- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Ellerınıze sağlık. Yoğurtlu sunu herkes bilmez. Bilm3yende çok şey kaybedıyor:)
Tam bi yaz çorbası dır çocuklarda çok seviyor. Yarışmada başarılar
Yalnız lu kesım şekli degişikmiş hazır falanmı.nadıl becerdiniz böle kesmeyi :)
teşekkürler canımmm benımmmmmCanım ablamellerine sağlık harika görünüyor
korkma canım benım herkes kısmetini yaşar :)Baslogi gorunce cok korktum ben de yeşil mercimekli corba yapmayi dusunuyordum da yarisma icin :)) Allahtan seninki yogurtlu elibe saglik basarilar
Ellerıne saglık cok lezzetlı gorunuyorbayılırım bu tarz corbalara bol nane oh mıss basarılar dılıyorum
Hiç bilmediğim bir çorba.Yeşil mercimeğin yemeğini çok severim çorbasını hele birde böyle yoğurtlu hiç yemedim.Oldukça güzel ve lezzetli görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun..
teşekkürler tatlım dene sende lezizYoğurt çok yakışmış bu çorbaya. beyaz çorbalar hep iştahımı kabartır. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
teşekkürler canımmm benımmmmm seninde ellerine sağlıkAyyyy bayilirimmmmmm ellerine saglikk cnmm
Çorban çok değişik ve güzel görünüyor canım,ellerine sağlık.Herkes salçalısını yapıyorum yazmış ama ben salçalısınıda böylesinide bilmiyordumDaha doğrusu yeşil mercimeği bir tek kaynana çorbasında kullanıyorum ben,sayende yeni bir tarifle daha tanışmış oldum,tekrar ellerine sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim.
çok saol esesim :)Ellerine sağlık canım başarılar. .
1 kade neki sen iste kazanla yaparım sana kuzucum :=)1 kase rica edebilirmiyim angelimm?? başarılar dilerimmm ellerine sağlık hayatımmm
teşekkürler ipeğimmmmmmCanım eline sağlık. Bu yoğurdun içine ne katsan gidiyor. Benim buzluğumda olursa içine haşlanmış nohut ilave ediyorum, yarma da çok yakışıyor buna. Hele bir de süzme yoğurtla olursa daha da güzel olur.
Başarılar canım.
oyyy tatlı meleğimm beniimm teşekkür ederim kiii1 kade neki sen iste kazanla yaparım sana kuzucum :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?