yeşil çay tüketiyorum ama çoğu zaman farklı markalar alıyorum en son doğadan marka almıştım onun tadı daha çok hoşuma gitti
şu markayı kullanıp en güzel etkiyi gösteren varmı
Ben doğadanın yaprak yeşil çayını içiyorum arkadaşlar, naneli yeşil çay, tadı inanılmaz hafif.. Tavsiye ederim, üstelik yaprak çay olduğu için daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.. Her fincan için bir çay kaşığı çay kullanıyorsunuz, 3 dakika demliyorsunuz.. Press`li bardaklardan aldım, gayet kullanışlı, rahat.. Çaydan da memnunum.. Rezeneyi de tohum şeklinde aldım, sallamalar öyle çok güvenilir gelmiyo nedense.. (; Hepimize afiyet olsun.. (;
Ya arkadaşlar çok özür dilerim, kafam nerdeyse `doğadan` yazmışım, içtiğim çay `çaykur`un.. msj düzenleme butonu göremedim, yeni msj yazmak durumunda kaldım.. Yukarıdaki msjımın içeriği `çaykur`un çayı için geçerli, doğadanın sallama çaylarını biliyorum sadece.. (;
Arkadaşlar tam bir yeşilçaykolik olarak size tavsiye edebileceğim muhteşem bi marka var çaykurun organik yeşil çayı var büyük marketlerde oluyo genelde, kutuda oluyo kendiniz demliyosunuz ama mükemmel sevmeyene bile sevdirir diyorum:) içine de braz limon damların mükemmel oluyor. Sallama olarak da en güzeli liptonun limonlu Yeşilçayı
bende doğadanın limonlu yeşilçayı içitim ve onun sayesınde alıştım yeşilçaya o bitikten sonra bimden aldım yalnız yeşilçayımın için çubuk tarçında attıyorum duyduğum kadarıyla tarçın kan şekerini dengeliyor ve tadınıda güzelliştirior denemenizi tavsiye ederim:)
Canim ben aktardan aldim 100 gr memnunum 3.5 tlye almistim 3.haftaya giriyorum bitmedi hala ve gunde 3 bardak icmeme ragmen. He bu arada paket yeailcaylar islemden gectigi icin faydasi yok hatta zarari var 2 bardaktan sonrasi hastalik yapabiliyormus ilerde bence aktardan al
şu an adını hatırlayamayacağım ama bimde dışı yeşil olan bir pakette yeşil çay satılıyor ok iyi tadı da güzel hem de hemen kakamı getiriyor.diyet yaptığım zaman içiyordum ok faydası dokundu.