• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Şafak çizelgesi yok mu bizim zamanımızda altta yazıyordu hani şuu kadar kaldı diye..
Çok şanslı eniştemiz vallahi. Rahat yapar askerliği . Duygulanmaz mı insan.. ne kadar gurur verici.. benim içimde kaldı hep, gidemedim çünküü.
hazrlıklar devam kuzum,, oluyor yavaş yavaş :):)

faceboookta :D
Kuzu ya şafak çizelgesini yapamıyorum artık nasıl yapılıyo biliyo musun sen

Kızlarrr nasılsınız?
Moralim bozuk ya şirkette kullandığımız programla ilgili seminere gdecekmişim 1 haftalık.
Gideceğim yerde istanbulun bir ucu.
1 yıldır aynı programı kullanıyoruz bilmediğimiz hiçbirşey yok mal mı bu herif anlamadım gitti.
Moralim çok bozuk gitmk istemiyorum :(

Kızlarrr nasılsınız?
Moralim bozuk ya şirkette kullandığımız programla ilgili seminere gdecekmişim 1 haftalık.
1 yıldır aynı programı kullanıyoruz bilmediğimiz hiçbirşey yok mal mı bu herif anlamadım gitti.
Moralim çok bozuk gitmk istemiyorum :KK43:
iyiyim özgişim.
bu seminer kaçınılmazsa zevk almaya bakcaksın yapcak bişey yok :KK48: yoksa 5 gün sana eziyet olur

iyiyim özgişim.
bu seminer kaçınılmazsa zevk almaya bakcaksın yapcak bişey yok :KK48: yoksa 5 gün sana eziyet olur

Yavrum kendileri bile gelip götürmüyor, ben 1 kişi ile daha birlikte gidiyorum hiç bilmediğim bir yer.
Ne gerizekalı bir adam bu.
Dayıma söyleyeceğim valla banane ya havalarda buz gibi bu havada nereye gideceğim :(
Çok sinirim bozuk boncuğum :(

Yavrum kendileri bile gelip götürmüyor, ben 1 kişi ile daha birlikte gidiyorum hiç bilmediğim bir yer.
Ne gerizekalı bir adam bu.
Dayıma söyleyeceğim valla banane ya havalarda buz gibi bu havada nereye gideceğim :KK43:
Çok sinirim bozuk boncuğum :KK43:
aa 2 kişi yani. ben kalabalık ve servisle falan olacak sandım. sıkıntılı bi durum. yakın olsa neyse hadi..
ne diyim bilemedim şimdi. inşallah çözebilirsiniz bu durumu kuzum :KK51:

aa 2 kişi yani. ben kalabalık ve servisle falan olacak sandım. sıkıntılı bi durum. yakın olsa neyse hadi..
ne diyim bilemedim şimdi. inşallah çözebilirsiniz bu durumu kuzum :KK51:

iNŞALLAH GÜZELİM YA VALLA EVLİ OLSAYDIM HİÇ DURMAZ ÇIKARDIM BUNALTTILAR BENİ SAÇMA SALAK İŞLERLE ARTIK YETER

Kızlarrr nasılsınız?
Moralim çok bozuk gitmk istemiyorum :(
KONUŞ PATRONLA HERŞEY BİLİYORUM GİTMEME GEREK YOK DE senden başkası yok mu gidecek

şekeriiiim, tünaydııınnn :KK3:
videoyu izledim :KK53: heyecandan devam edemedin mi videoya. bak orda f diyor bide kp o sanırsam :KK70:
Aynen yaa heyecandan gerisini çekemedim. Gerçi kvnin telefonunda tam göründükleri askerlerin olduğu videolar var ama bende yok onlar. Benim çektiklerimde hiç bişey yok telefonu elimde haybeye tutmuşum:KK48::KK48::KK48:
Evet ilk kp gördü benim ne zaman gördüğümü çığlıklardan anlamışsındır sanırım:-):-):-)

Nasılsın canım nasıl geçti haftasonu

Aynen yaa heyecandan gerisini çekemedim. Gerçi kvnin telefonunda tam göründükleri askerlerin olduğu videolar var ama bende yok onlar. Benim çektiklerimde hiç bişey yok telefonu elimde haybeye tutmuşum:KK48::KK48::KK48:
Evet ilk kp gördü benim ne zaman gördüğümü çığlıklardan anlamışsındır sanırım:-):-):-)

Nasılsın canım nasıl geçti haftasonu
evet :):) sana çok güldüm :)

iyiyim canımcım,sen nasılsn:)
hafta sonum gayet hızlı geçti. bitemeyen pazar yapsınlar litfeeen :KK34:

çeyiz almaktan kendime bişey alamaz olmuştum son zamanlarda, kendim için alışveriş yaptım, nişanlıcanlaydım :KK36:

sen neler yaptın?

evet :):) sana çok güldüm :)

iyiyim canımcım,sen nasılsn:)
hafta sonum gayet hızlı geçti. bitemeyen pazar yapsınlar litfeeen :KK34:
çeyiz almaktan kendime bişey alamaz olmuştum son zamanlarda, kendim için alışveriş yaptım, nişanlıcanlaydım :KK36:

sen neler yaptın?
O bitmeyen pazarlardan bana da lazım ya :KK14:
Dün bizde dua vardı tüm gün evdeydim kalabalıktık biraz yorucuydu hala yorgun hissediyorum kendimi:KK14:

Oh ne güzel yeni cicilerin hayırlı olsun kuzu. Bende ilk nişanlandığım zamanlar öyleydim hep tabak çanak bakar olmuştum. Şimdi o heves geçti ama düğün tarihine yakın yine paçalarım tutuşur herhalde:KK48::KK48:

Ohh millet nişanlısıyla geziyo ya
özledim özledim özledimmmm:KK61::KK61::KK61:

O bitmeyen pazarlardan bana da lazım ya :KK14:
Dün bizde dua vardı tüm gün evdeydim kalabalıktık biraz yorucuydu hala yorgun hissediyorum kendimi:KK14:

Oh ne güzel yeni cicilerin hayırlı olsun kuzu. Bende ilk nişanlandığım zamanlar öyleydim hep tabak çanak bakar olmuştum. Şimdi o heves geçti ama düğün tarihine yakın yine paçalarım tutuşur herhalde:KK48::KK48:

Ohh millet nişanlısıyla geziyo ya
özledim özledim özledimmmm:KK61::KK61::KK61:
Allah kabul etsiiin :KK68:
oje, kalem falan aldım canım. birazcık renkleneyim :KK53: aldığımız için tabak canağa bakmıyoruz artık, eksiklere bakıyoruz :) senin pek bişyin kalmamıştır zaten..

sen birazcık sabret bakayım. :KK47: geldiğinde booooll bool gezceksiniz. :KK36:

Allah kabul etsiiin :KK68:
oje, kalem falan aldım canım. birazcık renkleneyim :KK53: aldığımız için tabak canağa bakmıyoruz artık, eksiklere bakıyoruz :) senin pek bişyin kalmamıştır zaten..

sen birazcık sabret bakayım. :KK47: geldiğinde booooll bool gezceksiniz. :KK36:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Back
X