• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşil kart ve Tüp bebek

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
MERHABA
Benim bir sorum olacaktı cevaplarsaniz sevinirim
ben iki aşılama yaptırdım tutmadı
tüp bebek tedavi ne başlamak Istiyorum
fakat yeşil kartliyim. Yeşil kartlilar için süreç nasıl oluyor. Ücretli mi? Iki aşılama sonra Devlet Hastanesi yapar mı?
Teşekkür ederim simdiden

MERHABA
Benim bir sorum olacaktı cevaplarsaniz sevinirim
ben iki aşılama yaptırdım tutmadı
tüp bebek tedavi ne başlamak Istiyorum
fakat yeşil kartliyim. Yeşil kartlilar için süreç nasıl oluyor. Ücretli mi? Iki aşılama sonra Devlet Hastanesi yapar mı?
Teşekkür ederim simdiden
Ekonomik durumun iyi değilse kaymakamliga tüp bebek masraflarına destek olması için yardım talebinde bulunabilirsin canım devlet öder mi o konuda bilgim yok tabi

Canım merhaba.
Ben arkadaşa sordum onlarda emin olmak için akdeniz bölg. bağlı old. sağlık merkezimiz adanayı arayıp sormuşlar. Özel hastanede yaparken yeşilkartlıları kesinlikle karşılamıyorlar. Devlet hast. İse yukarıda verdiğim linkteki 5 yıllık sig ve en az 900 gün prim günün olup olmadığına bakıyorlarmış. Yanı sen şimdi yeşilkart lı olsanda öncesinde bu koşulları sağladıysan yararlanıyormuşsun.
Allah yardımcın olsun canım.

Canım merhaba.
Ben arkadaşa sordum onlarda emin olmak için akdeniz bölg. bağlı old. sağlık merkezimiz adanayı arayıp sormuşlar. Özel hastanede yaparken yeşilkartlıları kesinlikle karşılamıyorlar. Devlet hast. İse yukarıda verdiğim linkteki 5 yıllık sig ve en az 900 gün prim günün olup olmadığına bakıyorlarmış. Yanı sen şimdi yeşilkart lı olsanda öncesinde bu koşulları sağladıysan yararlanıyormuşsun.
Allah yardımcın olsun canım.

çok teşekkür ederi yardımlarınız için

Back
X