- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bana sizdeki üşengeçlik gibi geldi açıkçası. Bende de bol miktarda bulunur bu özellik, ve bahanelerim, çekincelerim sizinkiler gibi. Ben buna kısaca üşengeçlik diyorum. Amaan onla mı uğraşçam, bir de bunu mu yapıcam dedikçe insan ağırlaşıyor. Bir şey yapacak gücü bulamıyor. Bahsettiğiniz gibi, bir şeylere çabalayarak ulaşılır zate . Böyle emek gerektiren işler hele ki. Hayatınızda somut anlamda yapıp bitirmeniz gereken bir şey varsa, onu yapın mesela. Kendinize zaman açın. Sonra da bir şekilde kendinizi gazlayıp işe koyulun.
Ben 25 yaşındayım veterinerlik okuyorum hala ve daha çok yılı m var ve cocugum var senin yasin dada bir şey yok..bence bir an önce başlamalisin:) inan ben daha çok takdir ediyorum her ne yaşta olupta bir şeyler yapmak için çabalayan insanları. YGS başvuruları başladı sanırım ..bence bir an önce başla ve derslerine calismaya başla ..:)) bende daha okul bitecek daha kpss ye hazırlanicam ..yani hayatı iyi değerlendirmek lazım
Geçecektir. Kendinizi zorlamaya da gerek yok. Eskiden çiziyordum, yine çizmeliyim demeyin.
Bence değişiklik istiyor ruhunuz. Yani başka şeyler yaşayın, deneyimleyin ve sonra tekrar çizim işine odaklanmaya çalışın mesela.
şu işleri kolaylıkla olan insanlara hep imrenmişimdir.
benimde işlerim iteklemeyle olur. o yüzden daha işe başlamadan nasılsa olmayacak diye başlıyorum farkında olmadan.
benimde bunu aşmam gerekiyor sanırım...
yetenek mevzuuna gelince herhangi bir yeteneğim yok. dahası ilgimde yok. oy ben nere gidem..
Bende makyajda cok iyiyim her goren inanmaz yaptigim gece makyajlarinin benim yaptima cok profesyonel yapiyorum ama icraat yok nerde calisicam bunu icin bir belgem yok olsada bebegim var of harcaniyorum
Çoğu kişisel gelişim uzmanı yetenek denen şeyin varlığına inanmaz bi insan çok çalışarak ve gayret ederek herşeyi başarır derler ki bence de haklılar bende böyle düşünüyorum. Size tavsiyem kişisel gelişim kitapları okumanız öyle bir gaz veriyolar ki insanin dünyayı kurtarası geliyo vuhuuuu
istesen yaparsın :)
Ah bir silkelenebilsem..
Ilk hikayemi ilkokuldayken yazmistim, aileme okuturdum hep yazardim. Deliler gibi kitap okurdum, ilkokul cocugu Suc ve Ceza'yi okuyor dusunebiliyor musun? O kadar edebiyat asigiydim. Cumhuriyet gazetesi yazarlarindan birine mail atmistim ve yazimi gondermistim. Sonra maillestik ve yazilarimin bir kismini gonderdim. Bana istanbula yolun duserse gel tanisalim demis ve bu yolda yardimci olmak istedigini soylemisti. Universitseydim.. Biraktim. Ne oldu, neyden dolayi hayallerimden vazgectim bilmiyorum ama ben de pismanim. Kelin ilaci olsa..
Evet ailem birlikte gidelim bile demisti. Hani bekarim tek gitmeyeyim diye. Ailem yine sen yaz biz tum masraflari karsilayacagiz, bastiracagiz kitabini demisti. Tamam, olur, devam edecegim dedim ama etmedim. Hep ileri bir tarihe attim. Gercekten pismanim. Simdi de kafam dolu, yazamiyorum. Tamamen kendimi o yola adasaydim cok daha mutlu olacagimi biliyorum. Istedigim hayat bu degildi kisaca.Yaa işte insan bunlara üzülüyor
Senin karşına çok güzel bir fırsat da çıkmış hani.
