerden de aliyorum :1:
dunyanin en heyecanli seyi olsa gerek paha bicilmez bisey gercekten :16:
rabbim herkese nasip etsin insallah

pembişş yaa ben de bi şeyler hissetmeye başladım ama emin değilim bebek mi değil mi? hareket edince nasıl bi his oluyo sen de?

Back
X