• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy ana sayfada bu topiği görmek benı ne mutlu ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):)

kızlarrrrrrrr :****

piskoo nasılsınbalımmm ne var ne yok nasıl gidiyor hayat bayagı oldu görüşmeyeli....
boncuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın (kalp kalp kalp kalp ) .:):):)

piskoo nasılsınbalımmm ne var ne yok nasıl gidiyor hayat bayagı oldu görüşmeyeli....
boncuka kalp bana yok hıııı:KK12::KK12:

Sağol canım benim şükür iyim Allah sağlık versin.
Sen neler yapıyosun düğüne kaç gün kaldııııııı

Hiç valla nolsun işte..
Havadisler sende:KK48:
Düğün tarihi almışsınız galiba:D
muhtemel tarih o :KK48: henüz belli değil eğer ki 30 mayıs olmazsa ramazan bayramından sonra ki haftaya kalacak .

kızlar gelmiyo hiç. bayadır da konuşmadık lunnayla falan:cry: nişanımdan sonra konuştuk nesli ve tosbağayla ama lunna yı hiç görmedim bile.

Canıımmm, sana da kalp kalp kalp hihihihih :KK48: şimdi sizden bahsediyoduk. :KK37:

muhtemel tarih o :KK48: henüz belli değil eğer ki 30 mayıs olmazsa ramazan bayramından sonra ki haftaya kalacak .

kızlar gelmiyo hiç. bayadır da konuşmadık lunnayla falan:cry: nişanımdan sonra konuştuk nesli ve tosbağayla ama lunna yı hiç görmedim bile.

Al bendende okadar..
Tospa geçende annem geldi demişti ondan gelmiyo sanırım:KK51:

bilmem, öyle mi olmuşum :KK37: :oops::oops:

:-)

asıl aşk kuşu sensindir bu günlerde. cok azcıkın kaldııı incimmmm :KK68::KK68:
evet az kaldı bebeğimmmmmmmmmmm
ama bene vlilik öncesi sendromu yaşıyorum sanırım :(:(:(

sürekli bi ağlama halindeyim bu aralar. herşey bana dokunuyor nasıl duygusalım nasıllllllll...... hani o filmlerdeki ayakları yerden kesen sahneler hiç yok bende.... huffff geçse bi şu ruh halim :(

evet az kaldı bebeğimmmmmmmmmmm
ama bene vlilik öncesi sendromu yaşıyorum sanırım :KK43::KK43::KK43:

sürekli bi ağlama halindeyim bu aralar. herşey bana dokunuyor nasıl duygusalım nasıllllllll...... hani o filmlerdeki ayakları yerden kesen sahneler hiç yok bende.... huffff geçse bi şu ruh halim :KK43:

haha delii:)
yok be kuzum kasımda doğuracak o okadar erken olmaz herhalde inşallah yani
yok bende konuşmadım en son beraber konuştuk işte kuzummmmmmmmmmmmmmmm

baba ocağından ayrılmak kolay değildir elbette , senin düğünün yakın hadi şuan sonuna kadar haklısın. bana noluyo peki? kına müzikleri açıp ağlıyorum :KK70: seen sakın youtube dan kına videoları izliyim deme kopar gidersin vallahi..

ben bi yazıyım şu kıza içime kurt düştü.

Back
X