evet artık olmayan bir ilişki..
Yaklaşık 2 haftadır direniyorum susuyorum.
Ablası tarafından ona atılmış bir mesajı okudum ve kesin net tavrımı koydum ablan senin ablan benden hiç bir şekilde yakınlık göstermemi beklemeyin saygısızlık etmem ama yapmacık sevgi gösterisindede bulunamam aile senin ailen beni ilgilendirmiyo dedim. Açıkça.. Ve kabul etti bir daha iyiyede kötüyede karıştırmayacağını söyledi. Ve biz bu arada okul bitince hemen bir adım atmayı düşünüyoruz babasına falan açtı konuyu kendinde epey düzelmeler vardı ben bile şaşıyordum o haline ama yine yaptı yapacağını.. Babası durumu anneye anlatıyo anne kızına.. Abla beni faceden ekledi kbul etmedim bu kez kudurmuş ekliyorumda kabul etmiyo bilmem ne .. Benimkide çok iyi niyetli yine allah ne verdiyse anlatmış iyice kudurtmuş. Birde bunu gelip bana anlatıyo hey allahım.. Ablam diyoki o öyle olmazmışta böyle olurmuş falan diye :)) Sabrım iyice taştı Artık sizinle başa çıkamıyorum dedim ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama sürekli ailesi bana bize müdehale edecekse ben kaldıramam bunu. İstemiyorum dedim bitirdim üzülmüyorum biliyomusun cidden üzülmüyorum hiç