Evet ailem birlikte gidelim bile demisti. Hani bekarim tek gitmeyeyim diye. Ailem yine sen yaz biz tum masraflari karsilayacagiz, bastiracagiz kitabini demisti. Tamam, olur, devam edecegim dedim ama etmedim. Hep ileri bir tarihe attim. Gercekten pismanim. Simdi de kafam dolu, yazamiyorum. Tamamen kendimi o yola adasaydim cok daha mutlu olacagimi biliyorum. Istedigim hayat bu degildi kisaca.
Simdi kitap bile okumuyorum. Kocaman bir kutuphanem vardi, icinde tum dunya klasikleri vardi, cogunu defalarca okudum. Kitaplarimla yatardim bazen. Bir de su halime bak. Kitap okumuyorum bile birak yazmayi.Gerçekten her şey vaktinde güzel.
İnsanın yeteneklerinin parladığı bir dönem var o dönem üstüne gittin, gittin.
Gidemedin böyle oluyoruz sanırım.
Simdi kitap bile okumuyorum. Kocaman bir kutuphanem vardi, icinde tum dunya klasikleri vardi, cogunu defalarca okudum. Kitaplarimla yatardim bazen. Bir de su halime bak. Kitap okumuyorum bile birak yazmayi.
Senin icinde hala istek varsa pesinden git derim. Benim isigim sondu. Hala hayallerin varsa birakma.
kendimi gördüm yazılanlarda bende aynıyım
aslında yaptığım iş o kadar uzun süren bir iş değil ama stresi bana yetiyor
kendimi ancak bir iş yapabiliyorum birine odaklanabiliyorum
kaç sene sonra ehliyeti almak için yeni uğraşıyorum o bile acayip streslendiriyor
bunca çalışma hayatında (dört sene) kendim için yaptığım tek şey ehliyet almak için uğraşmak düşünün
kendi kendime ya bir insan puzzle yapmaya, bir bebek yeleği örmeye, evin temizliğini tek bir defa da bitirmeye, poğaça yapmaya enerji bulamaz öff der bir kenara bırakır diye düşünüyorum
değil kurslara katılma yetenekleri değerlendirme spor yapma
Ben görsel sanatlar öğretmeniyim..mesleğimi severek yapıyorum.bunun dışında evde de çizmeye devam ediyorum sanatsal anlamda istediğim yerde değilim o üşengeçlik bende de var ama bırakmıyorum.daha özgün çalışmalar yapmak istiyorum mesela kendi tarzım çizgim olsun bunun için uğraşıyorum..benim kaygılarım bunlar..Sizin söylediklerinize gelelim resimli hikaye yazmak istediğinizi ama bunu yayınlayacak bir yer bulma kaygısı olduğu için vazgeçtinizi yazmışsınız..
peki denediniz mi ortada resimli bir hikaye taslağınız var mı ? Bir Yayınevi sizden istemiş siz gerisini getirmemişsiniz..bence kitabı basma yayınlama işini düşünmeden önce yani sonuca odaklanmayın ürünü ortaya çıkarın bunun içinde var olan zamanınızı harcayın..zihnimizde bu düşünceler varsa bunu eyleme dönüştürün. Elbise mi dikmek istiyorsunuz dikin sonucu düşünmeyin size engel olan tek kişi siz siniz..bunun farkına varınca durumu düzeltmek için işe koyulur derim..sevgiler
Model ucak turnuvalarina hazirlanan ben,su an evde uzaktan kumandali minik helikopterimi duvardan duvara ucuruyorum. Niye? Çünkü bebe olaylari girdi araya
Nisan ayinda egitim var. Anama bebelerime bak gidiyorum desem sanirim yuvaya verir beni
Siz yine iyisiniz bende yetenek de yok
ben de çok boşladımSimdi kitap bile okumuyorum. Kocaman bir kutuphanem vardi, icinde tum dunya klasikleri vardi, cogunu defalarca okudum. Kitaplarimla yatardim bazen. Bir de su halime bak. Kitap okumuyorum bile birak yazmayi.
Senin icinde hala istek varsa pesinden git derim. Benim isigim sondu. Hala hayallerin varsa birakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?