• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

İnsan sıkılır nişanlı beklemekten nedense öyle düşünüyorum dediğin gibi bi tarafta akrabalar, diğer tarafta nişanlıcanla görüşememe ..

evlenincede bebek yok mu daha demeye başlarlar :9:

Solişim , balım :54: hoşgeldin. :21:

Hoş buldum bebeğimm :54:

Bende konuya şöyle bir balıklama atlayarak ve uzun bir dönem nişanlı kalacak biri olarak önermiyorum. Biz biraz mecbur kaldık aslında. Düşündüğümüz gibi gitmedi olaylar. Kasımda nişanlandık ve tecil bozdurdu nişanlım sonrasında hemen alırlar diye düşündük ama bu yeni yasayla beraber çok fazla başvuru olunca Mayısa kaldı askerliğimiz. Rabbime şükürler olsun bu günlerimizi de özlemle bekliyorduk nasip etti bize. Hakkımızda böylesi hayırlıymış diyoruz. Ben nişanlımı beklemekten asla gücenmiyorum ama şu akraba, eş, dost sormayın artık düğün tarihini yahu :27: :9: valla onlardan yıldım :9:

Canımmm iyiym sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıp yoruyo mu seni:emir_bebek:

bizde iyiyi canim :nazar:
bu aralar bol bol tekmeliyo pasam dogunca pek hareketli olcak galiba :1:
dogsun da sag salim raziyim yaramazliklarina :16: :16: :16:

Amin kuzucum inşallah :16:

Nişanımız Eylül'ün 2.haftası veya 3. haftası olcak ya da Ağustos'un son haftası.

Ramazan bayramından sonrada aileler tanışıcak ,az kaldı :16:

Haklısınnn :1:

hangini seveceğimizi şaşırırız valla:1:

babam kendince araştırmış kuzum, kısmet demiş :1: ama 1 hafta oldu artık alıştırmıştır kendini. :18:

getircem getircem.

isim ne düşündünüz canım?

bul zengin bi koca, çalışmak zorunda kalma :27:

kuzum :16: annem söyledi vala, stres içindeydik, söyleyelim kurtullım dedi. :1:

ama dışarı cıkamıyorum aşkiti göremiyorum artık :25:

Ali Kayra olucak canim insallah :16:
son anda bi degisiklik olmazsa :9:

Hoş buldum bebeğimm :54:

Bende konuya şöyle bir balıklama atlayarak ve uzun bir dönem nişanlı kalacak biri olarak önermiyorum. Biz biraz mecbur kaldık aslında. Düşündüğümüz gibi gitmedi olaylar. Kasımda nişanlandık ve tecil bozdurdu nişanlım sonrasında hemen alırlar diye düşündük ama bu yeni yasayla beraber çok fazla başvuru olunca Mayısa kaldı askerliğimiz. Rabbime şükürler olsun bu günlerimizi de özlemle bekliyorduk nasip etti bize. Hakkımızda böylesi hayırlıymış diyoruz. Ben nişanlımı beklemekten asla gücenmiyorum ama şu akraba, eş, dost sormayın artık düğün tarihini yahu :27: :9: valla onlardan yıldım :9:
ehehehe :9:

sizin olayınız da farklı canım, beklemekten başka şansınız yoktu ama 2015 bizim senemiz olcak :16::16:

Tamam yavrum yazarım faceden.
Renkli renkli kolonyalarda çok cici olur ayyy :16:
Bekliyorum :16:

İnşallah güzel olur , tabi olursa

Tosbişte Ali diyordu ama vazgecti galiba, isim konusunda eşiyle uzlaşamadılar bi türlü :27:

Güzel ikili olmuş :16:

İnsan sıkılır nişanlı beklemekten nedense öyle düşünüyorum dediğin gibi bi tarafta akrabalar, diğer tarafta nişanlıcanla görüşememe ..

