Saç Rengi ve Saç Boyama Yeşil SAÇ kuför mağduru yardım lütfen!!!

ugurlumsun25

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
23
0
6
35
Kocaeli
kızlar benim saçım koyuydu .Kocaelinde oturuyorum güya iyi bir kuaföre gittim. Saçıma boya silici uyguladılar.çiğ Limon sarısı gibi birşey ortaya çıktı.önceki saçlarım koyu kahve gibi birşeydi.Sonra kumral 7 numara boyandı.Saçımı kuruturken gördüm ki saçlarımın tepeleri resmen aynı limon sarısı !!! Tabi kuaföre bağırıyorum ağlıyorum hemen o kısımlara cila yaptılar .Neyse eve geldim saçlarım önce karamel gibiydi sonra altın sarısı parlamaları oldu ve en son bildiğiniz yeşil mercimek çorbası gibiii SAÇIM YEŞİL OLDU (( HERKES diyor ki bu saç ne :/
LÜTFEN bilen arkadaşlar ben bu yeşillilkten nasıl kurtulucam?
Tekrar koyu renge dönmeye razıyım .Hangi renklere boyamam gerekir?
Hnagi renklerden uzak durmam gerekir??

Sacinin renginin tam ne hale geldigini bilemem ama buradan takip ettigim kadariyla kullu renklre boyayinca kizillik ve yesillik gidiyo.istedigin sac rengi ne tur bir renk ki yani sariya mi donmek istedin

saçına çok fazla kimyasal işlem uygulanmış zaten, en az 20 gün bekletin bence. bu sırada saçınıza saç maskeleriyle bakım yapın. Sonra gidin marketten lorealin koyu kestanesini alın boyayın. o siyaha çok yakın bir renk oluyor ilk boyamada. kesinlikle oryal içeren bir şey sürmeyin. benim saçımı da zamanında iğrenç bir pembeye boyamıştı kuaför (hem de pembeye boya demedim) 20 gün bekleyip orijinal saç rengime yakın olduğu için koyu kestaneye boyattım.

Saclarini beklet 2 hafta bakim kürlerinden uygula sonra koleston 6.1 buyuleyici kahveye palette deluxe 6.65 gozalici kahveye veya loreal paris excellence creme 7 ye boya kullu renkler de dorelik bakirlik kapanir doye biliyorum yesillik kapanmaz sanirim

Son düzenleme:
Ya aynı şey benimde başıma geldi napacağımı şaşırmış durumdayım yeşillikten nasıl kurtuldun banada anlatırmısın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…