- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Hellohappiness
Harika bir is cikarmissiniz gercektenBen büyügün yaninda emzirmeyi ve alt degistirmeyi birakmak zorunda kaldim cünkü olumsuz etkileniyordu. Onun yaninda alt degistiriyorken tuvalet egitimi kazandigi halde altina yapmaya basladi bilincli olarak. Artik gizli sakli degistiriyorum ve onu toparladik. Onun yaninda emzirdigimde o da bebeklerini emzirmeli oyunlar oynamaya basladi, benim memelerim ne zaman büyüyecek gibi sorular soruyordu ve asil en cok takildigim ve hala da devam ediyor sürekli kendi meme uclarini sıktırıyor. Bunlari birakmasi icin gizli sakli emziriyorum ve kizim 1,5 yasinda oldugu halde hala cok memeye düskün maalesef. İki kizimi da hic sallayarak uyutmadim. Yataklarinda uyuyorlar. Büyük kizimla beraber kardesini uyutmayi cok denedim, ama bazen uyutma cabalari cok uzadiginda haliyle sikiliyor ses yapiyor ve kardesi asla uyumuyor
Bu yüzden bu zamanlarda ona mecburen tv aciyorum onun disinda ekran hayatimizda yok.
Yas araligi az olunca olur oyle seyler.
Benim ilk 2 ihtiyaçları olmasina ragmen ogle uykusunu 2 yasında biraktilar mesela.
Beraber ayni odada ayni anda uyuyorlar.
Cunku oyle alistilar. Baslarda zordu, gece biri uyaninca ikisi de uyandi vs ama zamanla alıştılar.
Biz evde kural koyup bu konuda kati olmasak, birbirilerine de zarar verirler kendileri de zarar gorurler.
Babasi yani başındayken düştü oglum, beyin sarsintisi geçirdi. Neyse ki kusma ve takiple atlatti

Masa tenisi raketiyle kardesinin kasini yardi mesela.
Birlikte merdivenden düşürdüler birbirlerini vs
bizim evde perdelerde sallanma, tarzan gibi perdeden perdeye atlamaya calismayla biter.
Kapi koluna aman nolcak asılsınlar desem, o kapinin tepesinde bulurum ben çocukları.
Su an küçükler yapabilecekleri ve akillarina gelenler sınırlı.
Güvenliklerini sağlamaya calismak anlamaya basladikca kolaylasacak, ama yapabildikleri arttikca da zorlasacak.
Bir de baska yerde yapmazlar diye güvenmeyin, cocuklar hep dener :)
Ev, esya, temizlik icin degil, guvenlik icin bir şeyleri değiştirmelisiniz bence.
Yada cocuklarimin ihtiyacı bu, bizde her sey yolunda diyorsanız esya alinir, ev elden gecirilir.
Üzmeyin tatli caninizi.