Yeter artık bıktım

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
mrb arkadaşlar daha öncedende problemlerimden bahsetmiştim ama gün geçmiyorki dertler bitsin tükensin.eşim şehir dışında çalışıyor ve dışarda oldukça beni huzursuz ediyor rahatımı bozuyor içip içip huzursuzluk yapıyor yanıma geldiğinde hiç bişey yokmuş gibi davranıyor ama dışarı çıktığında hayatımı zindan ediyor ne yapayım ben ya off...sadece lafta sevgisi beni sevmediğini anlıyorum ama inkar ediyor beni üzecek herşeyi yapıyor beni hep küçük görüyor hergün biraz daha eriyorum daralıyorum

Bu dengesizliğinin nedenini muhtemelen sormuşsunuzdur herhalde verdiği cevap ne oldu mesela?
Yada siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Belki şehir dışına çıktığında bir bunalım havasına giriyordur.Sizden ayrı kalmak iş stresi falan.
Tabiki bu sebepler yüzünden sizin canınız sıkılmaz ama belki başka bir sıkıntısı vardır.

eşinle bu konuyu konuştun mu hiç cnm sordun mu neden böle davrandığını ve senn bu duruma çok üzüldüğünü :26::26:

daha öncedende olaylar çıkmıştı ben iki kere ailemin yanına gttim sonra geri döndüm yemin etti içki içmeyeceğine dair şimdi evde içmiyo ama şehr dışına çıktığında içiyor içkide ona dokunuyor beni arayıp sataşıyor çok sinirlerim bozuluyor sabahta hiç bişey olmamış gibi davranıyor

sizin sorununuz içki o zaman canım.
eşin gerçekten içki içmeyi bırakmak istemiyor sanırım.
sağlık açısından çok sakıncalı siroz yapıyor fln belki bu yönden bakarsa aklı başına gelir.
ya da bi gün sizi yine kırdığında resti çekin size olan sevgisiyle bırakır belki.

icki her kotulugun anasidir .... Basa cik nasil cikabileceksen,Allah yardimcin olsun arkadasim....

iste ickinin kotulukleri,icerler,icerler sabah oluncada hic birsey hatirlamazlar olamaz boylesi bir igrenclik....

allah yardımcın olsun canım sanırım içkiliyken yapıyo umarım bırakır tez zamanda

allah yardımcın olsun canım sanırım içkiliyken yapıyo umarım bırakır tez zamanda

saolun evet içkiliyken hep kavga gürültü ama normal zamandada çok trip yapar en ufak bişeyden nem kapar onun böyle oluşuda canımı sıkıyor

içki her kötülüğün başı umarım eşin en kısa zamanda kurtulur bu illetten canım
allah yardımcın olsun

üzüldüm gerçekten içki giren bir eve huzur girmez bi doktora falan götürseniz tıbbi destek alsanız kabul edermi eşiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…