• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşil kahvenin mucizesi

aysemmm30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
37
1
86
35
İstanbul
Arkadaşlar ben doğum sonrası çok kilo alan bayanım ne yaptımsa iştahımı kesemedim yani diyetlerim en fazla 1 hafta sürdü ama yeni bir ürünle tanıştım ilk günden iştahımı kesti 1 hafta oldu kullanalı 3 kg verdim. yeşil kahve ile inanın iştahım kesildi aranızda kullanıp benim gibi kilo veren var mı bana yazın bende ilerleyen günlerde size yazarım çünkü 1 haftada 3 kg verdimya yan etkisini gören varmıdır? diye bu konuyu açtım.:2:

yesil kahveyi nerden buldun canim ve nasil tuketiyosun

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben doğum sonrası çok kilo alan bayanım ne yaptımsa iştahımı kesemedim yani diyetlerim en fazla 1 hafta sürdü ama yeni bir ürünle tanıştım ilk günden iştahımı kesti 1 hafta oldu kullanalı 3 kg verdim. yeşil kahve ile inanın iştahım kesildi aranızda kullanıp benim gibi kilo veren var mı bana yazın bende ilerleyen günlerde size yazarım çünkü 1 haftada 3 kg verdimya yan etkisini gören varmıdır? diye bu konuyu açtım.:2:

sağlığa sakıncalı değil mi?yani bi haftada 3 kilo vermek ne kadar sağlıklı?diyelim ki kilo verdik yeşil kahve tüketimini bıraktıktan sonra tekrar kilo alma durumu olmaz mı?

kendi yerinden resmi siteden buldum burda link vermem yasak olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşil kahve benim iştahımı açtı sanki... Midemde de bulantı oluştu 1 haftalık diyetimde 5 fincan içtim çok fazla içmek istemedim bulantı ve iştah artması yüzünden... 1 haftada 2 kilo 300 gram verebildim ben de.

ben o sitelerde satılan poset cay formundan değil de aktardan direkt kendisini almak istiyorum. o şekilde daha iyi olur gibi geliyo bana. ben de en kısa zamanda başlıcam içmeye. çok acil kilo vermem lazım :(

ben o sitelerde satılan poset cay formundan değil de aktardan direkt kendisini almak istiyorum. o şekilde daha iyi olur gibi geliyo bana. ben de en kısa zamanda başlıcam içmeye. çok acil kilo vermem lazım :(

yeşil çayı nerde bulabilirim gerçekten kullanabilirmiyimkii?? yani sağlıklımı

Back
X