Yeşil akıntı

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar iyi akşamlar çok afedersiniz 13 haftalik hamileyim yesil akinti var.kokusuz sizce normalmidir.doktor vajinal krem vermisti kullandim bu yesil akinti yeni basladi kontrole gitmeme 2hafta var ayni durumu yasayan var mi acaba

Bence yarın gidin ya da arayın doktorunuzu. Bildiğim kadarıyla yeşil akıntı gebelikte normal karşılanan bir durum değil. Geçmiş olsun.

Cnm bnmde 18 haftalık 1-2 haftadır çok nadir açık yeşil bende de oluyor sarıyla karısık bende merak ediyorum aynı seyi yaşayan çok arkadaşm var ama takipteyim bi kaç gün daha devam ederse bende gidicem sende git bence herkesin bünyesi farklı çünkü insan ister istemez korkuyor

Teşekkürler canim ağrım falan yok ondan biraz içim rahat .sürekli doktora gitmeye de korkuyorum gecen cok hafif lekelenmem oldu ayakkata fazla is yapmistim.acile özel bi hastaneye gittim bisey yok normal dedi.sonra ise beni hastaneye yatirmaya çalıştı giciklandim hastaneye yatmalik bi durum gercekten yoktu.bi dahada o doktora gitmedim.ins kötü bi durum yoktur bebegiim iyi olsunda

Kızlar var mi doktora giden ben daha gidemedim
Ben gittim cnm alttan baktı rahim ağzı uzunluğunu ölçtü gayet gzl dedi enjeksiyon yok ama yoğun Mantar varmış fitil ve krem verdi mantarın ilerlemesi ilerde sorun yaratabilirmiş yani enjeksiyon olmasa bile başka seyler çıkabiliyor fitilden sonra normale döndü benim suanda

Tamam canim saol bende carsamba gidecem hastane uzak eşim izin alamiyor anca carsamba gidecem.hala yesil akintim var enfeksiyon olsa bebekte kalici zeka geriligi vb. Yapar mi cok korkuyorum

Canim bi de dis vajinada yanma kizariklik pisikvb.bisey deoldu mu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…