- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Şuan kimse yok topicde, pc' gene mi arızalandı :26:
görümcekten atak gelmiş kuzu
ee nasıl peki, sevdin mi, için ısındı mı, gıcık bi tip mi
Sarji yine gitti yaaa benimde sinavlarim yaklasti diye acele ettirmiyorum telden idare ediyorum :/
Canim nebilim ilk izlenim herkes birbirine iyi davraniyo once bi temkinli davrandi slm yazdi sadece..
Sonra iste ben cok sicak davrandim canim cicim fln baktim o da isindi zaten onceden telefondada konustugumuzda hic oyle sert bi yapisi yok gayet samimi konusmustu...
Sonradan tabi butun gun konustuk ben bi tuhaf oldum dedim ben boyle kirk yillik ark gibi konustum aradada cenem duser umarim samimiyetimden rahatsiz olmamissindir dedim yok canim cok sevimdim valla dedi o da...
İlk izlenim iste guzeldi ilerde abisini fln kiskanir mi bilmiyorum bizim evliligi fln sordu benim meslegimi sordu konustuk ettik baya...
Yalniz evin bir kizi ya inanilmaz simariyor evdekilere iki hafta sonra akraba dugunu var netten elbise begenmis dun gece saat 12 de yarina kadar tukencek diye gidip babasina naz yapmis babasininda kredi karti arabada kalmis gece yarisi benimki otoparka gitti hanimefendi elbise alcak diye :/
Biraz o davranisa gicik oldum benimkide kardesine saydira saydira gitti yagmurun altinda kredi kartini aldi!
Son düzenleme: