Çorbalar Yeşil mercimekli Kesme Hamur Çorbası-Söke Un Sponsorluğunda

Ellerınıze sağlık. Yoğurtlu sunu herkes bilmez. Bilm3yende çok şey kaybedıyor:)
Tam bi yaz çorbası dır çocuklarda çok seviyor. Yarışmada başarılar

Yalnız lu kesım şekli degişikmiş hazır falanmı.nadıl becerdiniz böle kesmeyi :)

tatlım görümcem kesmiş pul pul minikcik mercimek kadar :)
memlekette yapıyor yolluyor organik :) saolsun

evet canım çok lezzetli bir çorba herkes ikişer tabak içti o gun yemek yiyen olmadı
teşekkürler :)

Baslogi gorunce cok korktum ben de yeşil mercimekli corba yapmayi dusunuyordum da yarisma icin :)) Allahtan seninki yogurtlu elibe saglik basarilar

Hiç bilmediğim bir çorba.Yeşil mercimeğin yemeğini çok severim çorbasını hele birde böyle yoğurtlu hiç yemedim.Oldukça güzel ve lezzetli görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun..

Baslogi gorunce cok korktum ben de yeşil mercimekli corba yapmayi dusunuyordum da yarisma icin :)) Allahtan seninki yogurtlu elibe saglik basarilar
korkma canım benım herkes kısmetini yaşar :)

Ellerıne saglık cok lezzetlı gorunuyor bayılırım bu tarz corbalara bol nane oh mıss basarılar dılıyorum

teşekkürler benicim :)

lisacığımm mükemmel lezzetli birçorba bende kayınvalidemden öğrendim.
salçalı biliriim ben ama şimdi boyle yapıyorum çoook severek yiyoruz
teşekkürler.

Yoğurt çok yakışmış bu çorbaya. beyaz çorbalar hep iştahımı kabartır. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Çorban çok değişik ve güzel görünüyor canım,ellerine sağlık.Herkes salçalısını yapıyorum yazmış ama ben salçalısınıda böylesinide bilmiyordum Daha doğrusu yeşil mercimeği bir tek kaynana çorbasında kullanıyorum ben,sayende yeni bir tarifle daha tanışmış oldum,tekrar ellerine sağlık.

Yarışmada başarılar dilerim.

çok teşekkürler canımmmmm mutlaka repertuarına al canım çok seveceksin :)

Ellerine sağlık canım başarılar. .
çok saol esesim :)

1 kase rica edebilirmiyim angelimm?? başarılar dilerimmm ellerine sağlık hayatımmm
1 kade neki sen iste kazanla yaparım sana kuzucum :=)

Canım eline sağlık. Bu yoğurdun içine ne katsan gidiyor. Benim buzluğumda olursa içine haşlanmış nohut ilave ediyorum, yarma da çok yakışıyor buna. Hele bir de süzme yoğurtla olursa daha da güzel olur.

Başarılar canım.

teşekkürler ipeğimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…