B BSg Guru Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 2 0 286 İstanbul 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BSg #1 Meraba arkadaşlar. saçlarım kumral tenimde sarımsı buğday. Saçlarımı sarıya boyamak istiyorum ama yakışır mı yakışmaz mı emin olamıyorum :/ Eğer yardımcı olucak birirleri varsa fotoğraf yükliycem Son düzenleme: 18 Haziran 2012
Meraba arkadaşlar. saçlarım kumral tenimde sarımsı buğday. Saçlarımı sarıya boyamak istiyorum ama yakışır mı yakışmaz mı emin olamıyorum :/ Eğer yardımcı olucak birirleri varsa fotoğraf yükliycem
goldenpink Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 1.025 4 0 İstanbul 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BSg #2 ten rengini görmeden birşey diyemem çünkü buğday ten riskli bir ten hepsine yakışmaz ben de buğdayım ve bana yakışmayacağını biliyorum sarının ama bronzlaşmış sarışın görünümündeysen çok güzel olabilir
ten rengini görmeden birşey diyemem çünkü buğday ten riskli bir ten hepsine yakışmaz ben de buğdayım ve bana yakışmayacağını biliyorum sarının ama bronzlaşmış sarışın görünümündeysen çok güzel olabilir
B BSg Guru Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 2 0 286 İstanbul 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BSg #3 Canım kendi fotoğrafımı yükliycem şimdi hala oradaysan ? sonra hemen silicem ama o yüzden emin olmak için soruyorum :)
Canım kendi fotoğrafımı yükliycem şimdi hala oradaysan ? sonra hemen silicem ama o yüzden emin olmak için soruyorum :)
goldenpink Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 1.025 4 0 İstanbul 13 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BSg #4 canım görmedim istersen arkadaş olarak ekle sadece arkadaşlarına açık yap bakıp yorum yaptığımda silersin sık sık giriyorum zaten
canım görmedim istersen arkadaş olarak ekle sadece arkadaşlarına açık yap bakıp yorum yaptığımda silersin sık sık giriyorum zaten