• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık ama yaa!!!!

Herkesin aaa sen kaç yaşındasın ki demesinden gına geldi artık vallahi billahi..21 yaşındayım ve evliyim ama gittiğim her yerde herkesin bana bunu sormasından bıktım bunaldım artık gören herkes 15 16 diyo 13 diyen bile oldu..Mağazaya hastaneye dışarıya vs... gidiyorum parmağımda yüzüğü gören yada eşimi yanımda gören pat diye soruyo E sizee ne diyesim var en son dün gittiğim hastanede bi hemşire her gittiğimde soruyo KAÇ YAŞINDASIN bide hamilesin en son sanane ya dedim yeter artık her geldğimde sorup duruyorsun..Sustu...Ya ben nasıl tepki vereyim bu soranlara anlamıyorum......
şimdi canın sıkılıyor ama yaşın ilerledikçe hoşuna gidecektir yaşından küçük tahmin etmeleri

Tarziniz tipiniz sac rengi ve modeliniz nasil? Model kabul edelim de bizi de kucuk sansinlar:-)

bende 29 yaşındayım. ama herkes 18 sanıyor çok hoşuma gidiyor böyle sanmaları:-):-):-) benimle aynı yaşta olan olan eltilerim annem gibi görünüyor.

Ne guzel işte daha kucuk gorunuyorsunuz herkesın istedıgı şey. Biride bana dese 15 gosterıyorsun diye. Göbek atarım. Bak hamilesinde bunları dusunupte bebişi uzme annesi

Canım takıldığın şeye bak, ben 29 yaşındayım daha dün annemle alış veriş yapıyorduk, satıcı kadın kusura bakmayın karışmak gibi olmasın ama bu yaşta bu ne makyaj dedi :KK57: yüzümde bb krem, rimel ve kalem var sadece düşün. Onu da iş yerinde büyük durayım diye yapıyorum. Kaç yaşında duruyorum teyze dedim 16 en fazla dedi. Annem bana kızdı düşün hala çocuk gibi görünüyorsun diye. Yüksek lisans yapıyorum, üniversitede benden 10 yaş küçükler okuyor şimdi, çocuğun teki Face'den mesaj atmış bana hoşlanmış benden çocuk 19 yaşında, inandıramadım çocuğa başka bir yalan söyle diye suçladı bir de beni :mad: Sen yine iyisin yani, iş yerinde yine öyle, işe yeni başlayan herkes önce bir canımlı konuşur benimle, küçük sandıkları için sonra anlarlar kaç yaşında olduğumu hemen hanıma döner. Benden 9 yaş küçük erkek kardeşim var, yanımda gören herkes kendisini abim sanıyor. O da ona deli oluyor, muhtemelen evlenince eşim yaşını gösterirse herkes kapmış çıtırı diye düşünecek :KK68: Alıştım ben yani hiç şikayetçi değilim. Yaşımı sormayan kimseye de söylemiyorum. :p

yüzüm iri değil yapımda. iri kemikleri olan biri de değilim. çok genç işi de giyinen biri değilim ama beni her gören asla inanmak istemiyor 29 yaşında olduğuma.

Ben ne yapayım? Sırık gibi boyum olduğu halde 18-19 sanıyorlar. Geçen bir kuaför lise öğrencisi sanmış. Eskiden de takmazdım bunu hala takmam.

Banada hala okul bittimi diye soruyolar çok takmamakla beraber bazen bende onlarla kafa buluyorum yoo bitmedi diyorum 18 varmısın diyenede evet 18 diyorum hiç takılcak bir mevzu değil sizede sorduklarında 18 im deyin geçin

Back
X