evlenincede bebek yok mu daha demeye başlarlar :9:
Canım mesela bize yemeğe geliyo babamla sohbet ediyolar onları her öyle gördüğümde şükrediyorum bugünlerin gelmesini çok bekledim diyorum düğünlere misafirliğe fln birlikte gidiyoruz mutlu oluyorum ama yinede uzun nişanlı kalmak zor oluyo sorumluluğun artıyo :31:
Amin canım benim inşallah.
Bu arada isim neydi? :13:
Lunnaaaa :)))))))))

Kayranın anlamı ne kuzum güzelmiş ismi:21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım mesela bize yemeğe geliyo babamla sohbet ediyolar onları her öyle gördüğümde şükrediyorum bugünlerin gelmesini çok bekledim diyorum düğünlere misafirliğe fln birlikte gidiyoruz mutlu oluyorum ama yinede uzun nişanlı kalmak zor oluyo sorumluluğun artıyo :31:

Elbette güzel yönleri var ama ben olumsuz tarafını düşünüyorum ne hikmetse :18:

Nişanlıcanın ailesi ne sıklıkla geliyor kuzu

Elbette güzel yönleri var ama ben olumsuz tarafını düşünüyorum ne hikmetse :18:

Nişanlıcanın ailesi ne sıklıkla geliyor kuzu

Tatlm ilk zmnlar sık sık geliyolardı 15te 1 falan. Sonra onlar memlekete gittiler bikaç ay kaldılar artık o kadar sık gelmiyolar. 2 hafta önce pikniğe gittik hep beraber.

Tatlm ilk zmnlar sık sık geliyolardı 15te 1 falan. Sonra onlar memlekete gittiler bikaç ay kaldılar artık o kadar sık gelmiyolar. 2 hafta önce pikniğe gittik hep beraber.

fazla samimiyet tez ayrılık getirir. en iyisi böyle boşver. ramazanda da ifatara gidip gelirsiniz. sonra bayram gelir. :9:

ehehehe :9:

sizin olayınız da farklı canım, beklemekten başka şansınız yoktu ama 2015 bizim senemiz olcak :16::16:

Bekliyorum :16:

İnşallah güzel olur , tabi olursa

Tosbişte Ali diyordu ama vazgecti galiba, isim konusunda eşiyle uzlaşamadılar bi türlü :27:

Güzel ikili olmuş :16:

Olur balım neden olmasın ki ..

Lunnaaaa :)))))))))

Hahaha anlaşıldı tatlım :27:

Gidiyorum bi çay içiyoruz sonra nişanlımla dışarı çıkıyoruz napıyım koca gün onlarla oturup:27::27::27:

Yok kuzum hiç çekingenlik fln yok bende gayet rahatım valla:9:

:9: aman bu gelin de 5 dk oturup kalkıyo iki ddikodu yaptırmıyo derse arkandan :33:

9 aydır cekingenlik kalır mı artık :52:

ilk zamanlar öyleymiştir belki.

Gidiyorum bi çay içiyoruz sonra nişanlımla dışarı çıkıyoruz napıyım koca gün onlarla oturup:27::27::27:

Yok kuzum hiç çekingenlik fln yok bende gayet rahatım valla:9:

Tatlım mutfak eşyalarımı alabileceğim güvenilir uygun bi intrnet sitesi varmı?

yemegımı yedım geldım napıyosunuz bakalım kızlar

:9: aman bu gelin de 5 dk oturup kalkıyo iki ddikodu yaptırmıyo derse arkandan :33:

9 aydır cekingenlik kalır mı artık :52:

ilk zamanlar öyleymiştir belki.
Yok canım diyeceklerini sanmam hem zaten gitmeden önce benimkine tembihliyorum şu kadar oturucaz diye sonra o diyo hadi kalkalım diye bende beyimin sözünü dinlemiş oluyorum:9::9:
Tatlım mutfak eşyalarımı alabileceğim güvenilir uygun bi intrnet sitesi varmı?
Canım ben internetten pek almadım ama Ergün Paşabahçeyi çok övüyolar ürünleri zamanında düzgün şekilde ulaştırıyolarmış.

Back
X