Yeteneklerimi değerlendiremiyorum..

şu işleri kolaylıkla olan insanlara hep imrenmişimdir.
benimde işlerim iteklemeyle olur. o yüzden daha işe başlamadan nasılsa olmayacak diye başlıyorum farkında olmadan.
benimde bunu aşmam gerekiyor sanırım...

yetenek mevzuuna gelince herhangi bir yeteneğim yok. dahası ilgimde yok. oy ben nere gidem..

Bende makyajda cok iyiyim her goren inanmaz yaptigim gece makyajlarinin benim yaptima cok profesyonel yapiyorum ama icraat yok nerde calisicam bunu icin bir belgem yok olsada bebegim var of harcaniyorum

Çoğu kişisel gelişim uzmanı yetenek denen şeyin varlığına inanmaz bi insan çok çalışarak ve gayret ederek herşeyi başarır derler ki bence de haklılar bende böyle düşünüyorum. Size tavsiyem kişisel gelişim kitapları okumanız öyle bir gaz veriyolar ki insanin dünyayı kurtarası geliyo vuhuuuu

Çabuk pes etmek gibi bir huyum var.

Vaktinde bir kaç yayınevine bir kaç çizimimi atmıştım.
Çoğundan gelen cevap ihtiyacımız yok çizere, olmuştu.
Bir tanesi bir hikaye verip resimlememi istedi ama konuşmasında hiç ümit görmedim ya.
Tamam işte getiremedim o işin sonunu.

Kötü bir huyum var yaptığım, emek verdiğim işin sonu bir yere bağlanacak, bir amaca ulaşacak.

Yoksa hiç elim gitmiyor.

Evet üşengeçliğin de etkisi büyük bence de ama daha çok inançsızlık sanırım.

Maşallah size ya çok özendim valla.
İnşallah ben de geç olmadan bir şeyler yaparım.

Yine çizmeliyim demiyorum da mesela.
30 olmadan hayattan elini ayağını çekmiş biri görüyorum aynada.
Dilimde de hep aman ben de şans olsa, aman beni iyi bir şey mi bulur gibi karamsar hallerim.
Çevrem çok kızıyor, sende yok yok, şu yeteneklerinle şöyle yaşamana yazık diyorlar.
Hayatı dolu dolu yaşamıyorum gerçekten çok boş.

Aynen durumum bu.
Bakışımı değiştirmek istiyorum.

Eminim başarılı olduğun, olacağın alanlar vardır.
Sana keyif veren bir şeyleri bulmak ve el atmak gerek sanırım.

Bende makyajda cok iyiyim her goren inanmaz yaptigim gece makyajlarinin benim yaptima cok profesyonel yapiyorum ama icraat yok nerde calisicam bunu icin bir belgem yok olsada bebegim var of harcaniyorum

Aslında biliyor musun bunlar da sadece bahane.
Benim ürettiklerim gibi

Başarmak isteyen birine bebek bile engel değil..
Örneklerini görüyoruz.

Ama işte daha çok inanmak lazım galiba.

O kitapları okurken ki halimi görmelisiniz.

Heeee heeee, gel de yap.
Sende bendeki şanssızlık olsa ohoooo diye tartışıyorum yazarla resmen

Ilk hikayemi ilkokuldayken yazmistim, aileme okuturdum hep yazardim. Deliler gibi kitap okurdum, ilkokul cocugu Suc ve Ceza'yi okuyor dusunebiliyor musun? O kadar edebiyat asigiydim. Cumhuriyet gazetesi yazarlarindan birine mail atmistim ve yazimi gondermistim. Sonra maillestik ve yazilarimin bir kismini gonderdim. Bana istanbula yolun duserse gel tanisalim demis ve bu yolda yardimci olmak istedigini soylemisti. Universitseydim.. Biraktim. Ne oldu, neyden dolayi hayallerimden vazgectim bilmiyorum ama ben de pismanim. Kelin ilaci olsa..

Yaa işte insan bunlara üzülüyor
Senin karşına çok güzel bir fırsat da çıkmış hani.

