Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Selammmm

73 kiloyum ve 60 olmak istiyorum.Yemeyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam bu ay rejim yapayım dedim 1 gün dayanamadım 3-4 saate bir birşeyler yemek istiyorum ve burcuburu saymıyorum bile çikolataya tatlıya hamur işine çok düşkünüm..Bebek de istediğim için yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkuyorum sizce nasıl diyet yapabilirim..Haptı bilmem ne kullanmak istemiyorum doğal yolla zayıflamak istiyorum.

İştahımı felan kesecek birşeylerlazım o kadar çok araştırdım ki hep chi tohumu goji berry. Felan karşıma çıktı

Selammmm

73 kiloyum ve 60 olmak istiyorum.Yemeyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam bu ay rejim yapayım dedim 1 gün dayanamadım 3-4 saate bir birşeyler yemek istiyorum ve burcuburu saymıyorum bile çikolataya tatlıya hamur işine çok düşkünüm..Bebek de istediğim için yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkuyorum sizce nasıl diyet yapabilirim..Haptı bilmem ne kullanmak istemiyorum doğal yolla zayıflamak istiyorum.

İştahımı felan kesecek birşeylerlazım o kadar çok araştırdım ki hep chi tohumu goji berry. Felan karşıma çıktı
Selam canim eger hergun duzenli gelirsense topige bir birimize destek olalim ve beraber zayifliyqlim ben o kadar kilolari verim cok sukur simdi geride kalani vercem ve yanima kararki yoldas ariyorum benle beraber zayifliya.
Sana hem istahini kapatacak hemde xayiflamaya yardim olcak caylarda ve kurlerde yardim edcem sen kararli ol yeter.
Ve bakcan ki ilk haftadan abur cuburdan kolaylikla kopcaksin

Selammmm

Canim bana kendinen bahs et.kac yasin var kac aylik evlisin isleyirsenmi ya ev hanmisin biraz kendinen bahs et canim.rabbim sana da nasib etsin insallah tez bir zamanda yavrunu kucaguna alasin

Ayyy çok sevinirim canım.

Gündüzleri giremesemde akşamları girerim pakedim bitince eşimden giriyorum akşamları.Devamlı girmeye çalışırım bende bir arkadaş istiyorum yanıma tek iki kişiyken daha kolay oluyor

Selam canim eger hergun duzenli gelirsense topige bir birimize destek olalim ve beraber zayifliyqlim ben o kadar kilolari verim cok sukur simdi geride kalani vercem ve yanima kararki yoldas ariyorum benle beraber zayifliya.
Sana hem istahini kapatacak hemde xayiflamaya yardim olcak caylarda ve kurlerde yardim edcem sen kararli ol yeter.
Ve bakcan ki ilk haftadan abur cuburdan kolaylikla kopcaksin

Canim bana kendinen bahs et.kac yasin var kac aylik evlisin isleyirsenmi ya ev hanmisin biraz kendinen bahs et canim.rabbim sana da nasib etsin insallah tez bir zamanda yavrunu kucaguna alasin
18 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 70 kiloydum belki 75 e de yaklaşmış olabilirim.
60 a düşmem lazım 10 kilo versem zaten o bile yeter.

Tatlıya aburcubura daha doprusu yemeye içmeye çok düşkünüm.

Evhanımıyım 11 aydan beri çocuk istiyoruz.Bu aralar kiloda almaya başliyınca yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkar oldum

Guzel hafta sonu olsun hepimize.
Bu sabah kahvaltimi yapdim.
1yumurta
Lavas
Mayfonuz
Aci sivri biber.
yesil cay
Zeytin
Azacik kasar peyniri.
1d salam.
Azacikda recel.
Yogurtla ciha tohmu ve 2 k yulaf keten tohmuda katdim super doydum .cok sukur şimdi evi toparlayalim daha sonra bos zaman bulursan pilates yapcam ve yurusde pilanliyorum insallah.

18 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 70 kiloydum belki 75 e de yaklaşmış olabilirim.

Evhanımıyım 11 aydan beri çocuk istiyoruz.Bu aralar kiloda almaya başliyınca yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkar oldum
Ay canim benim sen hala cicegi burnundasin insllah cocukda olur zayiflarsinda yeterki kararli ol.bak canim yasinda kucukdur senin insallah olmsuz seyleri kafandan sil canim.
Beraber abla kardes oluruz gun olur bana burda o mutlu haberi yazarsin ki abla hamileyim diye.

Ismin ne bilmedim ben sana rabis deyeyim canim ne zaman sen buraya girsen aksam olur gunduz olur yaz ben sana cevab yazarim ne zaman bos olursan baketin olursa yazarsin sen o konuda canini sikma.
Beraber zayifliyariz hattda ilk mujdeli haberini de benle paylasirsin canim

Adım rabia abla sen rabiş diyebilirsin.İnş abla ilk seninle paylaşırım allahım izin verirse.

Sende beni bi kardeşin bil herzaman her istediğinide paylaşabilirsin benimle

Ismin ne bilmedim ben sana rabis deyeyim canim ne zaman sen buraya girsen aksam olur gunduz olur yaz ben sana cevab yazarim ne zaman bos olursan baketin olursa yazarsin sen o konuda canini sikma.
Beraber zayifliyariz hattda ilk mujdeli haberini de benle paylasirsin canim

Canim benim ben simdi geldim yazayim dedim 1 saat 40 dakka spor yapdim pilates
Karin kol bacak sirt kalca calisdim ya bacaklarim yaniyo sanki.
Bugun oglen yemeyimi gec yedim .
Yogurtla yapilan corba var onan yedim icinede 3 kasik haslanmis nohut katdim .
Ekmek yemedim corbadan icdim .

Sabah ki yediğimle duruyorum bende bakalım eve abur cubur felan sokmuyorum 3 gündür tatlı türü yemedim

Simdi 6 km yurudum terledim sirim siklam oldum dusumu alib tv baxcam .
Kizlar yarin gelcem malum pazardi kocis evde cok ugrayamiyorum .
Bugun survayirda birlesme partisidir.
Ben tam bir survayir hastasiyimda bakmayanlarda baksin tv8 de
Simdilik sagolun
Rabis yaz gelib okurum cevab atarim canim sana yarin bol bol yazcam neler yap deye .

Tamamm ablacım yarın mesajlarını bekliyorum iyi keyifler sana rahatını çıkar eşinle öpüyorum seni

Selam kizlar ben geldim naslsiniz ketifler nasil.
Diyet nasil gidiyor Rabiya sen nasilsin tatlim ne yeyip ne icdin .
Ben bu gundrn itibaren 3 gunluk pirinc lapasi diyetini edecem pirinc lapasi diyeti sok diyet adlanir .
Bakalim kilocuklar yerinden terpenirmi diye.
Dun o kadar pilates yapdim ki simdi bacaklarim agriyo amma firsatin bulursam bugunde 45 daka falan yurus pilanliyorum.

Bu sabahki menum.
pirinci guzelce yikadim tencerede lapa olana kadar pisirdim sonra tabaga alirken ciha tohmu ekledim keten tohmuda koydum
Yogurtla pul biberde ekleyib yedim.
Pirinc lapasina asla tuz koymadim zaten orjinal tarifindede koymuyo tuz

Ben bir tane patates diyeti buldum onu yapıyorum sabah 1 haşlanmış patatesle 1 bardak yoğurt...

Öğlen 2 patates yedimm.

3 günde 5 kilo verdiriyomuş

Back
X