yeşil biber közledim ama napsam bilemedim:///

aslijann

az kaldı evimize<3
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
586
13
318
İstanbul
Kızlar yeni evlendim eltim bana bir poşet iri iri köy biberi vermişti yeşil biber. bende onları közledim fırında.
Ama şimdi napsam bilemedim onları şu an fırındalar, çıkarınca poşete koyup soğuyunca da soycam onları..
daha sonra ne yapayım onunla?
ne önerirseniz açığım, dolapta saklamak için de öneri alabilirim, hemen akşama hazırlamak için de:)))

üzerine sarimsakli yogurt döküp aksam yiyebilirsiniz yada buzluga atabilirsiniz kirmizi biber koyuyorum buzluga ama yesil biber hic koymadim tadinda bi degisiklik olurmu bilemem...

Canım közlediğin biberleri soy pullarını temizle porsiyonluk şekilde buzdolabı poşetlerine böl buzluğa kaldır. Kışın çıkarıp hafif zeytinyağında kavurup üstüne yogurt döküp salata şeklinde yiyebilirsiniz yada yogurtsuzda olur size kalmış. Akşam içinde bi kısmını aynı şekilde hazırlayabilirsin.

Kızlar yeni evlendim eltim bana bir poşet iri iri köy biberi vermişti yeşil biber. bende onları közledim fırında.
Ama şimdi napsam bilemedim onları şu an fırındalar, çıkarınca poşete koyup soğuyunca da soycam onları..
daha sonra ne yapayım onunla?
ne önerirseniz açığım, dolapta saklamak için de öneri alabilirim, hemen akşama hazırlamak için de:)))

canım bak kahvaltıda yiyebilmeniz söylüyorum..soyduktan sonra hafif yağla ve limonla biraz da tuz serp ohh miss ben her sabah yaparım :))

Yeşil biberi közleyip direk salatalarda kullanıyorum ama dondurucuya atıldığını hiç duymamıştım tadında değişiklik oluyo mu acaba_?

Back
X