- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.812
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Silkelen ve kendine gel canım benim ❤
Emekli olunca hiç canın sıkılmaz. Haklısın çalışırken zor o tür şeyler.
Wattpad diye bir uygulama war teline indir orda hikaye roman vs seyler yazabiliyorsun.. okuyan okuyor bu sekilde hikayeleri kitaba donusturulen bir cok yazarimiz oldu... kimligini gizlide tutabiliyorsun onun rahatligiylada yazabilirsin..
Aynısı bende de var çizimim iyidir, tasarladığım kıyafetlere arkadaşlarım özellikle moda tasarımcı arkadaşlar cok beğendi ama ben kendimi yetersiz buluyorum, hatta bir arkadaş bağlantılar çar sadece çizim icin bile arayışta olan var fikir icin diye ama ayni ümitsizlik ayni bitmislik bende de var, kendi yaptıgım hic birşeyi beğenmiyorum, yeterli bulamıyorum. Bu arada Burcu'm ikizler üstüne hamileyim tamamen bir bitmislik mutsuzluk karmaşası. Birde esimin tripleri offfff
Cok teşekkürler :) Bende nereye kadar yeni modeller üretebilirim ki zaten diye bastan pes etmiş durumdayımAyy Allah yardım etsin.
Sağlıklı doğumlar dilerim bu arada.
Arayışta olan bir bağlantının olması çok güzel aslında.
Benim yaptıklarım değerlenmeyecek diye de girişemiyorum ben.
Siz deneyebilirsiniz bence
Bu huy bendede var okulu bitirdim hergun kendime bi etkinlik bakiyorum sonra hemen soguyorum vazgeciyorum.
Istikrarli yapabildigim teksey universite diplomasini almakti.
Baskada surekli surdurdugum bi hobim yok.
Cok teşekkürler :) Bende nereye kadar yeni modeller üretebilirim ki zaten diye bastan pes etmiş durumdayım
O halde ben de kendimi çok harcamışım.Çok dikiş diktim. Tasarım yapıp dikmeyi çok düşündüm. Çok resim yaptım. Lisede resim yarışmaları ekibindeki resim hocalarım beni joker olarak kullanırdı. Diğer öğrencilerin yapamadığı yerleri bana çizdirirlerdi. Okulun duvarına resim yapmada iki hocam beni paylaşamıyordu. Ders çalışmak için resim grubundan çıktığımda resim öğretmenin ailemin yolunu kesip bu kıza çok ihtiyacım var lütfen ikna edin dedi.
Sonra şiir de yazardım. Hikaye de yazardım. Amatör bir sitede köşe yazısı yazdım. Daha ne anlatsam. Çok anlattım.Ben de harcanmışım be. Şimdi açıp KPSS çalışıyorum işte.
Keşke her yazan çizen yaptıklarını değerlendirebilse. Üzerine çok düşmek ve çok çalışmak gerek. Oradan buradan değil de bir alanda çok iyi olmak gerek. O da bize göre değil demek ki, hedefimizde bunlardan biri olsa çoktan başarmıştık. Amaç ve azim yok. Fedakarlık yok.
Hiçbir zaman azimli ve hırslı bir insan olamadim.
Olan bireylere de hep özenirim.
Ben üni hayatımda bile çoğu zaman sınava çalışırken önce yazarak özet çıkarayım sonra hem aklımda kalır hem de daha rahat çalışırım diyerek başlayan ve parmağım ağrıyınca birakan insanım.
Evde spora başlayıp 1 hafta devam edip sonra sıkılınca bırakan insanim.
Kocasına bile düzgün bir şekilde süslenmeye puslenmeye erinen bunun azmine erişemeyen bir insanım.
Her gün en azından 11 de uyanicam güne 1 saat
erken başlıcam diye geceden hırs yapıp sabah alarm çaldığında bir saat daha uyuyum ne olacak diyerek saati erteleyen insanım.
Ayy baktım da ben senden beterim
Konunu takip edicem belki bana da önerisi olan çıkar.
Azimsiz kız
Bence en kisa zamanda değerlendir. .mesela moda tasarım veya güzel sanatlar okuyarak başlayabilirsin..inan ilerde çok pişman olursun adım atmadigin için. .yasin kaç bilmiyorum ama güzel günlerin tadını çıkar hayallerini gerçekleştirerek ..bir hedefin olsun ..inan insanı ayakta tutmak için bir sebepİyi geceler hanımlar..
Çoktandır kendimde rahatsız olduğum bir durum bu.
Mesela çizimim çok güzeldir.
Eskiden beri mesleğim için de değerlendirilebilir bir yetenek olduğundan çocuk kitabı yazmak ve resimlemek,
ya da etkinlik kitapları yazmak isterdim.
Ama mesela daha başlamadan aman yayınevi mi bulcam sanki, aman tanıdık mı var sanki gibi
bahanelerle hiç elimi atmadım bu işe.
İstediğim şeylere kolaylıkla ulaşan biri değilim, bu sebeple karamsarım olmaz ki diye baştan sonu yazıveriyorum.
Ya da dikişim, abiye, gelinlik üzerine işlemelerim falan iyidir, kursa gideyim dedim en azından kendime elbise diksem bile mutlu olurum.
Onda da çalışıyorum yorgun olurum kursa gitmem kesin diye öylece kalakaldım.
Çünkü içimde uzun süredir bir mutsuzluk mevcut.
Hırsla, azimle bir şeye sarılacak gücüm yok.
Elimden tutup hadi birlikte diyen de yok.
Düşünüyorum her günüm birbirinin aynı.
İş, ev, yemek, dizi, film..
Yeteneklerim harcanıp gidiyor.
Bir kaç kez her şeye rağmen çizcem bir şeyler dedim.
Üç gün çizdim aylarca el sürmedim yine.
Eskiden azimli bir insandım aslında, ama bir tükenmişlik, ümit kesmişlik var üzerimde.
Ne olacak benim bu halim?
Ne yapmalıyım acaba?
Bence en kisa zamanda değerlendir. .mesela moda tasarım veya güzel sanatlar okuyarak başlayabilirsin..inan ilerde çok pişman olursun adım atmadigin için. .yasin kaç bilmiyorum ama güzel günlerin tadını çıkar hayallerini gerçekleştirerek ..bir hedefin olsun ..inan insanı ayakta tutmak için bir sebep
Hayat enerjimiz bitmişte haberimiz yok sanki
nomunomuchua
Ama sen de eskiden de olsa azim varmış ben de hic olmadi.
Sanırım yukarıdan bana azim yuklenmesi yapılmamış
8Aylık doğdum 1ay daha sabretsem olurdu belki
Ben 25 yaşındayım veterinerlik okuyorum hala ve daha çok yılı m var ve cocugum var senin yasin dada bir şey yok..bence bir an önce başlamalisin:) inan ben daha çok takdir ediyorum her ne yaşta olupta bir şeyler yapmak için çabalayan insanları. YGS başvuruları başladı sanırım ..bence bir an önce başla ve derslerine calismaya başla ..:)) bende daha okul bitecek daha kpss ye hazırlanicam ..yani hayatı iyi değerlendirmek lazımBence en kisa zamanda değerlendir. .mesela moda tasarım veya güzel sanatlar okuyarak başlayabilirsin..inan ilerde çok pişman olursun adım atmadigin için. .yasin kaç bilmiyorum ama güzel günlerin tadını çıkar hayallerini gerçekleştirerek ..bir hedefin olsun ..inan insanı ayakta tutmak için bir sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?