Yesil isik sonrasi

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kizlar simdi ben bir hocadan hoslaniyorum ama su an kendisinden ders almiyorum, yazmistim. Adamin benden hoslandigini dusunduren hareketleri, surekli benimle ilgili sorular soruyor, bulustugumuzda yakinlasmaya calisiyor, yanima oturuyor vs. Ben de bos olmadigimi belirtmeye calistim, oldukca manali gulumsemeler bakislar gonderdim son bulustugumuzda. Aramizda oldukca elektrikli bir ortam olustu, karsilikli salak salak gulmelerimizi bastirdik tuhaf bir sekilde.

Adamin evli olmadigini biliyorum ama kiz arkadasi var mi emin degilim, gece 12 den sonra bazen whatsappa girebiliyor. Bu manali gulumsemeleri devam ettirsem ve adamin kiz arkadasi varsa komik duruma duser miyim? Yoksa hicbirsey olmamis gibi davransam bu sefer de dengesiz mi olurum? Bir sonraki bulusmada nasil davransam?

O kadar manalı gülümsemeden sonra umarım yoktur. Varsa çok basit birisiymiş denir , itinayla dalga geçilir.

Iste ben de bundan korkuyorum. Hayir normal davransam sanki birsey yokmus gibi bu sefer kiz bos diyecek, simdi manali bakislar gulumsemeler falan attim, cocuk anladi o kesin. Ama bundan sonra surdurmeli miyim emin degilim.

Iste ben de bundan korkuyorum. Hayir normal davransam sanki birsey yok us gibi bu sefer kiz bos diyecek, simdi manali bakislar gulumsemeler falan attim, cocuk anladi o kesin. Ama bundan sonra surdurmeli miyim emin degilim.
Onun davranışları nasıldı? Bakış hest mimik vs. Bir de bu buluşma nasıl oluyor yani arkadaşlarla mı yoksa ikiniz mi? Yani başbaşaysa ve sen bu kadar belli ettiysen zaten sevgilisi olmamalı. Anlamamış belki diyemiycem. Varsa da senin o manalı bakışlarının alay eder bakışlara dönüşmesi gerekir.

Benimde öyle bir hocam vardı dersane yıllarında benimle çok samimi çok sıkı fıkı olmak istiyordu ve sürekli msj atıyordu hatta bana başka bir hocanın düğününde kendi elleriyle kola içirmişti ama tabi ben anlamazlıktan geldim..
Dersane bitince arkadaşıma sürekli hiç gelmiyorsunuz artik yanima videsupra ile bari bir gün dışarıda buluşalım demiş ama biz tabi hiç görüşmedik dersane bittikten sonra...
Ben evlendim hala görürüm eşimle beni el ele kaç kere gördü ben hiç slm dahi vermiyorum evlendikten sonra ama o sürekli bakıyor hala çözmüş değilim yani platonik aşık miydi diye arkadaşım kesin öyleydi diyor...
Ama hala bakması rahatsız ediyor...

Basbasa. Cocuk anladi bir defa, cunku ben normalde buz gibi bir kizimdir, iki dirhem bir cekirdek yanina gittim, kirittim sirittim, anlamamasi icin zeka geriligi olmasi lazim. Onun tepkisi nasildi? Karsilikli gulmelerimizi bastirmaya calistik gibi oldu, alay eder bir bakisi yoktu, ve benimle ilgili sorular sormaya devam etti. Telefonum caliyor o kimdi falan diyor yani. Kendi kendime gelin guvey olmuyorum, cok kisisel sorular soruyor dibime giriyor. Ama neticede cok iyi tanidigim biri degil. Sag gosterip sol vurur mu, kiz arkadasi var midir, benimle ego mu tatmin ediyor bilemem. Fakat bu adam benim aklimda yoktu, onun davranislari beni bir sans taniyayim demeye itti, ilgimi cekmiyordu baslarda.

Sevgili olarak degil, proje gibi birseyin parcasiyiz duzenli olarak zorunlu bulusuyoruz. Bazen basbasa bazen proje grubu olarak

haa öyle yazsana yahu
buluşuyoruz buluşacağız deyince doğal olarak randevulu buluşma anlaşılıyor..
yok mu adamın sosyal medya hesabı falan şimdi millet önce oralardan bir koloçan ediyor

haa öyle yazsana yahu
buluşuyoruz buluşacağız deyince doğal olarak randevulu buluşma anlaşılıyor..
yok mu adamın sosyal medya hesabı falan şimdi millet önce oralardan bir koloçan ediyor

Sosyal hesabi hic yok, linkedin var bir de whatsapp yani telefonlari herkes birbirine verdigi icin. Hayir kiz arkadasi varsa asiri dengesiz bir cocuk olur, cunku kim kime nerdesin ne isin var kim ariyor nereye gidiyorsun vs diye son derece kisisel sorular sorar, bulustugunda dibe girer. Adamin asiri capkin olmasi lazim, ya da dengesiz.

o zaman yoktur..
ışığa devam zira diğer türlü de dengesiz gibi görünen sen olursun..

o zaman yoktur..
ışığa devam zira diğer türlü de dengesiz gibi görünen sen olursun..

Oyle mi dersin Ya bir de beni tanisan var ya, bir insana kiritmak bu kadar yakismaz. Bu zamana kadar hep benden hoslanan ve yaklasanlarla birlikte oldum, genel olarak mesafeli bir insan oldugum icin de girisken olan tipler israrci oldu, ben de girisken bir insan olmadigim icjn dikis tutmadi iliskilerim. Ilk defa birine (ki yine acilmadi ama basta olumlu sinyaller o gonderdi) ben de yesil isik yakacak oldum. Hayirlisi

Ben ne ugrasicam,kovalicam o ugrassin diyebilir mesela.

Yok canım o kadar uzun boylu değil, ben açılması için yakın davranıyorum. Bir iki davranırım, oynaşmaktan öteye gitmez de açılmazsa buz gibi davranırım ister dengesiz desin ister demesin

Demetciğim, sırıtma kırıtma işini abartmadan normal bir arkadaşınla konuşur gibi devam et canım ama onu dinlerken hafifçe başını eğip yine çok hafif bir tebessümle dinle ve gözlerinin içine bakarak konuş.

Eğer cilveli bir yapın yoksa fazlası yapay durur ama bu şekilde davranırsan zaten hazır seni tanımaya çalışıyorken daha iyi hisler uyandırırsın ve peşine düşer. Zaten ilgisi varsa bir süre sonra açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…