O kadar manalı gülümsemeden sonra umarım yoktur. Varsa çok basit birisiymiş denir , itinayla dalga geçilir.
Onun davranışları nasıldı? Bakış hest mimik vs. Bir de bu buluşma nasıl oluyor yani arkadaşlarla mı yoksa ikiniz mi? Yani başbaşaysa ve sen bu kadar belli ettiysen zaten sevgilisi olmamalı. Anlamamış belki diyemiycem. Varsa da senin o manalı bakışlarının alay eder bakışlara dönüşmesi gerekir.Iste ben de bundan korkuyorum. Hayir normal davransam sanki birsey yok us gibi bu sefer kiz bos diyecek, simdi manali bakislar gulumsemeler falan attim, cocuk anladi o kesin. Ama bundan sonra surdurmeli miyim emin degilim.
Benimde öyle bir hocam vardı dersane yıllarında benimle çok samimi çok sıkı fıkı olmak istiyordu ve sürekli msj atıyordu hatta bana başka bir hocanın düğününde kendi elleriyle kola içirmişti ama tabi ben anlamazlıktan geldim..Kizlar simdi ben bir hocadan hoslaniyorum ama su an kendisinden ders almiyorum, yazmistim. Adamin benden hoslandigini dusunduren hareketleri, surekli benimle ilgili sorular soruyor, bulustugumuzda yakinlasmaya calisiyor, yanima oturuyor vs. Ben de bos olmadigimi belirtmeye calistim, oldukca manali gulumsemeler bakislar gonderdim son bulustugumuzda. Aramizda oldukca elektrikli bir ortam olustu, karsilikli salak salak gulmelerimizi bastirdik tuhaf bir sekilde.
Adamin evli olmadigini biliyorum ama kiz arkadasi var mi emin degilim, gece 12 den sonra bazen whatsappa girebiliyor. Bu manali gulumsemeleri devam ettirsem ve adamin kiz arkadasi varsa komik duruma duser miyim? Yoksa hicbirsey olmamis gibi davransam bu sefer de dengesiz mi olurum? Bir sonraki bulusmada nasil davransam?
Onun davranışları nasıldı? Bakış hest mimik vs. Bir de bu buluşma nasıl oluyor yani arkadaşlarla mı yoksa ikiniz mi? Yani başbaşaysa ve sen bu kadar belli ettiysen zaten sevgilisi olmamalı. Anlamamış belki diyemiycem. Varsa da senin o manalı bakışlarının alay eder bakışlara dönüşmesi gerekir.
Sevgilisi varsa niye sizinle buluşup duruyor ben bunu anlamadım
iyide buluşuyormuşsunuz zaten..
Sevgili olarak degil, proje gibi birseyin parcasiyiz duzenli olarak zorunlu bulusuyoruz. Bazen basbasa bazen proje grubu olarak
haa öyle yazsana yahu
buluşuyoruz buluşacağız deyince doğal olarak randevulu buluşma anlaşılıyor..
yok mu adamın sosyal medya hesabı falan şimdi millet önce oralardan bir koloçan ediyor
Sosyal hesabi hic yok, linkedin var bir de whatsapp yani telefonlari herkes birbirine verdigi icin. Hayir kiz arkadasi varsa asiri dengesiz bir cocuk olur, cunku kim kime nerdesin ne isin var kim ariyor nereye gidiyorsun vs diye son derece kisisel sorular sorar, bulustugunda dibe girer. Adamin asiri capkin olmasi lazim, ya da dengesiz.
o zaman yoktur..
ışığa devam zira diğer türlü de dengesiz gibi görünen sen olursun..
Bence o yesil isigi,manali bakis ve gulusu abartmayin.Daha farkli da anlayabilir.
Nasil anlayabilir mesela?
Ben ne ugrasicam,kovalicam o ugrassin diyebilir mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?