murgiz kuşum ardam Kayıtlı Üye 12 Eylül 2007 3.601 5 116 Diyarbakır 10 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi murgiz #21 şeker pembe .!.: ayyy çok sewindim çok saol murgiz bu güzel haberi bizlere verdiğin için rabbim mutlu bir ömür nasip etsin birlikte onlara ayyyy kıyamam duygulandım vala darısı tüm haişler ve tüm hamişliği bekleyen bizlere tabiki Genişletmek için tıkla... canım sen sağol llah sanada tez zamanda sağlılklı bir bebk verir inş:1hug:
şeker pembe .!.: ayyy çok sewindim çok saol murgiz bu güzel haberi bizlere verdiğin için rabbim mutlu bir ömür nasip etsin birlikte onlara ayyyy kıyamam duygulandım vala darısı tüm haişler ve tüm hamişliği bekleyen bizlere tabiki Genişletmek için tıkla... canım sen sağol llah sanada tez zamanda sağlılklı bir bebk verir inş:1hug:
L lale3434 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 60 0 96 10 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi murgiz #22 yeşilll gözün aydın tebrik ederim canım murgiz sanada teşekkürlerbizihaberdar ettin canım
murgiz kuşum ardam Kayıtlı Üye 12 Eylül 2007 3.601 5 116 Diyarbakır 11 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi murgiz #23 rica edrim lalecim darısı başına
E EU3 Ziyaretçi 18 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi murgiz #24 Canım murgizim canım çook sağoll :)yeşilden haber verdıgın için bizee.Evett bizim kızlar teker teker doğurmaya başladı ne güzell yeşilim canım benimmm hayırlıı olsunn gözünaydın hadii meleğini kucağına aldın allahın izniyle rabbim sağlık uzun ömürler versin inşallah güle güle büyüt bebişini .Allah bağışlasınnn :dance::lepi:
Canım murgizim canım çook sağoll :)yeşilden haber verdıgın için bizee.Evett bizim kızlar teker teker doğurmaya başladı ne güzell yeşilim canım benimmm hayırlıı olsunn gözünaydın hadii meleğini kucağına aldın allahın izniyle rabbim sağlık uzun ömürler versin inşallah güle güle büyüt bebişini .Allah bağışlasınnn :dance::lepi: