• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet baktımmmmmmmmmmmmmm:)
kuzum sen kendın mı yaptın bunları... çok hoş gözüküyor birde tüllere sarmışsın nekadar güzel olmuş:)

bende ne yapsam ya çıkıp bi piyasa araştırması yapmak lazım

ben süsledim annem tülledi :KK48: nişan için bunlardan dağıtalım diyorum annem uğraşılmaz onla diyor :KK12: havlu alırız diyor :KK12: kolonya düşünüyordum . geçen pazar gittim uzaktan gördüm kapalıydı. dedim pazar diye kapalıdır. sonra erken bi saatte bi da gittim yine kapalııı :KK57: yaklaştık dükkana bi baktım adam dükkanı taşımış meğerse:KK70: başka kolonyacı arıyorum şimdi .

sende kolonya düşünebilirsin lavanta kesesi yapıyorlar ama ben sevmiyorum onu :110:

lavanta kesesini bende sevmiyorum ya
kolonya iyi fikir ona bende bakayım , şuanlık benımde aklımda havlu veya başka birşeyler var havlu,kolonya seçenekler arasında oldu böylece:)

kuzum siz nasılsınız sevdiceğinle.. mutluluktan ucusuyormusunuz :) hayaller ıyıce arttımı,,kavgalar bıttımı tamamen aranız nasıl :)

lavanta kesesini bende sevmiyorum ya
kolonya iyi fikir ona bende bakayım , şuanlık benımde aklımda havlu veya başka birşeyler var havlu,kolonya seçenekler arasında oldu böylece:)

kuzum siz nasılsınız sevdiceğinle.. mutluluktan ucusuyormusunuz :) hayaller ıyıce arttımı,,kavgalar bıttımı tamamen aranız nasıl :)
istanbulda daha cok secenek vardır bizim burda yok öyle malesef :KK14:
*
daha yolun başındayız ama çoooooooooook mutluyuz:KK23::KK68::KK68:

Ben tektaşın evlilik teklifinde takılmasını isterdim yaa...
İstemede kaynana illede birşey takmak istiyorsa bir bilezik taksın zaten aşkım tektaşı takmış olacak:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İstemeden önce teklif isterim bennn :p:p:p

:KK53::KK53::KK53::KK53:

Eklentiler

• 10524593_609091722542350_1307661204689354715_n.webp
    10524593_609091722542350_1307661204689354715_n.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 47
heeeeeeeeeee
yeni siteye hala adapte olamadım :):)

iyilikkkkkkkkkkkk
bu akşam yatak odası için ustalar gelecek çıkışta evime gideceğimmmmmmmm yatakodası yapımına başlanacak :):):):):):)
Oyyy ne heyecanlııııı :KK68:

model nasıl bişey olcak canım, beyaz mı olcak?

bende aynalı istiyorum diyorumda annemle ablam vazgeciriyo baştan silersin sonra cok zor olur diyolar :KK70:

ama aynalı da gönlüm var. cok şık duruyor odayı da büyük gösterir.:KK68:
evet bende o yüzden istiyorum büyük gösterir ve çok şık duruyor diye
inşALLAH çok zorlanmam olmadı kocişle sırayla sileriz :D:D:D

vay be bu topik açılalı tam 1 yıl 1 ay olmuş
dün gibi :):)

neler yaşadık neler atlattık hep beraber :.))

Back
X