• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

amanınnnn çok fazla almış canım görümcen benim ablam bütün hamileliğini 13 kiloyla bitirdi. ben de şimdi 4 aylık oldum 4.5 kilo almışım doktorum bana ayda bi kilo dedi ama son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş bebek 7. aya kadar bi kilo oluyomuş 7 den sonra hızlı büyüyo o da annede:1:

tospigim yanlis msji alintilamisim ama neyse :1:
degisik bi duygu ya nasil tarif edilr bilmiyorum ama sanki saniyelik bisey bi kelebek kanat cirpiyi gibi pit pit oluyo :16:
bazende kucuk bi kasilma bi basinc gibi bisey oluyo o zamanda bi yerden bi yere hareket ediyo heralde yakisikli oglum :16: :nazar:

tospigim yanlis msji alintilamisim ama neyse :1:
degisik bi duygu ya nasil tarif edilr bilmiyorum ama sanki saniyelik bisey bi kelebek kanat cirpiyi gibi pit pit oluyo :16:
bazende kucuk bi kasilma bi basinc gibi bisey oluyo o zamanda bi yerden bi yere hareket ediyo heralde yakisikli oglum :16: :nazar:

tekme şeklinde değil de titreme gibi göz seyirmesi olur ya aynı onun gibi bi şey hissediyorum ben de ama emin olamadım bebiş mi diye:31: şurda ne kaldı çarşambaya sonra ben de oğlum veya kızım diye sevebilcem yavrumu :31: şimdi kimlik bunalımı yaşamasın diye cinsiyet söyliyerek sevmiyorum:1:

tekme şeklinde değil de titreme gibi göz seyirmesi olur ya aynı onun gibi bi şey hissediyorum ben de ama emin olamadım bebiş mi diye:31: şurda ne kaldı çarşambaya sonra ben de oğlum veya kızım diye sevebilcem yavrumu :31: şimdi kimlik bunalımı yaşamasın diye cinsiyet söyliyerek sevmiyorum:1:

bebistir canim bebistir cunku farkli bisey karisma ihtimali yok bagirsak hareketleriyle falan :1:
benimki bazen arka arkaya 4 5 tekme atmaya basladi tam babasi koyuyo elini karnima birakiyo tekmelemeyi :16:
nazli olcak kerata :1: :nazar:
ay ne guzel bi gun kalmis
bizimde bi hafta sonra kontrolumuz var ayrintili ultrasona gircez heyecanlaniyorum :16: :10:

Günaydın canlarım günaydııııııın

sen-niye-kad%C4%B1n-oldun-ki-yi%C4%9Fit-%C3%B6zg%C3%BCr.jpg

Gunaydinnnnnn mutlu huzurlu hayirli bol bereketli sabahlariniz olsun canlar :16:
Oglenlere kadar uyuyan ben sabahin korunde hortladim :27: bilin bakalim niye :1:

İhihihiihiii ivet ivet buyuk gun geldi sonunda bugun kuzumu gormeye gidicem ve insallah
Cinsiyetini ogrenerek gelicem :16::nazar::emir_bebek:

Gunaydinnnnnn mutlu huzurlu hayirli bol bereketli sabahlariniz olsun canlar :16:
Oglenlere kadar uyuyan ben sabahin korunde hortladim :27: bilin bakalim niye :1:

İhihihiihiii ivet ivet buyuk gun geldi sonunda bugun kuzumu gormeye gidicem ve insallah

hayırlı olsun tospaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

tosbişimm,çabuk gel, çok heyecanlandım bende:1::1:

tosbişimm,çabuk gel, çok heyecanlandım bende:1::1:

Ogrenmeden gelmem demistim dimi:27: oleyy artik cinsiyetini bilerek seviyorum kuzumu:16:
Yalniz plasentam rahim agzina dogru buyuyomus agir kaldirma
Kanaman olursa gel mutlaka dedi biraz ona moralim bozuldu dikkat edicem daha fazla 3 ayi bitirince biraz saldim kendimi ama daha dikkatli olcam artik:26:

Neyse denk gelemiyoruz soyliyim cinsiyeti merakta birakmiyim sizi:1:

Kizlarrrrrrr topigin 3. Oglusu geliyo:27: ben de kiz doguramadim:1:
Aslanim erkekimmm geliyo ama resmen ters koseyim suanda o kadar emindim ki kiz olacagina:1:
Hayirlisi zeynebim baska bahara kaldi simdi annesi kurban olur oglusuna:16:

Ayy ama isim derdi sardi beni :18:

Neyse denk gelemiyoruz soyliyim cinsiyeti merakta birakmiyim sizi:1:

Kizlarrrrrrr topigin 3. Oglusu geliyo:27: ben de kiz doguramadim:1:
Aslanim erkekimmm geliyo ama resmen ters koseyim suanda o kadar emindim ki kiz olacagina:1:
Hayirlisi zeynebim baska bahara kaldi simdi annesi kurban olur oglusuna:16:

Ayy ama isim derdi sardi beni :18:

Tosbiğimmm hayırlı olsun oğluşun :9::9::9:

Geçen sene herkes kız doğuruyodu bu sene de erkek eşitlencek böylece :52::52: :9::9:

Back
X