Yeşil kahve

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
Merhaba arkadaşlar bugün marketten shazili markasının çıkardığı 14 paketi olan yeşil kahveden aldım bir hafta kullanılması gerekiyormuş.Bunu kullanan varmı burada çok sık görür oldum yeşil kahve içenleri ama bu markanın ki güvenilirmi acaba..üzerinde açıklama falanda yok..kullanan varsa ve cevaplarsa sevinirim..

Icerigi yazmiyor mu?
aciklama gerekmiyor ki, normal bi gida ürünü ilac degil sonucta.

güzel biseymis ama, trye gittigimde almam lazim.
acaba yüzde yüz yesil kahve mi, yoksa icine yesil kahve katilmis normal kahve mi ?

Icerigi yazmiyor mu?
aciklama gerekmiyor ki, normal bi gida ürünü ilac degil sonucta.

güzel biseymis ama, trye gittigimde almam lazim.
acaba yüzde yüz yesil kahve mi, yoksa icine yesil kahve katilmis normal kahve mi ?

İçeriğinde öğütülmüş yeşil kahve çekirdeği yazıyor ama 7 günlük kullanım için olması ilginç geldi denemedim daha ama olumlu sonuç alırsam yazarım mutlaka..

:26:
Merhaba arkadaşlar bugün marketten shazili markasının çıkardığı 14 paketi olan yeşil kahveden aldım bir hafta kullanılması gerekiyormuş.Bunu kullanan varmı burada çok sık görür oldum yeşil kahve içenleri ama bu markanın ki güvenilirmi acaba..üzerinde açıklama falanda yok..kullanan varsa ve cevaplarsa sevinirim..

ben aktarcıdan aldım normal kahve gıbı 5 liralık aldm kullanıyorum paket fılan almadm

günde sadece 2 fincan içilmesi gerekiyo 4 çok fazla fazlası kilo yapıyo diye biliyrum
ben 15 gün kullandım açokçası ilk iki gün etkisi oldu gibiydi üstelik diyet ve sporda yapıyorum ama faydası olmadı bende:26::26:

Merhaba tekrar kıZlar bugün 4. Günü tamamladım çok bir fark yok ve kabızlık halt safhada ki ben hiç böyle bir sıkıntı yaşamazdım..en iyisi yeşil çay bana göre kullanmak isteyenler varsa belki diye yazdım 7.günün sonunda yazacağım yine sonuçları..

Merhaba tekrar kıZlar bugün 4. Günü tamamladım çok bir fark yok ve kabızlık halt safhada ki ben hiç böyle bir sıkıntı yaşamazdım..en iyisi yeşil çay bana göre kullanmak isteyenler varsa belki diye yazdım 7.günün sonunda yazacağım yine sonuçları..

:) ozaman yorumunu bekliyorum :9:
üstünde slim fit yazınca hemen aldım çekiyor beni bu 2 kelime :))
aslında akupunkturla 2 ayda 9 kilodan fazla verdim ama buaralar durdu bende değişik birşey ararken migrostan yeşil kahveyi buldum bugün başladım :)
bir etkisi olursa bende yazarım :16:
ama kabızlık ile ilgili yazılan beni korkuttu zaten sıkıntım var inşş öyle etkilemez:26:

:) ozaman yorumunu bekliyorum :9:
üstünde slim fit yazınca hemen aldım çekiyor beni bu 2 kelime :))
aslında akupunkturla 2 ayda 9 kilodan fazla verdim ama buaralar durdu bende değişik birşey ararken migrostan yeşil kahveyi buldum bugün başladım :)
bir etkisi olursa bende yazarım :16:
ama kabızlık ile ilgili yazılan beni korkuttu zaten sıkıntım var inşş öyle etkilemez:26:

Sonuç olumsuz bende ama herkeste aynı olmayabilir..5. Günde bıraktım kramplar giriyordu resmen kabızlıktan bırakınca yeşil kahveyi geçti ama..

Sonuç olumsuz bende ama herkeste aynı olmayabilir..5. Günde bıraktım kramplar giriyordu resmen kabızlıktan bırakınca yeşil kahveyi geçti ama..

dün ilk günümde 3 kere tuvalete çıktım. bugün ikinci günüm yine çıktım :) ama ben doğadan elma kromlu bitki çayını düzenli içiyorum ve activia yiyorum hergün :) sanırım bundan dolayı tuvaleti çok etkilemedi.

benim ilk gün yorumum acıkmamı engelledi diyebilirim okadar :)

dün ilk günümde 3 kere tuvalete çıktım. bugün ikinci günüm yine çıktım :) ama ben doğadan elma kromlu bitki çayını düzenli içiyorum ve activia yiyorum hergün :) sanırım bundan dolayı tuvaleti çok etkilemedi.

benim ilk gün yorumum acıkmamı engelledi
Peki aynı markanınkinimi kullanıyorsun 7 günlük olanı..

Back
X