Yaa işte insan bunlara üzülüyor
Senin karşına çok güzel bir fırsat da çıkmış hani.
Evet ailem birlikte gidelim bile demisti. Hani bekarim tek gitmeyeyim diye. Ailem yine sen yaz biz tum masraflari karsilayacagiz, bastiracagiz kitabini demisti. Tamam, olur, devam edecegim dedim ama etmedim. Hep ileri bir tarihe attim. Gercekten pismanim. Simdi de kafam dolu, yazamiyorum. Tamamen kendimi o yola adasaydim cok daha mutlu olacagimi biliyorum. Istedigim hayat bu degildi kisaca.

Gerçekten her şey vaktinde güzel.
İnsanın yeteneklerinin parladığı bir dönem var o dönem üstüne gittin, gittin.
Gidemedin böyle oluyoruz sanırım.

Gerçekten her şey vaktinde güzel.
İnsanın yeteneklerinin parladığı bir dönem var o dönem üstüne gittin, gittin.
Gidemedin böyle oluyoruz sanırım.
Simdi kitap bile okumuyorum. Kocaman bir kutuphanem vardi, icinde tum dunya klasikleri vardi, cogunu defalarca okudum. Kitaplarimla yatardim bazen. Bir de su halime bak. Kitap okumuyorum bile birak yazmayi.
Senin icinde hala istek varsa pesinden git derim. Benim isigim sondu. Hala hayallerin varsa birakma.

kendimi gördüm yazılanlarda bende aynıyım
aslında yaptığım iş o kadar uzun süren bir iş değil ama stresi bana yetiyor
kendimi ancak bir iş yapabiliyorum birine odaklanabiliyorum
kaç sene sonra ehliyeti almak için yeni uğraşıyorum o bile acayip streslendiriyor
bunca çalışma hayatında (dört sene) kendim için yaptığım tek şey ehliyet almak için uğraşmak düşünün

kendi kendime ya bir insan puzzle yapmaya, bir bebek yeleği örmeye, evin temizliğini tek bir defa da bitirmeye, poğaça yapmaya enerji bulamaz öff der bir kenara bırakır diye düşünüyorum
değil kurslara katılma yetenekleri değerlendirme spor yapma

Ben görsel sanatlar öğretmeniyim..mesleğimi severek yapıyorum.bunun dışında evde de çizmeye devam ediyorum sanatsal anlamda istediğim yerde değilim o üşengeçlik bende de var ama bırakmıyorum.daha özgün çalışmalar yapmak istiyorum mesela kendi tarzım çizgim olsun bunun için uğraşıyorum..benim kaygılarım bunlar..Sizin söylediklerinize gelelim resimli hikaye yazmak istediğinizi ama bunu yayınlayacak bir yer bulma kaygısı olduğu için vazgeçtinizi yazmışsınız..
peki denediniz mi ortada resimli bir hikaye taslağınız var mı ? Bir Yayınevi sizden istemiş siz gerisini getirmemişsiniz..bence kitabı basma yayınlama işini düşünmeden önce yani sonuca odaklanmayın ürünü ortaya çıkarın bunun içinde var olan zamanınızı harcayın..zihnimizde bu düşünceler varsa bunu eyleme dönüştürün. Elbise mi dikmek istiyorsunuz dikin sonucu düşünmeyin size engel olan tek kişi siz siniz..bunun farkına varınca durumu düzeltmek için işe koyulur derim..sevgiler

Model ucak turnuvalarina hazirlanan ben,su an evde uzaktan kumandali minik helikopterimi duvardan duvara ucuruyorum. Niye? Çünkü bebe olaylari girdi araya
Nisan ayinda egitim var. Anama bebelerime bak gidiyorum desem sanirim yuvaya verir beni

Siz yine iyisiniz bende yetenek de yok

Gülümsettiniz kızlar :)
Teşekkür ederim yorumlarınıza.

Aslında yayınevi bulamasam bile evde en azından bir taslak hazırlasam haklısınız, ilerde hatıra olur.

Böyle çizmeye çizmeye 10 sene sonra belki çöp adam bile çizemez olcam

Bari olursa bir çocuğum ona gösteririm.
Bak senin de anan boş biri değildi diye

amaan benm de öyle ses var da napcam barda şarkı mı sölicem o kadan nezih yerler değil malesef dans konusunda öyleyim ama onda da girişim yapamadım benim hatam tiyatroyla da ilgilenemedim o da benim hatam öyle işte hiç bi işe yaramayan şeyler olarak kaldı

ben de çok boşladım neden böyle olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…