Yeşil akıntı Trikomonas

amazonia26

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Merhabalar,durum hakkında oldukça yorulmuş olmakla birlikte birçok fitil ve antibiyotiğe rağmen aylardır devam eden trikomonas enfeksiyonundan bahsetmek istiyorum.Birçok kez hastaneye gittim,son çare test yapıldı.Yapılan testte sonuç temiz çıkmasına rağmen kokusuz yeşil akıntı devam ediyor(eskiden rahatsız edici koku ve kaşıntı oluyordu ama ikisi de geçti).Birçok fitil işe yaramazken,gynoflor adındaki flora koruyucu da akıntıda artış dahi yapıyor.Testlerde kendini gizleyebilen bir enfeksiyon olduğunu okumuştum.Özel hastanelerde bu enfeksiyon için ayrıca test varmış bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.Ya da bunun dışında bu hastalıktan kurtulan kişiler yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻 (Partnerim yok ve akıntım hiç bitmedi.Tekrarlama gibi bir durum yok yani).

Merhabalar,durum hakkında oldukça yorulmuş olmakla birlikte birçok fitil ve antibiyotiğe rağmen aylardır devam eden trikomonas enfeksiyonundan bahsetmek istiyorum.Birçok kez hastaneye gittim,son çare test yapıldı.Yapılan testte sonuç temiz çıkmasına rağmen kokusuz yeşil akıntı devam ediyor(eskiden rahatsız edici koku ve kaşıntı oluyordu ama ikisi de geçti).Birçok fitil işe yaramazken,gynoflor adındaki flora koruyucu da akıntıda artış dahi yapıyor.Testlerde kendini gizleyebilen bir enfeksiyon olduğunu okumuştum.Özel hastanelerde bu enfeksiyon için ayrıca test varmış bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.Ya da bunun dışında bu hastalıktan kurtulan kişiler yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻 (Partnerim yok ve akıntım hiç bitmedi.Tekrarlama gibi bir durum yok yani).
Bildiğimiz yeşil mi yolsa açık sarı gibi mi

İkisinin arası diyebilirim.Çok koyu ve net bir yeşil değil ilk başlara göre.
Bi ara bende vardı yeşil hatta maviye bile benziyordu malum öğrenci yurdunda Kalınca böyle şeylere alışmıştım artık ama kötü kokuluydu. Bir antibiyotik içtim adını hatırlamıyorum. Çok iyi geldi. Eğer açık sarımsı bir akıntı ise antibiyotik kullanmanızdan dolayı mantar olabilirsiniz. Süt kesiği gibi de olur. Her antibiyotik kullanımından sonra akıntılar kaçınılmaz maalesef

Bi ara bende vardı yeşil hatta maviye bile benziyordu malum öğrenci yurdunda Kalınca böyle şeylere alışmıştım artık ama kötü kokuluydu. Bir antibiyotik içtim adını hatırlamıyorum. Çok iyi geldi. Eğer açık sarımsı bir akıntı ise antibiyotik kullanmanızdan dolayı mantar olabilirsiniz. Süt kesiği gibi de olur. Her antibiyotik kullanımından sonra akıntılar kaçınılmaz maalesef
Ne yazık bi bahsettiğim enfeksiyon için de antibiyotik şart ve kullananlar 1 haftada kurtulduklarını söylüyorlar 😓

D
Ne yazık bi bahsettiğim enfeksiyon için de antibiyotik şart ve kullananlar 1 haftada kurtulduklarını söylüyorlar 😓
Doktora gidip kültür almak en iyisi
Ya da çamaşırınızdan siz kültür verin bekarsanız yoğun olduğu bir gün siz verin

Haydaaaaa🤣🤣🤣 bence sizde antibiyotik sonrası mantar var

herkese merhaba. ağustostan nisana kadar okumadığım forum-hastalık kalmadı. aylardır ağladım aylardır hiç geçmeyecek sandım ama inanın geçiyor. sadece lütfen siz benim gibi bir avellik yapmayın. lütfen korunun. buraya da sırf bu konuda yorum yapmak için üye oldum. normalde vajinayla ilgili hiçbir sorunu olmayan biriydim. hastalıkların adını bile bilmezdim, neyse ağustosta ilişkiyle beraber şikayetlerim başladı. bende tek bir durum yoktu. e.coli, kokken, strep, gardnerella gibi şeyler çıkmıştı jinekologtaki sürüntü testinde. birsürü ilaç fitil denedik, 5 farklı doktor gördü. anca en sonuncusu şükürler olsun çare buldu. en sonuncusunda da trikomonas ve enterobacter çıktı testte. (doktora trikomonas testi yapın diye ben dedim yoksa kendiliğinden yapmaya niyeti var mıydı bilmiyorum, lütfen doktorunuzu yönlendirin ve testin parası ne olursa olsun verin. spekulum zaten yeterince zor oluyor hazır test yapılırken her şeye baksınlar) aylardır geçmeyen kokulu sarı akıntım en sonki doktorun verdiği ilaçla geçti. içeriği metronidazol muş. ilacın ismini vermek burda sorun olur mu bilmiyorum sadece insanlara yardım etmek istediğim için yazıyorum: flagyl ve cipro içtim. iki kutuyu da bitirdim sabah akşam ikisinden de birer tane içtim. iyileştim. şükürler olsun allaha. bu sonuncu testi özel hastanede yaptırmıştım. gittiğim hiçbir doktor nedense trikomonastan şüphelenmediği için trikomonas varmı yokmu diye onun testine bakılmamıştı bile. belki de akıntı o yüzden aylar sürdü bilemiyorum. halbuki vajinama bakınca zaten çilek çilek görünüyordu ve google'a göre bu trikomonas belirtisiydi. ayrıca sarı köpüklü akıntı da bunun belirtisi olduğu yazıyordu. o kadar doktora gitmeme rağmen neden hiçbiri bunu düşünemedi bilmiyorum arkadaşlar böylesi mi hayırlıydı yoksa onların bilgisizliğinden mi kaynaklandı yoksa onlar ellerinden geleni yaptılar ama suç bende miydi bilmiyorum, kimsenin gunahını da almak istemiyorum. her neyse en sonuncu doktorun dediği şeylere tamamen uymaya çalıştım. ev yemekleri, yoğurt kefir çiğ sarımsak muz yemeye çalışıyorum, vajinanın iyi bakterilere de ihtiyacı olduğu için.. bu süreçte psikolojinizi iyi tutmaya çalışın. inanın birgün geçiyor. yardım edebileceğim herhangi bi şey olursa da ulaşabilirsiniz. not: trikomonası doktor e nabıza yazdı ailenizin görmesi sorun olursa doktora rica edin yazmasın.

Back
X